- 7 Nisan 2022
- 1.056
- 1.498
- 63
- 21
- Konu Sahibi nescioquisegosum
-
Pek ilgi alanı değil ama bakarım yine de çok teşekkür ederimDrone olabilir DJI güzel bir marka mesela 12-13 bin güzel modelleri vardı
bence de öyle ama geçen seneki doğum gününde de saat aldığım için bu sene almam artık teşekkür ederim tavsiyenizeSaat her zaman en şık hediye gelir bana
Bu güzelmişBu tarz konularda aklima hep bu geliyor
Eki Görüntüle 3398782
Şaka bir yana ben esime genelde kiyafet/ayakkabi/saat/parfum aliyorum. Yaratici bir tavsiyem yok malesef.
Teşekkür ederim. Her şeyden sakınırım bir tek erkek arkadaşımdan sakınmam. O da aynı şekilde. Tekrardan teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Hediye önerim yok. Sadece kocama bile 15 bin liralık hediye alırken elim ayağım titriyor sizi tebrik ederimAllah mutluluğunuzu daim etsin
Futbol, el becerisi gerektiren şeyler (lego yapmak, yapboz yapmak, resim çizmek gibi), gezmek… ha bir de ayakkabı koleksiyonu var. Aslında koleksiyonu için güzel bir ayakkabı almayı düşündüm ama benim beğendiğimi o beğenir mi çok bilemiyorum. Tarzımız çok yakın değil çünküİlgi alanları neler ki?
Ben eşime uzaktan kumandalı araba aldım. 7 bin civari bakabilirsiniz Lego seviyorsa sevebilir, bizim ev de Lego doldu kendinden yapmalı araba aldım şimdi baya 2 gün yaptı sonra park bahçe sürüyorFutbol, el becerisi gerektiren şeyler (lego yapmak, yapboz yapmak, resim çizmek gibi), gezmek… ha bir de ayakkabı koleksiyonu var. Aslında koleksiyonu için güzel bir ayakkabı almayı düşündüm ama benim beğendiğimi o beğenir mi çok bilemiyorum. Tarzımız çok yakın değil çünkü
Saat erkeklerin en sevdigi hediyyeler arasında bence mutlaka takarlar.Güzel marka parfumde ola bilir şık bir bileklik falan.Hanımlar merhaba,
Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım. Sizden de hediye fikri istiyorum. Bütçem 10-15 bin tl arası. Güzel kaliteli bir şey olmasını istiyorum.
Playstation almayı düşünmüştüm ama 25-28 bin tl arası olduğu için alamayacağım sanırım.
Hediye önerilerinize açığım. Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.
Futbol, el becerisi gerektiren şeyler (lego yapmak, yapboz yapmak, resim çizmek gibi), gezmek… ha bir de ayakkabı koleksiyonu var. Aslında koleksiyonu için güzel bir ayakkabı almayı düşündüm ama benim beğendiğimi o beğenir mi çok bilemiyorum. Tarzımız çok yakın değil çünkü
Hanımlar merhaba,
Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım. Sizden de hediye fikri istiyorum. Bütçem 10-15 bin tl arası. Güzel kaliteli bir şey olmasını istiyorum.
Playstation almayı düşünmüştüm ama 25-28 bin tl arası olduğu için alamayacağım sanırım.
Hediye önerilerinize açığım. Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.
Pahalı olan hediyeyi bilmiyorum ama hediyenin yanına şöyle bir çift legosu yaptırabilirsin kankafa'dan, çok tatlışlarFutbol, el becerisi gerektiren şeyler (lego yapmak, yapboz yapmak, resim çizmek gibi), gezmek… ha bir de ayakkabı koleksiyonu var. Aslında koleksiyonu için güzel bir ayakkabı almayı düşündüm ama benim beğendiğimi o beğenir mi çok bilemiyorum. Tarzımız çok yakın değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?