• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadının Yaşadıkları... Neler yapılabilir?

Ne kadar talihsiz bir kadınmış. .üzüldüm teyzen için ..gördüğümüz gibi herseyin başı okumak ..umarım okuma yazma öğrenip ,istemeden hayatının vekaletini verdiği herkesi ipe dizer ..
İnsllah burda güzel haberlerimizi de paylasicam gün gelicek o adam cezasını çekecek. Saf temiz bir kadını kandırmak ne demekmiş görecek...

Hemen Ayrılma Davası açsın maddi manevi tazminat talep etsin ilk iş baroya gitsin .
Okuma yazma öğrensin temizlik vs iş bulup çalışsın mutlaka.
Allah yardımcısı olsun.
Teşekkür ederiz. Bu hafta içi işlemlere baslicaz. Tazminat ve ayrılma davası ne gerekiyorsa yapılacak Allah'ın izniyle. Şuan bir temizlik isinde çalışıyor o şekilde geçimini sağlıyor. O adamla oturduğu evde ikisinindi. Adamı çıkarıp oturma şansı var mı acaba

Böyle körü körüne kocalarına güvenen onlarsız kendilerinin hiç değeri yokmuş gibi sanan bayanlarımıza çok kızıyorum...bu dünyada birazda olsa bencil olacaksınız...bu ister çocuğunuz olsun ister eşiniz isterse aileniz...saçımı süpürge etmem...onu Allah bana süpürge et diye verseydi çalı çırpıdan olurdu:KK12:

Teşekkür ederiz. Bu hafta içi işlemlere baslicaz. Tazminat ve ayrılma davası ne gerekiyorsa yapılacak Allah'ın izniyle. Şuan bir temizlik isinde çalışıyor o şekilde geçimini sağlıyor. O adamla oturduğu evde ikisinindi. Adamı çıkarıp oturma şansı var mı acaba
Eğer ortak aldılarsa evi tazminat Davasını da kazanırsa tazminat yerine evi talep edebilir .
Oturdukları ev ikisine de aitse en kötü ihtimal ev satılır Parasını da bölüşürler.

Teyzenize uzuldum keske sicagiyla danisip size gelseymis.
Insallah guzel seyler olur tek basina mucadele etmis ne kadar guclu durmus.

Haber kanallarının ihbar hatlarına mesaj atın. Önce bi röportaj versin, yedi düvele rezil etsin. Ardından da yasal olarak haklarını arasin

Offff offf çekerek okudum yazdıklarınızı...
Allah bildiği gibi yapsın o adamı.
Hukuki olarak sigortası ile ilgili çok yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum ama eğer ki evi adam onlar evlendikten sonra aldıysa yarısını talep edebilir ve sigortalı bir işte çalışmadığı ve düzenli bir geliri olmadığı için nafaka alabilir...
Acilen baroya başvurun...
Allah teyzenizin yardımcısı olsun.

Back