Ne alaka? Bile isteye, kendi seçimlerinizle yaşadığınız hayata ilahi adalet gözüyle bakmayın artık ya. Sanki Allah'tan gelmiş.Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum
Tek istedigim sizden bu adamdan ayrilma surecine gigirrke basarabilirim dmi hatalarimin surejli yuzume çarpmasından korkuyorum ben bu konuda sizden mabevi destek icin actim bu konuyu yoksa zatrn ayrilicam boyle devam edemez hayatimcanım sen öyle lanse edıosun gecmıs msjları okudum da bana da oyle geldi.. Ve yine bana öyle geliyorki bu adam özleyıp seni aradıgında ayrılsan bile, senı kandırmak ıcın bır yol bulacaktır
Yok ağlama ikonu o yanlış anladın. Bırak ayrıl diktirirsin. Öyle birine katlanmak zorunda hiç değilsin.Komik olan bisey goremiyorum
Çarpacak sen de duyarsızlaşıp kulak tıkayacaksın her yerden engelleyeceksin bu kadar basit..Tek istedigim sizden bu adamdan ayrilma surecine gigirrke basarabilirim dmi hatalarimin surejli yuzume çarpmasından korkuyorum ben bu konuda sizden mabevi destek icin actim bu konuyu yoksa zatrn ayrilicam boyle devam edemez hayatim
Şaka dimi gerçekmisiniz neyini çekiyorsunız bu adanın Pardon da gelecek çok belli önünde sen düzelirmi sanıyorsun bu adamıMerabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
pardon da ayrılmak isteyen kişi,"erkek ark. aynı evde yüzüme bakmıyor" diye konu açmaz...Canim herkes beni yanlis anliyor ben zaten bu iliskiyi bitirmek istiyorum kimse deb drvam et lafini duymak icin degil aksine ayrilmak mantikli drgil mi herkesten evet lafini duymak icin actim ama hrrkes ben sanki bu ilskiyi drvam ettrme istegim varmis gibi konusuyorlar
Verdiğimiz aklı uygularmısın ki ayrıl canım bırak adamı herkes hemfikirdir eminimCaresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
Tek istedigim sizden bu adamdan ayrilma surecine gigirrke basarabilirim dmi hatalarimin surejli yuzume çarpmasından korkuyorum ben bu konuda sizden mabevi destek icin actim bu konuyu yoksa zatrn ayrilicam boyle devam edemez hayatim
Ayriliberaber olmuş olman hayatını ona bağlamak zorunda olman anlamına gelmez. bence daha fazla ona dayanma ve ayrılmayı dene....
Yemek yedigimi mutlu oldBırak allasen. Daha hala gün dolduruyormuş. Arkadaşım adamın evinde kuzu kuzu kalıp da kendini öptürmemekle olmuyor bu iş. Adam ağzına da etse onun yanından ayrılmayacaksın demek, adama da bu izlenimi veriyorsun. Tepki vereceksen çeker kapıyı gidersin, adamın evinde, onun eşyasında uyumak, hala onun yemeğini yemek gurursuzluk.
Ya haklisiniz hepiniz kesinlikle yapacam bunu basaracam guc verdiniz hepinizcanım sadece tek ihtiyacın olan, kendine olan güvenin. okuyan bir bayansın aklın başında cok şükür fakat suan duygularının esırındesın. sağlıklı dusunemıyor olabılrısın , ama git gel yaşaman ilişkin adına ve senın adına hayırlı bır surec degıl. ben senın yerınde olsam, cıkar gıderdım o evden gerekıyorsa canımı sıkıcaksa eger hattımı bıle degıstırır, tek kelıme etmeden gıderdım kı aklı basına gelsın, en azndan benden sonrakıne boyle davranmasın. Karsındakının hatasını anlaması ıcın en guzel cozum. Klasık olacak ama' güç senin içinde..
şuan bile ben senden Evet ayrıldım bitti demeni beklerdım ama hala ayrılacam dıyorsun.
Zaten oyle yapacam giderken ucaga binmed3n once soyleyecemayrılacaksanda şehri terkettikten sonra telefonda ayrıl. haberlerde şurda kadın cesedi bulundu haberleri hatta hiç kadın cesedi bulundu haberleri almayalım lütfen
Istemoyor beni belli buu biliyorum ama gucum yoktu ayrilacak kadar insan bazen dusunemiyor yada yapacagi biseyi yapacak gucy bulamiyor falan filanArkadaşlarının eşleri de o sözleri bilerek sarfetmiş olabilir. Hani sevgilin ayarlamış olabilir sen onu bırakasın diye. Seni istemiyor besbelli.
Ne yapmalıyım? soruna cevap bile vermeye tenezzül etmiyorum zaten...