• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek anneleri oğlunuzu gelinden kıskanacakmısınız?

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır.Hal-hatır sorarlar.
-Kızınız nasıl iyi mi?

-Ay sorma o kadar rahat ki.Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.Hatta kahvaltıyı bile yatağına götürüyor.Avrupa gezileri altınlar mücevherler...Para bol durumları çok iyi..

-Çok iyi maşallah.Peki oğlunuz nasıl?

-Ah ah hiç sorma.Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.Üstelik gelinin yatağına götürüyor.Daha nelr canım avrupa gezileri altınlar mücevherler.Para yetiştiremiyor.Yazık oldu oğluma...

Vallah tasi gedigine oturtmussun sekerim bu hikaye herseyi anlatiyor zaten iyiymis ilahi yaaa :1:

Vallah tasi gedigine oturtmussun sekerim bu hikaye herseyi anlatiyor zaten iyiymis ilahi yaaa :1:

sağol canım
henüz kaynana olmadım ama izlenimlerime göre herkes kendi çocuğuna değer veriyor...kızları iyi yaşasın rahat etsin istiyor ama gelinlerine sıra gelince fesat düşünüyor çoğu...uyumlu bir yapım var.herşeye maydanoz olmam...umarım gelinimle iyi anlaşırız...olumunekankayizsmile

sağol canım
henüz kaynana olmadım ama izlenimlerime göre herkes kendi çocuğuna değer veriyor...kızları iyi yaşasın rahat etsin istiyor ama gelinlerine sıra gelince fesat düşünüyor çoğu...uyumlu bir yapım var.herşeye maydanoz olmam...umarım gelinimle iyi anlaşırız...olumunekankayizsmile

Bu konuda cok haklisin canim , bende ayni sekilde dusunuyorum ...:hulya:

gelinimle sarılayım, gezeyim, sohbet edeyim, arada mıncırıp ısırayım isterim.. çok severim :)

oğlumu eşinden yana mutlu göreyim yeter.. kıskanmam, ben ayrı yerdeyim, eşi ayrı yerde

6 aylık oğlum var, düşünüyorum bazen ama o mutlu olsun yeter ben hiçbişeye karışmam konuşmam yeterki oğlum mutlu olsun :)

karışırım bu arada oglum 4.5 aylık neyse tabiki karışırım oglumu incitirse kıyamet koparırım o benim herşeyim gülsün diye gözünün içine bakııyorum akşama kadar bu arada bende kayınvaldemden oglunu benle paylaşamıyor diye dertliyim çelişki ama napıyım bi tanecik oglum o benim

haksizliga-hic-tahammulum-yok-oglumu-kizimi-uzerse-doferim-paralarim-falla:oklava:
gercekci-olmak-gerekirse-soyle-yaparim-boyle-yaparim-demek..hayalden-ibaret(bana-gore)
yaslandigimda-ayni-dusuncelere-sahip-olmiyacagimi-cok-iyi-biliyorum-cunku-orneklere-bakinca-(annem-babaannem-vs.)
hatta-kendim-bile-bir-sene-sonra-ayni-olaya-verdigim-tepki-farkli-oluyo...
ya-uyumsuz-gecimsiz-olup-gelini-dogduguna-pisman-ederimalsanaalsanasmile
yada-iyi-sabirli-anlayisli-pamuknine-olup-gelinimi-kizim-kabul-ederim...:teselli:kimbilirrr

haksizliga-hic-tahammulum-yok-oglumu-kizimi-uzerse-doferim-paralarim-falla:oklava:
gercekci-olmak-gerekirse-soyle-yaparim-boyle-yaparim-demek..hayalden-ibaret(bana-gore)
yaslandigimda-ayni-dusuncelere-sahip-olmiyacagimi-cok-iyi-biliyorum-cunku-orneklere-bakinca-(annem-babaannem-vs.)
hatta-kendim-bile-bir-sene-sonra-ayni-olaya-verdigim-tepki-farkli-oluyo...
ya-uyumsuz-gecimsiz-olup-gelini-dogduguna-pisman-ederimalsanaalsanasmile
yada-iyi-sabirli-anlayisli-pamuknine-olup-gelinimi-kizim-kabul-ederim...:teselli:kimbilirrr

