- Konu Sahibi anaksunamun34
arkadaşlar merhaba.. başımda şöyle bir ilişki var.. 1 yıldır biriyle çıkıyorum ve o yurtdışında yaşıyor ve sık sık gidip geliyor yanıma.. bende gidiyorum arasıra.. bana evlenme teklifi etti yüzük bile aldı.. fakat bu gelişinde tuhaf bir kaç olay oldu..onunla alışveriş merkezinde cafede otururken bir espri yaptım, yan masada bir kız oturuyordu ve yaptığım espriyi duydu.. kız gülümsedi, buda dönüp tanımadığı kızla espri hakkında konuşmaya başladı.. ben çok kızdım surat astım tabi... neyse bi kaç gün sonra kahvaltıya gittik kahvaltıda bize servis yapan garson kızla konuşmaya başladı bu sefer.. kız nerelisiniz filan die sordu bende katıldım muhabbete ama bizimkisi havadan sudan muhabbeti özelleştirdi, kızın erkek arkadaşı olup olmadığını, eğitimini filan sormaya başladı.. neyse hadi dedim bizimkisi fazla meraklı.. ama bomba dün geldi...akşam yemeğine çıkmıştık dün gece ve beni elit bi restorana götürdü.. yemeğimizi yedik ve konuşuyor, gülüşüyorduk, aniden restoranlarda yerleri paspaslayan bayanlar olurya , işte onlardan bir tane bizim masanın yanında belirdi. tam o sırada benimki beni yanağımdan öptü, temizlikçi bayanda bunu gördü.. gülümsedi.. bunun üzerine bizimki kadına bakıp "woooww ne kadar güzel bir bayan "demesin mi??:44: ben şok oldum kadın gülümsedi ve gitti.. ben bu sefer kıyameti kopardım.. yani sizce bu tip hareketler garip deilmi? bu adam benle evlenmek istiyor ve benim için zırt pırt yurtdışından geliyor ama bu şekilde tuhaf tanımadığı kadınlarla konuşma gibi bi problemi var.. erkeklerle de konuşuyo bazen tanımadan zırt diye gidip konuşuyo..:26: yani siz olsanız böyle bir erkekle evlenirmisiniz yada ne yaparsınız benim yerimde ? şu an kavga ettik küsüz ben çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim ayrılmayı düşünüyorum .. yani niye tanımadığı kadınlarla tuhaf muhabeete giriyo diyorum , acaba ben yokken de herkesle muhattap oluyomudur?? lütfen bana bi akıl verin kafayı yiycem