3 yıl boyunca o kadar mutluydukki herşey çok güzeldi rüya gibi bi hayat yaşıyodum geleceğe dair çok güzel planlar yapıyoduk hayaller kuruyoduk herşeyiyle beni çok mutlu ediyodu yani şu son 1 yılda hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana.hala seviyo deli gibi hemde bunu biliyorum ama askerden geldikten sonra kişiliği karakteri tamamıyla herşeyi değişti.belki düzelir umuduyla yaşıyorum hep sonuçta o kadar hayaller kurduk ve gerçekleştirecektik Allahın izniyle.bi yandan onu kaybetmekten korkuyorum bi yandan an geliyo nefret kaplıyo içimi ansızın.ayrıldık dediğimde bunu kabul etse asla aramam bi daha zamanla tabiki unuturum.aslında bırakırım ne biliyim hattımı kapatırım başka bi şehire gidip 4-5 ay orda kalabilirim beni bulamaması için bunları yapma imkanım var fakat beni bırakmaması herşeyi değiştiriyo yalvarıyo ayrılmayalım diye kıyamıyorum çok üzülüyorum bende uzaklaşamıyorum ondan o yalvarırken arkama bakmadan bırakıp gitsem sanki ilerde hep vicdan azabı çekicekmişim gibi oluyo.ben severek bi evlilik yapmak istiyorum fakat bundan sonra hiç sevemicekmişim gibi geliyo bi de bu var beynimde sürekli dolaşıyo bunlar