Ben bu konuda cift tarafli dusunuyorum ya benim oglum gelini uzerse oda evlat onunda annesi var benim oglum bana nasil kiymetliyse onun kizida annesine kiymetli bence buyukler sadece nasiyat istendiginde nasiyatla onlara destek olmali mudahale etmek bize dusmez degilmi herkezin evladi kendine kiymetli kendimizde ayni ne eslerimizin anneleri kiyabilir yavrusuna nede bizlerin anneleri hepsi ayni bir cocuk kolay buyumuyor ...:hulya:

bu konu bana fazla bende 2 oğlan bi kız var birine karışmasam diğerine karışırım eee öylede olmayacağına göre hepsine karışırım :))))

Ben bu konuda cift tarafli dusunuyorum ya benim oglum gelini uzerse oda evlat onunda annesi var benim oglum bana nasil kiymetliyse onun kizida annesine kiymetli bence buyukler sadece nasiyat istendiginde nasiyatla onlara destek olmali mudahale etmek bize dusmez degilmi herkezin evladi kendine kiymetli kendimizde ayni ne eslerimizin anneleri kiyabilir yavrusuna nede bizlerin anneleri hepsi ayni bir cocuk kolay buyumuyor ...:hulya:

dogru-olanda-bu-degilmi-zaten..herkez-bir-anakuzusu...annem-once-damatlari-gelinleri
sonra-kizini-oglunu-savunur..neden-boyle-yapiyosun-dedigimizde-
onlar-el-bisey-soyledigimde-kalbi-kirilirsa-sizler-uzulursunuz..
ama-onlar-mutlu-olursa-sizde-mutlu-olursunuz-bende..der-herzaman.

ben kötü bir kaynana olacagımı düşünmüyorum
ama gelinimle çok iyi anlaşmaya çalışacagım
kendi evliliğimden biliyorum

ama ben herzaman kızın anneye daha yakın olduğunu düşünmüşüm
kız evlat aileye daha düşkün
kendimden biliyorum.

Bazı anneler ogullarını paylasamıyor nedense. Benim halamın gelini var ben oglumu kıskanırım diyordu. Kötü bir kayınvalideden ne farkı kalır bilemem. Hatta yarın öbürgün kendi kayınvalidesini bile suclamaya hakkı yokk kıskanclıktan dolayı cıkan problemler de kendisi de ondan farklı olmayacak ileride..:delphin:

gelinimi severim ama oda bana bunu belli etmeli...sonucta benim oglumun uzerinde cok emegim var...ana baska....onu otutturabilmeliler....buyutuyorsun eline veriyorsun...soruyorum kimin hakki cok...anami gelinmi....

dogru-olanda-bu-degilmi-zaten..herkez-bir-anakuzusu...annem-once-damatlari-gelinleri
sonra-kizini-oglunu-savunur..neden-boyle-yapiyosun-dedigimizde-
onlar-el-bisey-soyledigimde-kalbi-kirilirsa-sizler-uzulursunuz..
ama-onlar-mutlu-olursa-sizde-mutlu-olursunuz-bende..der-herzaman.

Iste bende senin annen gibi bir kayinvalide olacagim....................

11 aylik bir oglum var ve esim bana senden fena kayinvalide olur der

benim tek cevabim allah bana o gunleri gostersin alem nasil kayinvalide olunurmus bor gorsun derim ve ben bu sozumun arkasinda olacagimdan eminim

ailemize sonradan katilacak olan bireyi sevkatle kucaklayacagimdan eminim

once ben hosgeldin diyecegim gelin hanima sonra zaten o oglumu ve bizi eminim hos tutar/

ayy şimdi düşündümde oğlumun sevdiği kızı tanıştırmaya getirdiği o an birden gözümde canlandı :93: çok duygulandım..Allahım ogünleri görmeyi nasip ederse gelinim için elimden gelen her iyiliği yaparım..yeterki onlar mutlu olsun..gelinimden ve oğlumdan tek istediğim bizi bir köşede unutmasınlar hatır bilsinler..gelinimle yeri geldiğinde anne yeri geldiğinde arkadaş gibi sohbetler etmek,onunla arasıra çıkıp dolaşmak vs.yani lafın kısası onu gelin gibi değilde kızım gibi görmek isterim.. :97:

Son düzenleme:
Back