Erkek arkadaşım benim yanımda tanımadığı kadınlarla konuşuyor.. Bi akıl verin ltfn :(

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba.. başımda şöyle bir ilişki var.. 1 yıldır biriyle çıkıyorum ve o yurtdışında yaşıyor ve sık sık gidip geliyor yanıma.. bende gidiyorum arasıra.. bana evlenme teklifi etti yüzük bile aldı.. fakat bu gelişinde tuhaf bir kaç olay oldu..onunla alışveriş merkezinde cafede otururken bir espri yaptım, yan masada bir kız oturuyordu ve yaptığım espriyi duydu.. kız gülümsedi, buda dönüp tanımadığı kızla espri hakkında konuşmaya başladı.. ben çok kızdım surat astım tabi... neyse bi kaç gün sonra kahvaltıya gittik kahvaltıda bize servis yapan garson kızla konuşmaya başladı bu sefer.. kız nerelisiniz filan die sordu bende katıldım muhabbete ama bizimkisi havadan sudan muhabbeti özelleştirdi, kızın erkek arkadaşı olup olmadığını, eğitimini filan sormaya başladı.. neyse hadi dedim bizimkisi fazla meraklı.. ama bomba dün geldi...akşam yemeğine çıkmıştık dün gece ve beni elit bi restorana götürdü.. yemeğimizi yedik ve konuşuyor, gülüşüyorduk, aniden restoranlarda yerleri paspaslayan bayanlar olurya , işte onlardan bir tane bizim masanın yanında belirdi. tam o sırada benimki beni yanağımdan öptü, temizlikçi bayanda bunu gördü.. gülümsedi.. bunun üzerine bizimki kadına bakıp "woooww ne kadar güzel bir bayan "demesin mi??:44: ben şok oldum kadın gülümsedi ve gitti.. ben bu sefer kıyameti kopardım.. yani sizce bu tip hareketler garip deilmi? bu adam benle evlenmek istiyor ve benim için zırt pırt yurtdışından geliyor ama bu şekilde tuhaf tanımadığı kadınlarla konuşma gibi bi problemi var.. erkeklerle de konuşuyo bazen tanımadan zırt diye gidip konuşuyo..:26: yani siz olsanız böyle bir erkekle evlenirmisiniz yada ne yaparsınız benim yerimde ? şu an kavga ettik küsüz ben çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim ayrılmayı düşünüyorum .. yani niye tanımadığı kadınlarla tuhaf muhabeete giriyo diyorum , acaba ben yokken de herkesle muhattap oluyomudur?? lütfen bana bi akıl verin kafayı yiycem

Belki sacma gelecek ama yurtdisinda biraz normal bulunuyor böyle seyler.
Yani kadinlar böyle durumlarda aaa adam beni begendi, hoslandi diye düsünmezler hemen.
Erkeklerde rahatca begenilerini dile getirirler.
Yani biraz bize tuhaf gelen seyler bunlar.
Ama onlar icin gayet normal, hani sohbet muhabbet olsun diye, altinda birseyler aranmayacak seyler.
Tabi ayni sey sizin erkek arkadasiniz icin gecerli mi bilemem.
Bunu gercekten gözlemleyerek anlayabilirsiniz.

Neden yaptığını ona sordun mu?
Bundan ne kadar rahatsız olduğunu anlat.

Sen erkeklerle aynı şekilde konuşsan o kendini nasıl hissedermiş acaba..

Böyle davranmasını kaldıramayacaksan şimdiden söyle canım..

o kadınlar da neden sohbet ederler anlamıyorum. Aynı şey kendilerinin başına gelse üzülmezler mi?
Bence o kadınlardan biri azının payını verse iyice bir daha zor yapar.
Ama malesef insanlar bencil olduğu için böyle şeyleri düşünmüyorlar.
Bugün sana yarın bana..hiç düşünmüyoruz..

Nerde takılıyorsanız söyle arkadaşım, geleyim bi ağzının payını vereyim bakalım ne demekmiş yanında kız arkadaşı varken bu şekilde davranabiliyor

bende böyle olduğunu duymuştum.bizim yazlık yere ingiliz bir çift gelmişti.çocuk bana kızın yanında seksi dedi.gözlük takmıştım.birde alman öğrenci grup gelmişti.kızlar erkekleri giyinip soğunurken gözetlemişlerdi.şaka olarak tabii.herkeste bunu görmüştü.ayrıca herkesle tanışsınlar tanışmasınlar selamlaşıyorlardı.otelle falan gidersem yabancıları görüyorum.asansöre bile binerlerse iyi günler diyorlar.

yurt dışına hiç gitmedim nasıl bir ortam var neler doğal neler değil bilmem ama bu yaptığı şey sizin için çok kırıcı bi davranış.
açık açık söyleyin kırıldğınızı

daha önceden yapmıyorsa kıskandırmaya çalışıyor olabilir mi,nedense aklıma bu ihtimal de geldi,fazla mı iyimser oldu bilmiyorum ama :44:

Burası yurt dışı değil ama burada erkeklerin düşünceleri yurt dışındakiler ile aynı değil.
kızların düşünceleri de aynı değil..

BU davranışlar arkadşlarında dediği gibi yurt dışında normal.Türkiyede değil.Erkek arkadaşınız da bunu ayırt edebilecek biridir.Öyle umuyorum yanii.Yoksa yaptığı zevzeklikten başka birşey değil.

Ben böyle adamı 1 gün bile çekemem valla. O güzel bulduğu bayanı oturttururum yerime al doya doya bak derim. çeker giderim

''voovvv cok guzel bayan''demesı dısın da rahatsız edıcı yanlıs anlasılacak bır durum yok aslın da .
bu erkek arkadasınızın cok fazla aktıf olusundan cok fazla sosyal olsundan kaynaklanıyor aslın da.
adam kıpır kıpır kanı kaynıyor elı dursa ayagı durmuyor modellerden
benim erkek arkadasım da boyle .
fal bakıtırım falcı onun hakkın da bırsey soyledı ıse gıder falcıyı bulur
'' vallahı bıldınız'' dıye kadınla sohbet eder.
magaza da bırsey denerım ,tezgahtar bayanla akraba olur neredeyse .
bır sohbet bır sohbet .sadece bayanlara karsı degıl erkeklere de boyle .
kuaforume gıderız bırlıkte .daha ılk kez gordugu kuaforumle hasır nesır olurlar .
kuaforum hakan abıyle el sakalara kadar ılerleyecek samımıyet boyutunda olurlar .
ben de uyuz oluyorum ama kotu yanlıs anladıgımdan degıl de ,
bıraz kısılere karsı mesafelı olmadıgı ıcın rahatsız olurum .
adamın kanı kaynıyor sekerım ne yapayım buda boyle

Son düzenleme:
ben kaldıramazdım, benim yanımda hiç tanımadığı kadınlarla muhabbet edemez

kıskanç değilim ama ben böyle şeylere gelemem

garsona erkek arkadaşının olup olmadığını sorması ne yahuu
bence açıkça konuş, sonuçta davranışları normal ya da değil sen bundan rahatsızsın. senin huzurundan daha mı önemli dışardaki bayanlar.
benim sevgilim yapmaya cesaret edemezdi, yırtarım
ben kıskanırdım belli ki sen de öylesin. konuş canım yapmasın o ne yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…