• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim

Tek kızdığım şey birçok kadının yaptığı şeyleri aklayabilmek için taciz adı altında ortaya laf atması yüzünden, gerçekten tacize uğrayan kadınlar görmezden geliniyor. Bazı kadınlar bunu kullanmayı çok iyi biliyorlar
Konu anlattığı gibiyse ve taciz edildiyse bile bunu erkek arkadaşıyla en başında paylaşsa yine sorun yaşanmazdı, yanındaki arkadaşı kötü niyetli olabilir ama fotoğraf kısmı 🙄 ilk defa böyle bir tacize uğrayan genç biri fotoğrafta sinirden gülüyor gibi çıkmaz korkulu bir ifade olur yüzünde, yine kendimi anlatacağım bayarcasına 😬 çok gençtim İstanbul’da toplu taşımadayım otobüs kalabalık mecburen ayakta seyahat ediyorum, pisliğin teki sağını solunu sürtmeye çalışıyor kaçıyorum rahatsız olduğumu göstermeye çalışıyorum benim o halimi adamcağızın biri görmüş Allah ondan bin kere razı olsun hala yaşıyorsa hayatı hep güzel geçsin, bana seslendi hanımefendi gelin buraya oturun dedi kendi yerini verdi, teşekkür ederim dedim oturdum korkmayın artık bir şey yapamaz dedi nereden anladınız dedim yüzünüzden dedi, istemediğiniz bir şey yaşıyorsanız yüzünüze yansıyor.

Konu anlattığı gibiyse ve taciz edildiyse bile bunu erkek arkadaşıyla en başında paylaşsa yine sorun yaşanmazdı, yanındaki arkadaşı kötü niyetli olabilir ama fotoğraf kısmı 🙄 ilk defa böyle bir tacize uğrayan genç biri fotoğrafta sinirden gülüyor gibi çıkmaz korkulu bir ifade olur yüzünde, yine kendimi anlatacağım bayarcasına 😬 çok gençtim İstanbul’da toplu taşımadayım otobüs kalabalık mecburen ayakta seyahat ediyorum, pisliğin teki sağını solunu sürtmeye çalışıyor kaçıyorum rahatsız olduğumu göstermeye çalışıyorum benim o halimi adamcağızın biri görmüş Allah ondan bin kere razı olsun hala yaşıyorsa hayatı hep güzel geçsin, bana seslendi hanımefendi gelin buraya oturun dedi kendi yerini verdi, teşekkür ederim dedim oturdum korkmayın artık bir şey yapamaz dedi nereden anladınız dedim yüzünüzden dedi, istemediğiniz bir şey yaşıyorsanız yüzünüze yansıyor.
Abla valla senle konuştukça da emin oldum % bir milyon yalan söylüyor ya

Tacize sinirden gülmeyi ilk kez duydum zaten. Adamdan Allah razı olsun gerçekten ne karakter sahibi 🥺♥️

2019 da tanıştık fakat 2,5 senedir ciddi ve düzenli bir ilişkimiz var şuan askerde askere gittiği ilk ay başıma talihsiz bir olay geldi ve saçma bir şekilde fotoğrafları ailesine ve ona gitti anlattım sevgilime herşeyi ama inanmıyor çok fazla seviyoruz birbirimizi kopamıyoruz ama inanmıyor da nasıl inandırıp unutturabilirim bu yaşananı (kız arkadaşımla tatile gittik sahilde otururken iki erkek musallat oldu küfür falan edince ben beni kucakladı denize atmaya çalıştı o sırada arkadas dediğim insan fotoğraf çekmiş haberim yok tabi ben bağırıp çağırınca esnaf geldi polisi çağırdılar çocukları polis aldı fakat fotoğrafta sinirden gülüyorum guldugum için de inandiramiyorum ) tatil sonu kızla kavga edince ailesine atmış
Ailecek hafıza kaybı yaşarlarsa unuturlar.

Tacize sinirden gülmeyi ilk kez duydum zaten. Adamdan Allah razı olsun gerçekten ne karakter sahibi 🥺♥️
Evet gerçekten insan evladı biriymiş, belki o anı başkaları da fark etti ama kendince bir şekilde müdahale eden tek kişi o adamdı, çok gençtim sesimi niye çıkaramadım bilmiyorum korktum da adama teşekkür ederken bile gözlerim dolmuştu, halbuki hırsıza uğursuza karşı bile odunla fırlayan da biriyimdir ama o an şoka girdim sanırım, o olay sonrası artık tepki göstermeye başladım susmak çaresiz görünmek yanlışmış öğrendim, bana veya başka bir kadına terbiyesizlik yapılınca karakolluk mu oluruz ne olursa olsun deyip dalıyorum.

Kaldı ki küfür etti diye kızı denize atmak isteyen kişinin polis geldiğinde kuzu kuzu ekip otosuna bindiğini sanmıyorum, bizde bu kızlardan şikayetçiyiz bize küfür ettiler demişlerdir yani otomatikman kızlar da o çocuklar da karakola götürülmüştür ifade için.
Taciz olaylarında, taciz edenlerin biz de sikayetciyiz demesine bile gerek yok. Polis gelince ifade ve şikayet için mağdurları da karakola götürüyor.

