• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

Kızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
aldatası olan insan antalyalara gitmeden de aldatır, kendine o ortamı yaratır. her ilişkide herkesin aldatılma olasılığı vardır. sevmeyen insan aldatır. sizi sevmiyosa zaten yanınızda durmasın. olmamış şeyler için kendinize dert edinmeyin. birbirine saygısızlık etmeyin. sevgiliniz de size aynı soruyu yöneltse çok kırılırdınız.

arkadaşım hiç kusura bakma ama manyak mısın? cahil hödük bi öküz için bütün arkadaşlarından vazgeç kendini eve hapset kariyerini bi kenara at ona itaat et? bu nedir ya okurken ağzım açık kaldı inan ki sahte bi konudur umarım dalga geçiyosundur diye sakinleştirdim kendimi. sen ne yapıyosun kendine? ne yaptırıyosun? bunca şey yetmedi tek sorunun seni aldatması mı yani? ondan kat kat büyük sorunların var zaten senin ilişkinde bi de aldatsa ne olur aldatmasa ne olur? ve hala nasıl davraniyim ne yapiyim diyosun. ay sktir git senle mi uğraşıcam de sil engelle heryerden hayatını yaşa. 3 günlük dünya kendi kendine cehennemi yaşatıyosun nolur yapma bu erkekleri çıkarmayın tepenize...
sizler boyle tepkıler verdikçe benım aklım geçte olsa başıma geliyor ne desen ne soylesen haklısın benım ona yapmam gereken şeyı o bana yapıyor en ağırı da bu

sizler boyle tepkıler verdikçe benım aklım geçte olsa başıma geliyor ne desen ne soylesen haklısın benım ona yapmam gereken şeyı o bana yapıyor en ağırı da bu
üzme kendini.. inan ben de böyle işaretleri senin gibi göremeyip daha sonra bi kız için terkedilen biri olarak seni ve acını çok iyi anlıyorum. benim vaktinde yapamadığımı sen yap kurtar kendini. değmeyen insanlar için hayatını mahvetme. ve bunu hemen şimdi yap bırak gitsin düşünme bile...

üzme kendini.. inan ben de böyle işaretleri senin gibi göremeyip daha sonra bi kız için terkedilen biri olarak seni ve acını çok iyi anlıyorum. benim vaktinde yapamadığımı sen yap kurtar kendini. değmeyen insanlar için hayatını mahvetme. ve bunu hemen şimdi yap bırak gitsin düşünme bile...
kimse kalmadı etrafımda bıraksam napıcam adamın verdiği hattı verdiği telefonu kullanıyorum oyle teslım oldum ki sudan çıkmış balığa donucem bılıyorum. offfff kafayı yıcem çok bunaldım cidden iki aydır evdeyim bı arkadaşım bile yok telefonda dahı dertleşebilceğim herkese öyle mahçubum kii ne deseler haklılar tek kalemde silmek zorunda kaldım sankı sonum olcak bu adam. 3 hafta sonra gerçek yuzunu gosterdi cicim ayı dedıklerı şey bızım 3 haftacık surdu dıyo zaten işine gelirse ben buyum sevgimden oyle emın ki ay ben ne aptalım ya düşünuyorum da

Hiç kendini sıkıntıya derde sokma,biri aldaticaksa aynı sehirdeykende aldatır. Aldatmicaksa dünyanın öbür ucunda olsa aldatmaz. Sana bi "hastayım erken yaticam bugün" demesine bakar akşam 10 da evden çıkıp sabah 8'de eve geri girmesi.O yüzden bunlar çok çok gereksiz sıkıntılar.

Hiç kendini sıkıntıya derde sokma,biri aldaticaksa aynı sehirdeykende aldatır. Aldatmicaksa dünyanın öbür ucunda olsa aldatmaz. Sana bi "hastayım erken yaticam bugün" demesine bakar akşam 10 da evden çıkıp sabah 8'de eve geri girmesi.O yüzden bunlar çok çok gereksiz sıkıntılar.
canım bu direkt güle güle dedi

Bu kadar güvensiz ilişkileri nasıl sürdürebiliyorsunuz aklım almıyor..
Kaşıdaki kişiye değil buradaki güvensizlik..

Ciddi anlamda özgüven sorununuz var sizin..

Bunun da çözümü terapi..Bundan ayrılsanız, yarın öbür gün başkasıyla yine aynı şeyleri yaşayacaksınız..

Bu kadar güvensiz ilişkileri nasıl sürdürebiliyorsunuz aklım almıyor..
Kaşıdaki kişiye değil buradaki güvensizlik..

Ciddi anlamda özgüven sorununuz var sizin..

Bunun da çözümü terapi..Bundan ayrılsanız, yarın öbür gün başkasıyla yine aynı şeyleri yaşayacaksınız..
yaşadım zaten yaşamadım değil 3 senelik ilişkimde de aynı problemler vardı.

yaşadım zaten yaşamadım değil 3 senelik ilişkimde de aynı problemler vardı.

E tamam işte..sorunun farkındasın..
Yardım al, hayatı başkalarına da kendine de zindan etme..
Hadi o başkalarıın sabrı taştı mı seni bırakıp gidiyor, ama kendinden kaçamazsın..Devamlı huzursuzsun, okuduğum tüm cevaplarından buram buram buraya kadar yansıyor..

