erkek annelerinin de sayfası bu olsun

GÜNAYDIN.gününüz güzel geçsin inş.nasılsınız,damatlarımız nasıl
kız anneleri uyandı ama erkek anneleri uyuyo galiba

slm rüyanaz amasya merkez canım sen merzifonmuydu ama ben sakaryalıyım bi yazını okumuştum ögretmenmiydin sen

slm canım eşim merzifonlu ben gümüşhacıköylüyüm çocuk gelişimi okudum ben liseden sonra kadrosuzuzm şuanda sınava girmek lazım ama kzıım var 2.5 yaşında onunla çalışmak çok zor şuan sınavada giremedim iştede çalışmıyorum anlayacagın diplomalı ev hatunuym ben canım

selam kızlarrrrr nasılsınız gününüz güzel geçsin uyumuyoruz kız anneleri erkenden kaktık da sonra ikinci uykuyu yaptık geldik :))))

merhaba erkek anneleri nasılsınız

ayşegül slm canım ben burdayım şimdi
geldim
kzızımı parka çıkardım hava süper
oynadık geldik
uyuyacak inşallah şimdi

oohh ne güzel yapmışsın rüyanazcım yorulmuştur prenses mışıl mışıl uyur şimdi öp benim için yanaklarından...

kendisi uyuyo canım 1 saat kadar uyur herhalde uyudu yarım saat oldu bakalım bende aldım elime kolamı oturdum pcnin başına

Bebek kız mı? Erkek mi?
En önemli konulardan biri !!!
Bebeğinizin cinsiyeti hamileliğin başından itibaren en çok merak edilen konulardan biridir. Hamilelikle ilgili her sohbette söz dönüp dolaşıp cinsiyete mutlaka gelir ve hemen herkes karın şeklinizden,yüzünüzde oluşan değişiklikten, yürüyüşünüzden , yemek alışkanlığınızdaki değişikliklerden bebeğinizin cinsiyeti hakkında sonuçlar çıkartır. Ama bazen eğlendirici olsa da bütün bu yorumların gerçekle herhangi bir ilgisi yoktur.Bu nedenle sadece ve sadece gülümseyerek dinlemenizi öneririm

Cinsiyet , cinsiyet kromozomları adı verilen ve X Y harfleriyle gösterilen kromozomlar tarafından belirlenir.Kadınlarda 2 tane X kromozomu,erkeklerde de 1 X ve 1 Y kromozomu bulunur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…