erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum
Ne alaka? Bile isteye, kendi seçimlerinizle yaşadığınız hayata ilahi adalet gözüyle bakmayın artık ya. Sanki Allah'tan gelmiş.
Sen dayağını bir şeysini zaten kabullenmiş, kendine hak görmüşsün. Bir şey olmamış gibi de o evde kalıyorsun. O zaman niye konu açtın? Sus otur adamın evinde, çek cezanı o zaman.

canım sen öyle lanse edıosun gecmıs msjları okudum da bana da oyle geldi.. Ve yine bana öyle geliyorki bu adam özleyıp seni aradıgında ayrılsan bile, senı kandırmak ıcın bır yol bulacaktır
Tek istedigim sizden bu adamdan ayrilma surecine gigirrke basarabilirim dmi hatalarimin surejli yuzume çarpmasından korkuyorum ben bu konuda sizden mabevi destek icin actim bu konuyu yoksa zatrn ayrilicam boyle devam edemez hayatim

tekme tokat dayak yedin ve hala sevgi şöleni bekliyorsun?
alasını almışsın bekleme bence.

Yazık ya niye dalga geçiyorsunuz
Hiç mi kendinizi aciz hissettiğiniz bir durumda bulmadınız....gerçekten ayıp bu kadarı..

Konu sahibi arkadaşım madem ayrılmak niyetin madem tamam karar verdin niye gün dolduruyorsun topla valizini dön gideceğin yere..

Tek istedigim sizden bu adamdan ayrilma surecine gigirrke basarabilirim dmi hatalarimin surejli yuzume çarpmasından korkuyorum ben bu konuda sizden mabevi destek icin actim bu konuyu yoksa zatrn ayrilicam boyle devam edemez hayatim
Çarpacak sen de duyarsızlaşıp kulak tıkayacaksın her yerden engelleyeceksin bu kadar basit..

abi yapmayın ya yapmayın şu erkeklere bu gücü yetkiyi vermeyin lütfen ama güçlülüğünüzü kadınlığınızı koruyun ,kimse size bırak dövmeyi kötü söz dahi söyleyemez hakkı yok, bırakın ki anlasınlar hata olduğunu,hakları olmasın bşka br kadına bole bişi yapmaya .

işin var gücün var ne bu adamla bu çileyi çekiyorsun sen ya bırak git sende

bu kadar yüz göz olup neyin sevgisi neyin aşkı

Şaka dimi gerçekmisiniz neyini çekiyorsunız bu adanın Pardon da gelecek çok belli önünde sen düzelirmi sanıyorsun bu adamı

pardon da ayrılmak isteyen kişi,"erkek ark. aynı evde yüzüme bakmıyor" diye konu açmaz...
sevgilimden şiddet gördüm,şimdi yüzüme bakmayan da o.nasıl ayrılmalıyım falan der..gerçi adamın yalvarıp da ayırlma benden dediğini de göremedim..

Arkadaşlarının eşleri de o sözleri bilerek sarfetmiş olabilir. Hani sevgilin ayarlamış olabilir sen onu bırakasın diye. Seni istemiyor besbelli.
Ne yapmalıyım? soruna cevap bile vermeye tenezzül etmiyorum zaten...

canım sadece tek ihtiyacın olan, kendine olan güvenin. okuyan bir bayansın aklın başında cok şükür fakat suan duygularının esırındesın. sağlıklı dusunemıyor olabılrısın , ama git gel yaşaman ilişkin adına ve senın adına hayırlı bır surec degıl. ben senın yerınde olsam, cıkar gıderdım o evden gerekıyorsa canımı sıkıcaksa eger hattımı bıle degıstırır, tek kelıme etmeden gıderdım kı aklı basına gelsın, en azndan benden sonrakıne boyle davranmasın. Karsındakının hatasını anlaması ıcın en guzel cozum. Klasık olacak ama' güç senin içinde..
şuan bile ben senden Evet ayrıldım bitti demeni beklerdım ama hala ayrılacam dıyorsun.

dayak yemekten zevk alıyorsun anlaşılan

3 öğün yediğine göre

dikkat et fazlası kilo yapar

beraber olmuş olman hayatını ona bağlamak zorunda olman anlamına gelmez. bence daha fazla ona dayanma ve ayrılmayı dene....
Ayrili
Yemek yedigimi mutlu old
Ya haklisiniz hepiniz kesinlikle yapacam bunu basaracam guc verdiniz hepiniz

ayrılacaksanda şehri terkettikten sonra telefonda ayrıl. haberlerde şurda kadın cesedi bulundu haberleri hatta hiç kadın cesedi bulundu haberleri almayalım lütfen
Zaten oyle yapacam giderken ucaga binmed3n once soyleyecem

Istemoyor beni belli buu biliyorum ama gucum yoktu ayrilacak kadar insan bazen dusunemiyor yada yapacagi biseyi yapacak gucy bulamiyor falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…