E tamam işte..sorunun farkındasın..
Yardım al, hayatı başkalarına da kendine de zindan etme..
Hadi o başkalarıın sabrı taştı mı seni bırakıp gidiyor, ama kendinden kaçamazsın..Devamlı huzursuzsun, okuduğum tüm cevaplarından buram buram buraya kadar yansıyor..
hislerim beni yanıltmıyor ama 3 senelik ilişkimin son zamanlarında bişeyler olduğunu sezdimve adam ayrıldıktan 2 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Bunda da yolunda gitmeyen şeyler var benım derdim kıskaçnlık değil bana hissettirdikleri

Kızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
Cnım bende geçen hafta antalyada 5 yıldızlı bir otelde eğitim toplantısındaydım. hemde evliyim. eğer işi varsa böyle toplantılar olacaktır bunu niye sorun ediyorsunuz anlamıyorum. Eğitime gittiğim yerde bir sürü erkek kadın vardı eğitim için gelen. erkeklerin hiç birisinin amacı kız tavlamak değildi. eğitimden sonra denize girenlerde oldu havuzda yüzenlerde bence çok abartmışsın. ama sana şunu söyleyim eğer bende eğitime gitmeden önce eşim eğitim için antalyaya gitseydi düşünürdüm görmeden anlayamazsın

Kokusunun çıkmasını bekliyorum. Napıyım başka adamla konuşulmuyor ki ağzımı açacak olsam öyle bi kapatıyo ki senın karşında danışanın yok diyor terapi yapamazsın bana diyor. Öyle rahatsız oluyor ki sosyolog olmuşsun aile danışmanlığı eğitimi almışsın şimdi bi de formasyon alıp nolcak dizini kırıp evde oturacaksın diyor ay benı benden alıyor kendisi lise mezunu bile değiiiilllll beni her yönden ezmeye çalışıyor.
Lise bile okumamış adam seni çalıstırır mı hiiç evlenme bosuna

nasıl böyle bir kanıya vardınız, konuyu okudum okudum böyle bişe çıkaramadıom da ben
erkekte hiç güven yok ve kendisine karışılmasını istemiyor gerçekten seven değer veren bir erkek bu şekilde davranmaz. eğer sen o kızıyor yok istemiyor die bu şekilde davranırsan canın çok yanar ilerde. bu şekilde sorumsuz davranışlar karşıya verilen değeri gösterir ve ben burda hiçbir değer göremiyorum

iş bulana kadar kendime güvenmiyorum çunku etrafımda kimse kalmadı. işe girmemle beni bırakması bir olacak zaten. hergun onlarca başvuru yapıyorum bi tanesi bana gel dese bende ona hadi git dicem
işinle ne alaka ki

Adamın aklında yoksa bile siz iyice sokmuşsunuz aldatma fikrini.
Yaaa bırakın bu kıskançlık krizlerini, kendi değerinizi düşürmekten başka bir işe yaramaz.
Niyetinde aldatmak olan adam aynı şehirde bile çok rahat aldatır.
Tavrınız yanlış .. Bunaltmışsınız iyice..

adam dun gece ve bu sabah beni hiç aramadı. İnstagramda akip ettiğin kız kim diye sordum diye adamın aradığı malzemeyi ona vermişim meğer. aramamak için bahane arıyormuş. hiç aramadım bende ama ama aklım da orda ama, Dün gece aramadı da ne yaptı tum bunlar planlı bişeymi, Bugunde aramıcam hiç o da aramıcak muhtemelen sebepsiz yere güle güle diyen adam beni rahatsız etme burda maksatlı demiştir zaten. Bne mi yanlış düşünüyorum? Takip ettiğin kız kim diye sormamam mı gerekirdi ? Siz olsanız umursamaz sormaz mısınız ? Sizi engelleyip milleti takip eden bi sevgiliniz olsa tepkisiz mi kalırsınız? Umursamamak sorgulamamak en iyisimidir? çıkamadım ki işin içinden kendimi suçlamaktan öte...

Kokusunun çıkmasını bekliyorum. Napıyım başka adamla konuşulmuyor ki ağzımı açacak olsam öyle bi kapatıyo ki senın karşında danışanın yok diyor terapi yapamazsın bana diyor. Öyle rahatsız oluyor ki sosyolog olmuşsun aile danışmanlığı eğitimi almışsın şimdi bi de formasyon alıp nolcak dizini kırıp evde oturacaksın diyor ay benı benden alıyor kendisi lise mezunu bile
değiiiilllll beni her yönden ezmeye çalışıyor.
ne isin var boyle bir adamla,sonra cok pisman olursun,bence yol yakinken geri don

canım senin ki iş içi gidiyormuş benimkisi 2 çapkın arkadaşıyla bir otele tatile gitti antalya alanyaya
ilk baş bende çok üzüldüm aklıma gelmiyen şeyler geldi.
hatta buraya konu açmıştım. güveniyorum ben sana dedim gönderdim. ve ordaken de hiç aramadım o aradı beni. bence hiç sıkma nasıl aklından geçersede kıskançlık bastır ona yansıtma. aklına kötü şeyler getirme zaten bir yanlış yaparsada hissedersin illa çıkar bi yerden içini ferah tut canım

Back
X