• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana küfür ediyor

3 yıl boyunca o kadar mutluydukki herşey çok güzeldi rüya gibi bi hayat yaşıyodum geleceğe dair çok güzel planlar yapıyoduk hayaller kuruyoduk herşeyiyle beni çok mutlu ediyodu yani şu son 1 yılda hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana.hala seviyo deli gibi hemde bunu biliyorum ama askerden geldikten sonra kişiliği karakteri tamamıyla herşeyi değişti.belki düzelir umuduyla yaşıyorum hep sonuçta o kadar hayaller kurduk ve gerçekleştirecektik Allahın izniyle.bi yandan onu kaybetmekten korkuyorum bi yandan an geliyo nefret kaplıyo içimi ansızın.ayrıldık dediğimde bunu kabul etse asla aramam bi daha zamanla tabiki unuturum.aslında bırakırım ne biliyim hattımı kapatırım başka bi şehire gidip 4-5 ay orda kalabilirim beni bulamaması için bunları yapma imkanım var fakat beni bırakmaması herşeyi değiştiriyo yalvarıyo ayrılmayalım diye kıyamıyorum çok üzülüyorum bende uzaklaşamıyorum ondan o yalvarırken arkama bakmadan bırakıp gitsem sanki ilerde hep vicdan azabı çekicekmişim gibi oluyo.ben severek bi evlilik yapmak istiyorum fakat bundan sonra hiç sevemicekmişim gibi geliyo bi de bu var beynimde sürekli dolaşıyo bunlar

3 yıl boyunca o kadar mutluydukki herşey çok güzeldi rüya gibi bi hayat yaşıyodum geleceğe dair çok güzel planlar yapıyoduk hayaller kuruyoduk herşeyiyle beni çok mutlu ediyodu yani şu son 1 yılda hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana.hala seviyo deli gibi hemde bunu biliyorum ama askerden geldikten sonra kişiliği karakteri tamamıyla herşeyi değişti.belki düzelir umuduyla yaşıyorum hep sonuçta o kadar hayaller kurduk ve gerçekleştirecektik Allahın izniyle.bi yandan onu kaybetmekten korkuyorum bi yandan an geliyo nefret kaplıyo içimi ansızın.ayrıldık dediğimde bunu kabul etse asla aramam bi daha zamanla tabiki unuturum.aslında bırakırım ne biliyim hattımı kapatırım başka bi şehire gidip 4-5 ay orda kalabilirim beni bulamaması için bunları yapma imkanım var fakat beni bırakmaması herşeyi değiştiriyo yalvarıyo ayrılmayalım diye kıyamıyorum çok üzülüyorum bende uzaklaşamıyorum ondan o yalvarırken arkama bakmadan bırakıp gitsem sanki ilerde hep vicdan azabı çekicekmişim gibi oluyo.ben severek bi evlilik yapmak istiyorum fakat bundan sonra hiç sevemicekmişim gibi geliyo bi de bu var beynimde sürekli dolaşıyo bunlar:14:

şahsen 5 yıldır çıkıyoruz erkek arkadaşımla kendi arkadaşları arasında çok küfür eder ama bana ve benim yanımda asla küfür etmez
bence ayrıl git sen ondan:kkk:

haha canim hadi ben yanlislikla 3 kere ayni mesaji yollamisim,ya sen??neden 3 kere ayni cevabi yazdin

anliyorum seni canim,dogrusuda bende korkmaya basladim ya,benim sevgilimde bi kac ay sonra askere gidicek ve simdi aynen bizde evlilik hyalleri kruyoruz,,nasil degisebiliyolarki anlamdim,askerlikte ne degistiki boyle ola bilir bi erkek?

üzerinden bayağı zaman geçmiş ama aynı konudan muzdarip olduğum için merak ettim. Ne yaptınız ne oldu şuan durumlar??

Tweeamember: 321541 .!.:
huyty, post: 2üzülür sun geçer ve sonra çok şükür edermisin bikaç gün üzülürüm diye ömrünü yakmu huyundan vazgecmez daha aranizda resmi birseyler yokken boyle kufur eden adam ilerde evlenince neler yapar aklin varsa kurtul bence...
Sanma daha iyisi olmaz uzukursun

Bak cnm simdi senin kıymetini bilmiyor yarin bu insan karisinin kiymatini bilmez obur gun evladının hic kiymetini bilmez onunla konuş tedeavi oldu oldu olmadi bu is olmaz evlilik sevgi olmayinca olmaz ama saygi olmayinca bu is yurumez bu kulagina kupe olsun

Benzer bir durumu ben de yaşadım. Çok onur kırıcı bir şey bu durum üstelik de sevdiğin adam tarafından oluyorsa bu. Bunu fark etmesi özür dilemesi güzel bir şey ancak tekrarlanması insanı yorar. 4-5 kez yaşandı bizde de aynı durum sinir anında ne dediğini bilmemezlik yaptı. Ancak onla oturup ciddi bir konuşma yaptım bu durumun ne kadar üzücü ve kırıcı olduğu konusunda, o gün söz verdi bir daha ağzımdan çıkmayacak diye, ama sen de ben sinirliyken üzerime gelme biraz olur mu dedi. Bunu uyguluyoruz şu an ve bu sorunu aştık bu şekilde

Back