Erkek arkadaşım birlikte olmak istiyor?

henüz işlemi tamamlamadığından "F***" body değil de oynaşma buddy falansınız anca bu kararı sizden başka kimse veremez ama tek söyleyeceğim sonradan kaldıramıycağınız şeyler yapmayın.kızlığım bozulmadı diye gözüme sokup durmuşsun da zar dursa nolur olan olmuş zaten dineni bilmem de fiziken bakire olmuyosun aslında.ağrı acı da kişiden kişiye değişir bunun da cevabını biz veremeyiz.bir daha yeniden ilişkiye girme süreni de üzgünüm biz veremeyiz, ne kadar haşin davranıp tahriş ettiğine bağlı ben ertesi gün girmiştim ilk sorunun cevabını kendinde , diğer sorularının cevabını google'da bulabilirsin

Bişey sorucam tahminen ne zaman buraya beni kandırdı aceba kızlığım bozulmuş mudur? Birlikte olduk sürtünme ile hamile kalinirmi? ondan ayrıldım yeni tanıştığım insana nasıl aciklayabilirim? kızlık zarı doktor önerisi diye sorular sorarsın?

Buradakilerin tavsiyesine göre mi birlikte olacaksınız yani anlamadım bu nasıl bir soru Ayrıca ciddi bir ilişki içinde de değilmişsiniz bunu sorduğunuza göre çok da bir önemi yok sizin için bekaretin :) pişman olacağınız şeyleri yapmayın.

Vermeeee kafani kullann daha once iliskiye girdin ama kizlik zarin bozulmadimi hic bisey anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…