• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşa borç vermek

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim

ben olsam 600 tl lik bi hediye almazdim.ona guvenip istemis sizden.ayrica sevgilimden isteyecegime ailemden isterim sonucta evli degilsiniz

Siz neden hatalı olasınız ki yani ? Neden kavga ettiniz ailenden iste dediğiniz için mi ?

Ailesinden istemek daha mantıklı birşey sizden istemiş ama siz neden özür diliyorsunuz verdiğiniz parayı mi söylediniz

100 lira için mi bu kadar tantana? Hediyeyi de kendi zorla o kadar pahalı bi şey aldırmamıştır herhalde, almasaydınız.

Walla bacim diger konularina bakinca dedigine tamamen ikna oldum :KK53: bu adam seni asiri siddetli seviyor cok benzersiz bir iliskiniz war :olamaz:
Bize Allah daim etsin demek duser :) unutmadan bu konu hakkinda da ozur mu dilemeliyim demissin ya bence ozur sart :halay: erkek arkadasina para vermemek ne kadder ayip boyle iliski olmaz olsun :)

Back
X