İki yaşlı kadın yolda karşılaşır.Hal-hatır sorarlar.
-Kızınız nasıl iyi mi?
-Ay sorma o kadar rahat ki.Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.Hatta kahvaltıyı bile yatağına götürüyor.Avrupa gezileri altınlar mücevherler...Para bol durumları çok iyi..
-Çok iyi maşallah.Peki oğlunuz nasıl?
-Ah ah hiç sorma.Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.Üstelik gelinin yatağına götürüyor.Daha nelr canım avrupa gezileri altınlar mücevherler.Para yetiştiremiyor.Yazık oldu oğluma...
Vallah tasi gedigine oturtmussun sekerim bu hikaye herseyi anlatiyor zaten iyiymis ilahi yaaa
sağol canım
henüz kaynana olmadım ama izlenimlerime göre herkes kendi çocuğuna değer veriyor...kızları iyi yaşasın rahat etsin istiyor ama gelinlerine sıra gelince fesat düşünüyor çoğu...uyumlu bir yapım var.herşeye maydanoz olmam...umarım gelinimle iyi anlaşırız...olumunekankayizsmile
haksizliga-hic-tahammulum-yok-oglumu-kizimi-uzerse-doferim-paralarim-fallaklava:
gercekci-olmak-gerekirse-soyle-yaparim-boyle-yaparim-demek..hayalden-ibaret(bana-gore)
yaslandigimda-ayni-dusuncelere-sahip-olmiyacagimi-cok-iyi-biliyorum-cunku-orneklere-bakinca-(annem-babaannem-vs.)
hatta-kendim-bile-bir-sene-sonra-ayni-olaya-verdigim-tepki-farkli-oluyo...
ya-uyumsuz-gecimsiz-olup-gelini-dogduguna-pisman-ederimalsanaalsanasmile
yada-iyi-sabirli-anlayisli-pamuknine-olup-gelinimi-kizim-kabul-ederim...:teselli:kimbilirrr
Ben bu konuda cift tarafli dusunuyorum ya benim oglum gelini uzerse oda evlat onunda annesi var benim oglum bana nasil kiymetliyse onun kizida annesine kiymetli bence buyukler sadece nasiyat istendiginde nasiyatla onlara destek olmali mudahale etmek bize dusmez degilmi herkezin evladi kendine kiymetli kendimizde ayni ne eslerimizin anneleri kiyabilir yavrusuna nede bizlerin anneleri hepsi ayni bir cocuk kolay buyumuyor ...:hulya:
dogru-olanda-bu-degilmi-zaten..herkez-bir-anakuzusu...annem-once-damatlari-gelinleri
sonra-kizini-oglunu-savunur..neden-boyle-yapiyosun-dedigimizde-
onlar-el-bisey-soyledigimde-kalbi-kirilirsa-sizler-uzulursunuz..
ama-onlar-mutlu-olursa-sizde-mutlu-olursunuz-bende..der-herzaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?