• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi??

Teşekkür ederim cevabınız için, bir keresinde kalbini kırmıştım, özür dilemek için sana çiçek yollayacaktım falan demiştim o zaman hoşuna gitmişti ordan esinlendim açıkcası :)
Iyi o zaman. Gonul rahatligitla alabilirsin canim. Erkeklere cicek gonderilmez tabusu da cok sacma geliyor bana. Erkekler birbirlerini dolduruyorlar boyle konularda. Cicekden daha guzel birsey olabilir mi ya. Bence cok guzel bir hediye.

hahahah :KK70:
çok komiksin ya

benimki de aynı bence.
kızlara bile alınmasına anlam veremiyo
saksıda alsak daha iyi değil mi diyo
diğeri solup gidiyomuş ne anlamı varmış

Benimki alir, sorun etmez de ona alsam tanimamazliga gelir ona eminim.
Bu saksi olayi hakikaten var ama erkeklerde.
Cam agaci alalim dedim, saksida canlisini almaya calisiyor. Tekrar tekrar almayalimmis. (Sanki yapay alinca seneye yine alicaz.)

Duygusal biriyse, maço kıro falan değilse olabilir bence, hoş. :)

Yok o tarz biri değil naif bir insan
Benim erkek arkadaşımın iş arkadaşına yollamış sevgilisi aylarca dalga konusu olmuş. Kadınlar bile tiye alıyormuş. Çiçekçi bile içeri girdiğinde Deniz hanım demiş o hanım değil bey demişler. :KK70:

Sanırım karakter ve huy meselesi.. Çünkü benim erkek ark. her doğum günümde çiçek yolladı ve çiçeğin anlamına göre. Bu yüzden böyle bir şey yaşayacağımı düşünmüyorum.

Benim erkek arkadaşımın iş arkadaşına yollamış sevgilisi aylarca dalga konusu olmuş. Kadınlar bile tiye alıyormuş. Çiçekçi bile içeri girdiğinde Deniz hanım demiş o hanım değil bey demişler. :KK70:

Uzgunum ama yanimda bir erkege cicek gelse ben de gulerim. Ismi gectim yani.
Hadi meyve buketi falan neyse ama, cicege tutamam kendimi yani.
Sig biriyim sanirim.

Cok sacma ama ya. Boyle gereksiz kasmalara anlam veremiyorum. Rol yapmalarinin geregi yok. Dalga gecenlerde gorgusuzmus bence.

Cok sacma ama ya. Boyle gereksiz kasmalara anlam veremiyorum. Rol yapmalarinin geregi yok. Dalga gecenlerde gorgusuzmus bence.

Görgüsüzlükle ne alakası var? Sizin gibi düşünmeyenler görgüsüz mü oluyor ? Adam bile şoka girmiş çiçekleri görünce. Erkek ve çiçek. İş yerinde kadın-erkek-patron herkes dalga geçmiş. Herkes görgüsüzmüş evet.

Erkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi?

Evet, yanlış duymadınız erkek arkadaşıma doğum gününde iş yerine çiçek göndermeyi düşünüyorum çok mu saçma?

Ayrıca başka bir hediye daha alacağım tabikide. Doğum gününde yanında olma şansım yok maalesef. Sadece onu şaşırtmak ve yüzünü gülümsetmek istiyorum. Farklı bir şey olsun istiyorum. Şunu da belirteyim erkek arkadaşım çok duygusal birisi ve tam bir oğlak burcu erkeği. Her zaman kadınlara çiçek gönderilmez tabusunu da yıkmak istiyorum :)

Yaşlar ben 24 o 27 olacak inşallah :)

Çok mu saçma düşünüyorum sizce? Farklı fikirlere ve önerilere de açığım şimdiden teşekkürler..
çiçek sepetinden meyve vs. olan paketlerden yollayablrsn cnm çiçek abes kaçar br erkeğe

Görgüsüzlükle ne alakası var? Sizin gibi düşünmeyenler görgüsüz mü oluyor ? Adam bile şoka girmiş çiçekleri görünce. Erkek ve çiçek. İş yerinde kadın-erkek-patron herkes dalga geçmiş. Herkes görgüsüzmüş evet.
Birisiyle dalga gecmenin baska ne gibi bir adi olabilir ki? Sorun benim gibi dusunup dusunmemeleri degil. Toplumca sacma onyargilarimiz var. Hala bunu surdurenler icin baska birsey dusunemiyorum malesef. Kirmizi don gelmemis ya, cicek gelmis. Ne var bunda. Erkekler cicek sevemez mi, erkeklere cicek verilmez diye sacma sapan bir onyargi iste.

Uzgunum ama yanimda bir erkege cicek gelse ben de gulerim. Ismi gectim yani.
Hadi meyve buketi falan neyse ama, cicege tutamam kendimi yani.
Sig biriyim sanirim.

Valla erkek arkadaşımla konusu geçti bana dedi sakın sen öyle bir şey yapma direk burada F.. diye biri yok derim. :KK53:
Bende asla yapmam dedim tuhaf geliyor bana yani erkek ve çiçek. Ben mesela taraftar kurabiyesi yolladım çok mutlu olmuştu ona. Ben kendime verilmesinii bile sevmiyorum ki. Eski erkek arkadaşım her buluşmamıza elinde çiçekle gelirdi taşımak istemezdim. Bir gün dedim Allah aşkına yeter. O da ben boş elle gelemem dedi. O zaman kitap al gel dedim. Kitap getirmeye başladı. :KK53:
Ama bakış açısına göre değişir yani. Konu sahibinin erkek arkadaşını biz tanımıyoruz ki. Lisede üni %80 - %90 erkekti arkadaşlarım, hala arkadaşlarımın büyük kısmı erkek, erkeklerin çok büyük kısmı sevmez böyle şeyleri.

Birisiyle dalga gecmenin baska ne gibi bir adi olabilir ki? Sorun benim gibi dusunup dusunmemeleri degil. Toplumca sacma onyargilarimiz var. Hala bunu surdurenler icin baska birsey dusunemiyorum malesef. Kirmizi don gelmemis ya, cicek gelmis. Ne var bunda. Erkekler cicek sevemez mi, erkeklere cicek verilmez diye sacma sapan bir onyargi iste.

Herkes aynı şeyi düşünmeyebilir. Dalga geçebilir, bence aşk ve sevgi ile yapılan her şey özel ve güzeldir sadece anlayan erkek vardır, anlamayan erkek vardır.

Back