Gece 2 de uyuyan sabah 4 bucuk gıbı kalkan gündüz uyumayı tercih eden cocugum var.. Ben çalışıyorum. Boşandım annem ıle babam bakıyor ikisi de yaşlı insanlar annem ağrılarından yürüyemiyor. Babam gezdiriyor gün içinde fakat işten geldıkten sonra bana iş güç yaptırmıyor oyanayalım anne parka gıdelım anne dışarı cıkınca yarış yapalım anne .. pilim bitiyor en son takvıye hapı kullanıyordum enerjı ıcın unutuyorum yoğunluktan onları içmeyi.. bir çok oyuncağı var arkadas arıyor fakat onun yaş grupları daha oturaklı benımkı sürekli koşmak istiyor.. birileri onu oynatsın istiyor.. hala bezine yapıyor ben evdeyken tuvalete gıdıyoruz mecbur kalmadıkca bez takmıyorum ama annem yerınden kalkamadıgı ıcın altını baglıyoruz.. kreşler kabul etmıyor 4 yaş altını .. yaşadığım şehir küçük bir ilçe .. Bir düzene oturtmak istiyorum fakat oturtamıyorum siz nasıl başa çıkabiliyorsunuz.. Bir tek hafta sonları cocugum gunduz uyudugunda uyuyabılıyorum onunla hafta içi ful koşturma.. 34 yaşındayım enerjimin yetmedıgını düşünüyorum... Uzun olduysa kusura bakmayın