Kaydırak var evde bir sürü oyuncakları var sıkılıyor oyun parkına götürüyorum zıplamıyor sadece koşmayı sevıyor kaydıragın etrafında kostuyoruz yaylalar şarkısını acıp
bır de benımkı içecek çok sevıyor su içmiyor sevmiyor suyu babasıda su ıcmezdı süreklı kola ıcerdı su sevmıyorum derdı ona cekmıs bende meyve hoşafı yapıyorum sürekli içmek ıstıyor bu defa bol bol çişi gelıyor . . Tuvalet eğitimi zor arkadaslarımın çocukları benden büyük durumları bızden ıyı muzıklı klozet bıle aldılar bakanlar da, genç saglıklılar yıne bıle yapmıyor zamanı var demekkı diyorlar en, azından, benımleyken baglamıyorum altını koştura koştura banyoya tuvalete gıdıyoruz beze bay bay yapıyoruz sokaga, cıktıgımzda elımde kapla çıkıyorum roman aıle var burda kadın çok genc 3 çocuğu var dun baktım çocuğu sokağa çıplak salıyor tuvalet egıtımını böyle veriyorlar ben araba çarpacak dıye korkuyorum çok araba gecıyor onlarda o korku yok benımkınden küçük cocuk sokakta altı çıplak oynuyor alısıyorlar öyle baktım bende yedek, alt alıyorum yanıma öyle çıkarıyorum
belkı bızde de işe yarar.. Rol model de çok onemlı teşekkür ederim yorumun ıcın