• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

Erkekleri birazda biz şımartıyoruz kızlar. Tavrını başta koysaydın keşke. O ağzında dişleri saymış artik değişmez.sen ardına bakmadan uza bence canım.bu adam sadece üzer
haklısın sadece üzülüyorum. :'( işine gelince canım ustune gıdınce gule gule olmaz boyle buna son vermem lazım

Arkadaşım bu adam seni çok aşağılıyor, bi kendine çeki düzen Ver. neden etrafta erkek mı kalmadı bi manyağı adam etmeye uğraşıyosun. Gönder gitsin.
annem gibi konuştun valla aklın yolu bir demek ki millet deliye biz akıllıya hasret...

Ooo demek Antalya, demek is icin, demek arkadaşı çapkın. :KK59:
Gecmis olsun canim :KK53:

annem gibi konuştun valla aklın yolu bir demek ki millet deliye biz akıllıya hasret...
Kızkardeşlerim var canım 3 tane, anne yarısı sayılırım ;) hatta kardeşlerimin kafalarına vura vura gerçeği görmelerini sağlardım, kendilerini ezdirmelerindense... Sende annenin çok kıymetli bir varlığısın, elin oğlu gelip üzemesin seni yani.

Kızkardeşlerim var canım 3 tane, anne yarısı sayılırım :KK66: hatta kardeşlerimin kafalarına vura vura gerçeği görmelerini sağlardım, kendilerini ezdirmelerindense... Sende annenin çok kıymetli bir varlığısın, elin oğlu gelip üzemesin seni yani.
Allah razı olsun gerçekten. annem bu kadarını bılmıyor sadece mutsuzluğumu goruyor nedenını soyleyemıyorum tabı bu kadar detaylı anne sonuçta herşeyı anlatamıyorsun. en rahat etmem zamanlarda sıkıntı çekiyorum hemde hiç uğruna

Antalya da otelde toplantı bugün deniz şortlarını topladı havuza girerim diye. Dedim hani vakit yoktu. Ee gitmişiz beş yıldızlı otelin etinden sütünden de mi yararlanmayalım dedi. Akşam kapalı havuza girmeyelim mi dedi. Sinir oldum bişey de diyemedim. Sustum oturdum.

Eeee adam hakli. Is icin gitti diye butun gun takim elbiseyle mi otursun, tabi ki firsattan istifade denize girmeli.

edit:Sürekli aşağılanıyorsun şekerim bu ezik tarafından. Sana gelen danışmanlara da ezilmeleri,pısmaları , bir heriften hakaret yemeleri konusunda tavsiye vermiyorsundur inşallah.

Şu herif için mi asosyal oldun , arkadaşlarından izole oldun? Sağlıklı bir erkek zaten seni izole edip güçsüz kendine bağımlı bırakmaya çalışmaz.

Çalıştığın yerin adrsini ver, terapiye ihtiyacım olursa kesinlikle gelmicem.

Ne değerliymiş bu ezik herif, o Antalyada sürterken sen burda için içini yiyene kendini yiyorsun. Genç kızsın, cuma gecene yazık be keşke arkadaşlarınla buluşup dışarı çıksaydın.

Son düzenleme:
Kardeş sen danışman olcam diyorsun, sana b.k gibi davranan adamla neden birliktesin? Çapsız , ezik herif tarafından neden s..tiri yiyorsun? Kendini neden bu duruma düşürüyorsun bu herif kim ki?

Gittiyse de gitti cehenneme gitsin boşver.

Yahu bir kadın kendine bu tabirleri yakıştırır mı?
Ne demek "bana s...tiri çekti" ??? :KK20:

Kardeş sen danışman olcam diyorsun, sana b.k gibi davranan adamla neden birliktesin? Çapsız , ezik herif tarafından neden s..tiri yiyorsun? Kendini neden bu duruma düşürüyorsun bu herif kim ki?

Gittiyse de gitti cehenneme gitsin boşver.
danışmanlığım kendime sökmuyor. hayatımındaki erkeği dunyanın merkezi haline getiriyorum sanki bi b.k var. şuan kendime nasıl öfkeliyim sana anlatamam. kendini sayemde bulunmaz hint kumaşı zannetti

Poposunu kaldıracaksan da bari hakeden adam gibi bir adam bul da onunkini kaldır be kardeş.:KK70::KK70: Amannnnn diorum neyse ne, gittiği iyi olmuş.

Arkadaşım kusura bakma
erkek arkadaşım dediğin adam bana "yüksek bel kot pantolon giymiş ayağında rugan ayakkabı beyaz çorab elinde tesbih sallayan " bir Magandayı çağrıştırıyor.

Allah aşkına 2 aylık beraberlik için neden bu kadar taviz veriyorsun.
Aklını başına topla yol ver gitsin.

seviyesiz insan işte. bende seviyorum değer veriyorum diye dolanıyorum

yanlış anladınız
ben onun yaptığına yorum yapmadım!
sizin kendinize yakıştırdığınız tabire yorum yaptım!
o size "s...r git" yazmış olabilir
bana böyle böyle yazdı dersiniz
ama "bana s....tiri çekti!" demek bir kadına hiç yakışmıyor
hele ki işi insan psikolojisi olan bir kadına!

yanlış anladınız
ben onun yaptığına yorum yapmadım!
sizin kendinize yakıştırdığınız tabire yorum yaptım!
o size "s...r git" yazmış olabilir
bana böyle böyle yazdı dersiniz
ama "bana s....tiri çekti!" demek bir kadına hiç yakışmıyor
hele ki işi insan psikolojisi olan bir kadına!
benim psikolojimi bozdu gerçekten.inanın yakışmayan bişey varsa o da hayatımdaki insanın ta kendisi. bende burada yapılan yorumlar farkındalık kazandırdı. bazı şeyleri gorememi, göremediğim açıdan bakmamı sağladı. sizde haklısınız onunlayken kadın olduğumu unutmuşum.

Arkadaşım kusura bakma
erkek arkadaşım dediğin adam bana "yüksek bel kot pantolon giymiş ayağında rugan ayakkabı beyaz çorab elinde tesbih sallayan " bir Magandayı çağrıştırıyor.

Allah aşkına 2 aylık beraberlik için neden bu kadar taviz veriyorsun.
Aklını başına topla yol ver gitsin.
elinde tesbih olduğu doğru ağır abi modunda her zaman maganda dan ziyade mafyacılık oynayan değişik bi kişilik

arkadaşım hiç kusura bakma ama manyak mısın? cahil hödük bi öküz için bütün arkadaşlarından vazgeç kendini eve hapset kariyerini bi kenara at ona itaat et? bu nedir ya okurken ağzım açık kaldı inan ki sahte bi konudur umarım dalga geçiyosundur diye sakinleştirdim kendimi. sen ne yapıyosun kendine? ne yaptırıyosun? bunca şey yetmedi tek sorunun seni aldatması mı yani? ondan kat kat büyük sorunların var zaten senin ilişkinde bi de aldatsa ne olur aldatmasa ne olur? ve hala nasıl davraniyim ne yapiyim diyosun. ay sktir git senle mi uğraşıcam de sil engelle heryerden hayatını yaşa. 3 günlük dünya kendi kendine cehennemi yaşatıyosun nolur yapma bu erkekleri çıkarmayın tepenize...

Back
X