3 senelik iliskim var sevgilim 2 yıllık okul okudu devam et dedim kazanamam dedi çalışmadı sonra çeşitli işlere girdi en fazla 4-5 ay çalıştı ben de öyle olsam problem etmezdim ama ben diş hekimliği okuyorum bütün arkadaşlarımın sevgilisi minimum galerici benim sevgilim ise şu an part time çalışıyor konu evliliğe geldiğinde 28-29da evleniriz diyor para da biriktirmiyor aldığı gibi en lüks markalardan giyiniyor (ck vs) onun dışında ne zaman bu konuları açsam yazılım eğitimi alıp yazılımcı olcam şu an param yok alamıyorum diyor ama arabasına 30 bin masraf yapmayı düşünüyor arabası da max 120 bin eder ona masraf mı yapılır da diyemiyorum bu durumlardan dolayı mesafeliyim artık ben çok çalışırken onun böyle yapması zoruma gidiyor eskiden hesabı öderdim bazen şimdi teklif bile etmiyorum sürekli benimle kavga ediyor beni umursamıyorsun sevmiyorsun diye gerçekten artık sinir krizi geçiriyorum böyle nereye kadar gidecek sürekli benim babam zengin değil diyip duruyor bıktım bu durumdan sevdiğim için de ayrılamıyorum lütfen tavsiye verin