Erkek arkadaşım birlikte olmak istiyor?

Sevgilimle daha önce sürtünmeli bir ilişkimiz oldu oral fln ama birlikte olmadık. Bana birlikte olmak istediğini söyledi. (Bu arada o daha önce 4 kere ilişkiye girmiş.) Dinen zaten artık bakire değilim ama kızlık zarım bozulmadı. Ciddi bi ilişkimiz yok, F*** buddy gibi bir şeyiz. Çok kararsızım sizce ciddi ilişkim olan birisi ile mi beraber olayım (ciddi ilişkiden kastım evlendiğim zaman) acaba pişman olur muyum? Şu zamana kadar karşı cinsle bu raddeye kadar geldim fakat dediğim gibi kızlığım bozulmadı. Ve ilk ilişkide ağrı gerçekten abarttıkları kadar oluyor mu? (acı eşiğim düşük) Kızlık bozulduğu zaman bir daha ilişkiye ne zaman girilir?
henüz işlemi tamamlamadığından "F***" body değil de oynaşma buddy falansınız anca :KK70: bu kararı sizden başka kimse veremez ama tek söyleyeceğim sonradan kaldıramıycağınız şeyler yapmayın.kızlığım bozulmadı diye gözüme sokup durmuşsun da zar dursa nolur olan olmuş zaten dineni bilmem de fiziken bakire olmuyosun aslında.ağrı acı da kişiden kişiye değişir bunun da cevabını biz veremeyiz.bir daha yeniden ilişkiye girme süreni de üzgünüm biz veremeyiz, ne kadar haşin davranıp tahriş ettiğine bağlı ben ertesi gün girmiştim :KK70: ilk sorunun cevabını kendinde , diğer sorularının cevabını google'da bulabilirsin

Bişey sorucam tahminen ne zaman buraya beni kandırdı aceba kızlığım bozulmuş mudur? Birlikte olduk sürtünme ile hamile kalinirmi? ondan ayrıldım yeni tanıştığım insana nasıl aciklayabilirim? kızlık zarı doktor önerisi diye sorular sorarsın?

Buradakilerin tavsiyesine göre mi birlikte olacaksınız yani anlamadım bu nasıl bir soru 😁Ayrıca ciddi bir ilişki içinde de değilmişsiniz bunu sorduğunuza göre çok da bir önemi yok sizin için bekaretin :) pişman olacağınız şeyleri yapmayın.

bu tarz konuların çevremi ve ailemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum . Bence sadece birlikte olduğum kişiyi ilgilendiriyor. Evlenirsem eğer zaten beni her halimle kabul eden birisiyle evlenirim. Bunu sorun edicek birisiyle evlenmem. Sadece kendimi ömrüm boyunca yanımda olacak, koşulsuz sevdiğim kişiye teslim etmek daha mı iyi diye düşünüyorum. Onun için kararsızım sizce şu an beraber olduğum kişiye bekaratimi veriyim mi?
Vermeeee kafani kullann daha once iliskiye girdin ama kizlik zarin bozulmadimi hic bisey anlamadim

X