- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi terliklerimlepijamam
-
Benimki cicekci gelse onu sorsa yemin ederim "burda oyle biri yok" der.
Iyi o zaman. Gonul rahatligitla alabilirsin canim. Erkeklere cicek gonderilmez tabusu da cok sacma geliyor bana. Erkekler birbirlerini dolduruyorlar boyle konularda. Cicekden daha guzel birsey olabilir mi ya. Bence cok guzel bir hediye.Teşekkür ederim cevabınız için, bir keresinde kalbini kırmıştım, özür dilemek için sana çiçek yollayacaktım falan demiştim o zaman hoşuna gitmişti ordan esinlendim açıkcası :)
Tam kazak yaniBenimki cicekci gelse onu sorsa yemin ederim "burda oyle biri yok" der.
Benimki cicekci gelse onu sorsa yemin ederim "burda oyle biri yok" der.
Bencede önemli olan sevgilinizin tepkisi.Çok haklısınız sanırım bende göndereceğim. Dalga geçerlerse de yapacak bir şey yok erkek arkadaşımın hoşuna gittiği sürece :)
hahahah
çok komiksin ya
benimki de aynı bence.
kızlara bile alınmasına anlam veremiyo
saksıda alsak daha iyi değil mi diyo
diğeri solup gidiyomuş ne anlamı varmış
Duygusal biriyse, maço kıro falan değilse olabilir bence, hoş. :)
Benim erkek arkadaşımın iş arkadaşına yollamış sevgilisi aylarca dalga konusu olmuş. Kadınlar bile tiye alıyormuş. Çiçekçi bile içeri girdiğinde Deniz hanım demiş o hanım değil bey demişler.
Benim erkek arkadaşımın iş arkadaşına yollamış sevgilisi aylarca dalga konusu olmuş. Kadınlar bile tiye alıyormuş. Çiçekçi bile içeri girdiğinde Deniz hanım demiş o hanım değil bey demişler.
Cok sacma ama ya. Boyle gereksiz kasmalara anlam veremiyorum. Rol yapmalarinin geregi yok. Dalga gecenlerde gorgusuzmus bence.Benim erkek arkadaşımın iş arkadaşına yollamış sevgilisi aylarca dalga konusu olmuş. Kadınlar bile tiye alıyormuş. Çiçekçi bile içeri girdiğinde Deniz hanım demiş o hanım değil bey demişler.
Cok sacma ama ya. Boyle gereksiz kasmalara anlam veremiyorum. Rol yapmalarinin geregi yok. Dalga gecenlerde gorgusuzmus bence.
Dimi? Halbuki kadinlar eslerine daha cok cicek alirdi bence en bastan bu sekilde empoze edilseydiErkege cicek .Neden olmasin.Cicekciler neden bu tabuyu yillardir yikmaya ugrasmadilar acaba diye dusuncelere daldim ben.
çiçek sepetinden meyve vs. olan paketlerden yollayablrsn cnm çiçek abes kaçar br erkeğeErkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi?
Evet, yanlış duymadınız erkek arkadaşıma doğum gününde iş yerine çiçek göndermeyi düşünüyorum çok mu saçma?
Ayrıca başka bir hediye daha alacağım tabikide. Doğum gününde yanında olma şansım yok maalesef. Sadece onu şaşırtmak ve yüzünü gülümsetmek istiyorum. Farklı bir şey olsun istiyorum. Şunu da belirteyim erkek arkadaşım çok duygusal birisi ve tam bir oğlak burcu erkeği. Her zaman kadınlara çiçek gönderilmez tabusunu da yıkmak istiyorum :)
Yaşlar ben 24 o 27 olacak inşallah :)
Çok mu saçma düşünüyorum sizce? Farklı fikirlere ve önerilere de açığım şimdiden teşekkürler..
Birisiyle dalga gecmenin baska ne gibi bir adi olabilir ki? Sorun benim gibi dusunup dusunmemeleri degil. Toplumca sacma onyargilarimiz var. Hala bunu surdurenler icin baska birsey dusunemiyorum malesef. Kirmizi don gelmemis ya, cicek gelmis. Ne var bunda. Erkekler cicek sevemez mi, erkeklere cicek verilmez diye sacma sapan bir onyargi iste.Görgüsüzlükle ne alakası var? Sizin gibi düşünmeyenler görgüsüz mü oluyor ? Adam bile şoka girmiş çiçekleri görünce. Erkek ve çiçek. İş yerinde kadın-erkek-patron herkes dalga geçmiş. Herkes görgüsüzmüş evet.
Uzgunum ama yanimda bir erkege cicek gelse ben de gulerim. Ismi gectim yani.
Hadi meyve buketi falan neyse ama, cicege tutamam kendimi yani.
Sig biriyim sanirim.
Kesinlikle sacma degil ben cok aldim. Alan alinan arkadaslarim da var. Cok guzel oluyor.
Birisiyle dalga gecmenin baska ne gibi bir adi olabilir ki? Sorun benim gibi dusunup dusunmemeleri degil. Toplumca sacma onyargilarimiz var. Hala bunu surdurenler icin baska birsey dusunemiyorum malesef. Kirmizi don gelmemis ya, cicek gelmis. Ne var bunda. Erkekler cicek sevemez mi, erkeklere cicek verilmez diye sacma sapan bir onyargi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?