• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim

asibirbirey322

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
5
9
1
21
2019 da tanıştık fakat 2,5 senedir ciddi ve düzenli bir ilişkimiz var şuan askerde askere gittiği ilk ay başıma talihsiz bir olay geldi ve saçma bir şekilde fotoğrafları ailesine ve ona gitti anlattım sevgilime herşeyi ama inanmıyor çok fazla seviyoruz birbirimizi kopamıyoruz ama inanmıyor da nasıl inandırıp unutturabilirim bu yaşananı (kız arkadaşımla tatile gittik sahilde otururken iki erkek musallat oldu küfür falan edince ben beni kucakladı denize atmaya çalıştı o sırada arkadas dediğim insan fotoğraf çekmiş haberim yok tabi ben bağırıp çağırınca esnaf geldi polisi çağırdılar çocukları polis aldı fakat fotoğrafta sinirden gülüyorum guldugum için de inandiramiyorum ) tatil sonu kızla kavga edince ailesine atmış

Son düzenleme:
Üstü kapalı anlatıp tavsiye beklemek?

Bu ne ki? Fotolar nasıl ailesine gitti?
Olayı düzgün anlat ki yardımcı olalım.
'olmamasi gereken bir sey' derken o askerdeyken tartışınız, başka adamla takildin, sonra askerdekiyle tekrar barışınca ikinci adamı terkettin de intikam için ailesine mi attı? Eher öyleyse bundan daha dönüş olmaz, gecmis ola

Bu ne ki? Fotolar nasıl ailesine gitti?
Olayı düzgün anlat ki yardımcı olalım.
'olmamasi gereken bir sey' derken o askerdeyken tartışınız, başka adamla takildin, sonra askerdekiyle tekrar barışınca ikinci adamı terkettin de intikam için ailesine mi attı? Eher öyleyse bundan daha dönüş olmaz, gecmis ola
Tekrar okuyun

O kadar inandırıcı değil ki, asla bu dediğine kimse inanmaz.
Birkaç sapık size musallat oldu, neredeyse çıplak seni kucakladi,denize attı.
Arkadaşın da böyle bir olayda tuttu foto çekti, sen de fotolarda sinirden gülüyor görünüyorsun, öyle mi????
Bence olay doğru değil, ama doğru olduğuna inanıyorsan o karakolu ara, tarihi ver, bu olay başıma gelmişti. O iki kişiye ne yapıldı? Avukat tutup dava açacağım, ifadeleri var mi? Falan deyin, konuşmayı da kaydedin. Elbet bir kayıt bilmemne vardir. Polis ifade almadık dese bile olayın gerçekliğini anlar

Yok artık daha neler😳
Şikayetçi oldunuz mu bu kişilerden
Sizi nasıl kucaklayıp denize atar
Kız arkadaşınız neden fotoğraf çekiyordu şikayet etmek için mi elinizde delil olsun diye

O kadar inandırıcı değil ki, asla bu dediğine kimse inanmaz.
Birkaç sapık size musallat oldu, neredeyse çıplak seni kucakladi,denize attı.
Arkadaşın da böyle bir olayda tuttu foto çekti, sen de fotolarda sinirden gülüyor görünüyorsun, öyle mi????
Bence olay doğru değil, ama doğru olduğuna inanıyorsan o karakolu ara, tarihi ver, bu olay başıma gelmişti. O iki kişiye ne yapıldı? Avukat tutup dava açacağım, ifadeleri var mi? Falan deyin, konuşmayı da kaydedin. Elbet bir kayıt bilmemne vardir. Polis ifade almadık dese bile olayın gerçekliğini anlar
Yüzme bilip bilmediğine emin olmadan tanımadığı birini derin olsun veya olmasın suya atmak çok tehlikeli ve suç bence

Yüzme bilip bilmediğine emin olmadan tanımadığı birini derin olsun veya olmasın suya atmak çok tehlikeli ve suç bence
Bence olay doğru bile değil.
Çok mantıksız, şu foruma yazı yazan bence herkes benzer bir tacize maruz kalmıştır. Çok stresli bir durum, korku olur insanın içinde, aklından bin şey geçer. O an kimin aklına foto çekmek gelir ki? Hani video çekip 'polise gönderirim,defolun' falan dese o da bir şeydir ama bu oyle de değil . Sanki komik bir olaymış gibi resim çekmiş

Ben bile inanmadım. Buna inanıyosa saftır zaten. Yani her şeyi geçtim bir sapık sizi kucaklayıp götürüyorken arkadaşınız durdurmaya çalışmak yerine neden foto çeksin? Bir şeyler yaşamış (belki alkollu ve bilinciniz tam yerinde değilken) ama pişman olmuşsunuz gibi duruyor

Ben bile inanmadım. Buna inanıyosa saftır zaten. Yani her şeyi geçtim bir sapık sizi kucaklayıp götürüyorken arkadaşınız durdurmaya çalışmak yerine neden foto çeksin? Bir şeyler yaşamış (belki alkollı ve bilinciniz tam yerinde değilken) ama pişman olmuşsunuz gibi duruyor
Bir de olay böyle olsa neden başlık " erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim?'
Ben taciz edilsem, polis gelse, böyle kötü bir olay yaşasam bunu kendi yaptığım bir hata olarak asla düşünmezdim

Bir de olay böyle olsa neden başlık " erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim?'
Ben taciz edilsem, polis gelse, böyle kötü bir olay yaşasam bunu kendi yaptığım bir hata olarak asla düşünmezdim
Cok mantikli hatta bu durumda madur benim inanmazsan defol git derdimm

Back
X