- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
- Konu Sahibi sassyassyy
konu uzamasın diye detay vermedim. bugün söylediklerinden bazıları "oğlum türkiyeye geldi yine yassy'nin yanından ayrılmıyor, büyü mü var nedir, çocuğumun yüzünü göremiyorum valla nasıl dert bu, eve gelince de telefondan yassy ile mesajlaşıyor" gibi sürekli bizi ortaya attı ki masada 7-8 kişiyiz. rahatsız oldum yani.
öyle bir niyeti varsa da ben cidden elimden geldiği kadar onu annesine göndermeye çalışıyorum ama adam gitmiyorsa yani kavga edemem ki. vardır bir bildiği diyorum. annesi benimle normal konuşsa yine anlarım ama kalabalık içinde bilmiyorum hoşuma gitmiyor bu ilk de değil.
Ya benim kv bu tarz şeyler söylese ben eşimin bana ne kadar düşkün olduğu anlamını çıkarırdım,ki buna benzer bi şekilde görüştüğümüz pek kimse olmadığı için eleştirmişti bizi “Bunların ikisi birbirinin aynı,birbirlerinden başka kimselere ihtiyaçları yok” vs vs dediğinde eşimin bana çok aşık olduğunu düşünmüştüm benimle eğleniyor muhabbet ediyor kimseye ihtiyacı omuyor anlamında ki kv beni kısa bulur mesela çok güzel bulmadığını belirtir diliyle bağlıyor oğlumu vs vs der. Velhasıl annesinin bu tarz yorumları yüzünden eşime carlasam ciddi haşlardı beni ikisi farklı bireyler,birinin kabahatini niye diğerinden çıkarıyorsun ki? Yanlış yapıyorsun S sassyassyy