• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana küfür ediyor

SeNSiziMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
13
0
36
Ankara
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!
4 yıldır devam eden bir birlikteliğim var.sevgilim aşırı kıskanç ve çok sinirli bir insan.1,5 yıl önce askerden geldi herşey çok güzel gidiyordu taa ki şu son 1 yıl öncesine kadar.son 1 yıldır hayatım mahvoldu kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.erkek arkadaşım her sinirlendiğinde ( istediği bi şeyi yapmazsam, ona yaptıgı yanlış bi hareket sonucu tavır yaparsam kısacası onun suyuna gitmediğim anlarda) bana siniri geçene kadar ağıza alınmayacak küfürler hakaretler ediyor.defalarca konuştum bu konuyu onunla bana sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor diyor ve özür diliyor.defalarca aynı şeyleri yapmayacağına sözler verdi yeminler etti ama değişen bişey yok herşey yine aynı.ben hayatımda daha kimseden küfür yemedim gururuma dokunuyo.bana küfür etmemesi için yalvarıyorum ona ya bu derece küçüldüm ben defalarca ayrılmak istediğimi söylesemde beni bırakmıyo,ayrılmıcaz hayatını mahvederim gibi sözler sarfediyo.kaç kez hattımı kırdım fakat yine buluyo beni (aynı semtte oturuyouruz).ona karşı koyamıyorum bi daha yapmaz küfür etmez diyorum barışıyoruz ama sadece kendimi avuttuğumla kalıyorum.ve en önemlisi de 2 ay sonra ailesiyle gelip yüzük takmayı planlıyorlar.çok zor durumdayım kızlar kafam çok karışık elimden hiç birşey gelmiyor artık lütfen bana yardımcı olunnnnnnn:43::43::43:

Bence gerçekten bir bırak onu da aklı başına gelsin.Kabul etme süründür ama bunu yaparken aslında gerçektne bırakmayı da istemen lazım bir yandan,çünkü bu sefer pişman olup ah vah etme.Ağzından çıkanı nasıl kulağın duymuyor canım o kadar.Ben de çok sinirliyimdir.Daha doğrusu sinirlenince kendine hakim olamayanlardan ona rağmen yine de sözlerimi o derece kullanmam dikkat ederim bir sınırım vardır.:31:

huylu huyundan vazgecmez daha aranizda resmi birseyler yokken boyle kufur eden adam ilerde evlenince neler yapar aklin varsa kurtul bence...

4 yılımı verdim ona ama bunları yaparak çok soğuttu kendinden evet peşimi bıraksa eminim çok çok ağlayıp kahrolmıcam hayatım zindan olmıcak ama şimdiye kadar kendimden soğutmak için ne yaptıysam olmadı nuh diyo peygamber demiyo ayrılmak istemiyo benden

biliyorum onunla beraber olursam belki dayağını bile yicem ilerde bunları biliyorum ben ayrılması için elimden geleni yapıyorum dediğim gibi bırakmıyo peşimi sizden de bu konuda yardım istiyorum

buldumm,onun her kufurunde sende ona kufur et,yada kufur bilmiyosan ,aynen sende oylesin, sensin o salak,, gibsinden cevap lar ver,sen kufuru kesersen bende keserim de

dogrusu saat 2 ve hala uyumadim kizlaaarrr,uykusuzluktan sacmaliyoda olabilirim tatlim :DD

hatanın en büyüğü bende bu saygısızlığı ilk yaptığında bırakıcaktım onu belki bana bu kadar bağlanmamış olcaktı ve o da ayrılcaktı benden.bu olayı normal yolla halletmek istiyorum aslına bakarsanız hiç bişeyin kötü bitmesini istemiyorum aynı yerde oturuyoruz ve ne kadar uzaktan olsa akrabamız.ayrıldım diye 2 defa intihar etmeye kalktı günlerce hastanede yattı yine böyle bi delilik yapar diye çok korkuyorum.bi psikiyatriye falan gitsek sizce düzelirmi?