2019 da tanıştık fakat 2,5 senedir ciddi ve düzenli bir ilişkimiz var şuan askerde askere gittiği ilk ay başıma talihsiz bir olay geldi ve saçma bir şekilde fotoğrafları ailesine ve ona gitti anlattım sevgilime herşeyi ama inanmıyor çok fazla seviyoruz birbirimizi kopamıyoruz ama inanmıyor da nasıl inandırıp unutturabilirim bu yaşananı (kız arkadaşımla tatile gittik sahilde otururken iki erkek musallat oldu küfür falan edince ben beni kucakladı denize atmaya çalıştı o sırada arkadas dediğim insan fotoğraf çekmiş haberim yok tabi ben bağırıp çağırınca esnaf geldi polisi çağırdılar çocukları polis aldı fakat fotoğrafta sinirden gülüyorum guldugum için de inandiramiyorum ) tatil sonu kızla kavga edince ailesine atmış
Bu yalana inanacak kadar salak mı bu çocuk

Kafa güzel özgürlük çarpmış bal gibi eğlenmişsiniz, suçu hiç arkadaşınıza atmayın.

Zerre inanmadım, buna kimseyi de inandıramazsın. Hele bir kadını asla kandıramazsınız. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz? Bir kadının başına bu gelecek ve sinirden gülecek öyle mi? Hatta üstüne tatile, birlikte yüzmeye gidecek kadar yakın arkadaşları bunu fırsat bilip fotoğraflayacak. Karşınızda 5 yaşında çocuk yok.
Bu bildiğiniz taciz ve bu durumda kimse sinirden dahi olsa gülmez! Bağırır, adama vurur vs... Taciz ediliyorsun ya sonuçta, rahatsız edici bir durum ya...
Bariz o adamla flörtleşmişsiniz, arkadaşınızla da aranız bozulunca size bir kazık atmış.
Ayrıca madem doğru söylüyorsunuz, şikayetçi oldunuz mu o kişiden? Verdiniz mi mahkemeye? Taciz ya hani bu durum.
Ya taciz sayılır mı bilmiyorum ama bir satıcı ısrarla üstüme doğru yürüyordu yolda, ben de sinirden gülmeye başlamıştım. O da bunu görünce iyice ısrarcı şekilde üstüme gelmeye başlamıştı.

At yalanı seveyim inanani.Bu kadar zekadan yoksun yalan olmaz ki.En basiti benim arkadaşım tacız ediliyor olacak telefonu alıp fotoğraf çekmek aklıma gelmez polis çağırırım,çığlık atarım. Sapık gibi biri beni kucağına alsa sinirden gülmem dehşet içinde kalırım.......

Bdv deki aldatma konularını zamanında okusaydı bunlar başına gelmezdi
En basit düşünen koca bile ‘’ben boğulurken yardım etti kurtulunca güldüm ben canımın derdindeydim senin düşündüğün şeye bak hastasın sen….. ‘’ şeklinde hatta belki daha vicdana oynayan ölümlü kalımlı acaba mı diye düşündüren bir savunma yapardı

Tekrar okuyun

Anlatamıyorum sanırım şimdi baştan alıyorum biz kız arkadaşımla birlikte tatile gittik ilk bir kaç gün her şey normaldi sonra bu içti intihar etmeye kalktı sonraki gün morali düzelsin diye mekana götürdüm bir iki bira içti dedik sahilde yürüyelim bunun kafa iyi değildi sahilde oturuyorduk iki kişi beş MT kadar uzagimizdaydi bu yanımdaki salak çocuklardan biriyle gulusmeye falan başladı sonra ben bununla kavga etmeye başladım biz kavga edince çocuklardan biri bize bağırdı sessiz olun diye bende sovdum sapanladim sen kimsin diyerek geldi ben vuracak falan sandım sonra beni kucakladı denize doğru gitti kiminle nasıl konuştuğuna dikkat et deyip denizin kenarında bıraktı bende çığlık attım kız zaten manyakmis planlamis sevgilimin ailesinin numarasıni nerden buldu o an bana yardım etmek yerine neden fotoğraf çekti neden intihar etmeye kalktı anlamadım ben deliricem düşünmekten
Bariz aldatmışsın işte.Şimdi sıyırmaya çalışıyorsun.O çocuk fotoya ve böyle saçma savunmaya rağmen hala senle beraberse onada g.v.t denir.Neymiş çok seviyoruz kopamıyoruz hadi ordan aldatmışsın şimdide seviyorummuş

İyide adam hala ayrılmamış senden.
Demekki inanası var.
Boşver üste çık,inanmazsan özgürsün de😂
Vicdan yaptır,ben doğruyu söyledim artık konu kapansın ,kapanmıcaksa ayrıl benden de..

Back
X