Erkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi??

Gonderilir bence
Gonder de incelik gorsun biraz

O öyle biri değil diyen kadınları çok gördü bu site.N e geliyorsa başlarına bu kadar güvenmekten ,iyi niyetinden geliyor.İşyeri derken ne işi onun da etkisi var

meyve sepeti de eğlenceli olabilir

ben eşime göndermiştim çiçek iş yerine

ama iş yerinde iki kişilerdi kendi işi ve benimki saksı çiçeği idi iş yerinde dursun diye

dalga geçecek kimse yoktu

bizim patrona da (erkek) müşteriler vs gönderirdi

pasta alıp gelen bile vardı yani

Erkek ve çiçek fikrini pek bağdaştıramıyorum ben kafamda açıkçası. Daha anlamlı hediyeler bulunabilir bence

Herkes aynı şeyi düşünmeyebilir. Dalga geçebilir, bence aşk ve sevgi ile yapılan her şey özel ve güzeldir sadece anlayan erkek vardır, anlamayan erkek vardır.
Dalga falan gecilemez. Boyle diye diye, insanlara bu hakki vere vere, bu davranislarin onune gecemeyiz. Herkes ayni dusunmeyebilir, herkesin zevki farklidir. Bir erkek cicekden hoslanabilir, gayet dogal birsey. Bir baskasi bunu dalga konusu yapamaz. Karsisindakinin, tercihlerine saygi duymayi bilmeli. Ben bu tur konularda gercekten katiyim. Bence herkes de boyle olmali. Yoksa bu dalga gecmeyi marifet sanan guruh, boyle yürür gider.

Ben eşime gönderiyorum, üstelik sırf erkek ortamında çalışıyor Bir de karta sevgi pıtırcığı cümleler yazdırıyorum
Hiç şikayet etmedi (üstelik eşim "erkek dediğin şu renk giymez, şunu zaten giymez" şeklinde düşünen birisi)

Haklısınız, size katılıyorum ama bazı insanların naparsanız yapın değiştiremiyoruz.

Benim erkek arkadaşımın da böyle cümleleri var o zaman gönderilebilir gibi gibi :)

Benim erkek arkadaşımın da böyle cümleleri var o zaman gönderilebilir gibi gibi :)
Açıkçası ben hoşlarına bile gittiğini düşünüyorum. Çiçek hep kadınlarla özdeşleştirilmiş bir şey, ne alaka ama?
Çiçek de yolladım, şu sıralar mesajlı çikolatalardan göndermeyi düşünüyorum. Utanıyor ya da gıcık olsa söylerdi zaten.
İlk elin günahı olmaz, gönderin gitsin

Kadına ya da erkeğe genel olarak çiçek gönderilmesine karşıyım ben
Çikolata ya da meyve sepeti daha makul

Ben sacma ya.
Onun yerine bi doner siparis et is yerine yolla, gor sen mutlulugu.
Hemde ogle arasi yollasan offf, tam vaktinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…