bir kere izin verdimi.. tepkisiz kaldımı sonra önlem almak neredeyse imkansız kızlar ya. sabahtan beri bi sürü konu okudum.. sevgilileri ilgnç ilgnç davranıyo bizim güzl kızlarımızıa bu kızlarımızda ilk başta sessiz kalıyo ya da yutuyo bi şekilde sonra şikayet ediyolar ama iş işten geçmiş oluyor.. o küfürü ilk ettiğinde aşırı bir tepki verip bir kaçtelefonuna fln çıkmasaydın bidaha küfür etmek yemezdi mesela...

:1: saat 3 oldu canım ya gayet normal.ama inanın onuda yaptım 1 defa bende küfür ettim ona ama işlemiyo tık demiyo:) ve bi bayan olarak yakıştırmadım aslında kendime o küfür ettikçe susuyorum artık çarem yok

çok haklısın canım dediğin gibi yapsaydım bugun bu durumda olmazdım ama evet biz kızlar hepimiz böyleyiz galiba sonradan dank ediyo

çok tşk ederim hepinizede konuşmak gerçekten rahatlatıyo insanı dediklerinizi yaptıktan sonra tekrar yazarım çok sağolun:54:

intharmi??psikologa gidin bence kesin ya

evet haklisin helede tepki gostermiyosa bosuna kufur edersin

bisey sorucam sana canim sen simdi onu sevdiginden ve evlenmek istedigindenmi ayrilmak istemiyosun
yoksa canina yine kiyar diyemi korkup ayrilamiyosun?
simdi biz burda care ariya biliriz sana ama kendinde bi dusun istersen boyle biriyle bir omur boyu yasaya bilirmisin?? sonucta evlilikte hersey 10 a katlanir

intharmi??psikologa gidin bence kesin ya

bisey sorucam sana canim sen simdi onu sevdiginden ve evlenmek istedigindenmi ayrilmak istemiyosun
simdi biz burda care ariya biliriz sana ama kendinde bi dusun istersen boyle biriyle bir omur boyu yasaya bilirmisin?? sonucta evlilikte hersey 10 a katlanir

intharmi??psikologa gidin bencede kesin ya

ben yazdiklarinda onu sevdigin icin degil daha cok onun hayatindan kaygi ettigin icin ayrilmak istemedigini seziyorum

3 yıl boyunca o kadar mutluydukki herşey çok güzeldi rüya gibi bi hayat yaşıyodum geleceğe dair çok güzel planlar yapıyoduk hayaller kuruyoduk herşeyiyle beni çok mutlu ediyodu yani şu son 1 yılda hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana.hala seviyo deli gibi hemde bunu biliyorum ama askerden geldikten sonra kişiliği karakteri tamamıyla herşeyi değişti.belki düzelir umuduyla yaşıyorum hep sonuçta o kadar hayaller kurduk ve gerçekleştirecektik Allahın izniyle.bi yandan onu kaybetmekten korkuyorum bi yandan an geliyo nefret kaplıyo içimi ansızın.ayrıldık dediğimde bunu kabul etse asla aramam bi daha zamanla tabiki unuturum.aslında bırakırım ne biliyim hattımı kapatırım başka bi şehire gidip 4-5 ay orda kalabilirim beni bulamaması için bunları yapma imkanım var fakat beni bırakmaması herşeyi değiştiriyo yalvarıyo ayrılmayalım diye kıyamıyorum çok üzülüyorum bende uzaklaşamıyorum ondan o yalvarırken arkama bakmadan bırakıp gitsem sanki ilerde hep vicdan azabı çekicekmişim gibi oluyo.ben severek bi evlilik yapmak istiyorum fakat bundan sonra hiç sevemicekmişim gibi geliyo bi de bu var beynimde sürekli dolaşıyo bunlar

Back