Erkek ajitasyonu

Yalan dolan işte

- Aldattı
- Karılık yapmadı
- Anne olmayı eş olmayı beceremedi
- Ailesi yuvamı yıktı
.....
türlü yalanlar gerisini siz düşünün.

Aileme ezdirdim
İddia oynadım
Karıyla kızla mesajlaştım
Psikolojik şiddet uyguladım hayvanca davrandım

asla yok kimse yoğurdum ekşi demiyor.
Yukardaki yorumlarda vah vah yara almış vs yazmışlar inanmayın yahu yalan dolan hiçbir kadın durduk yere yuvasını yıkmıyor. Herif burda bile kendini acındırmayı başardı ya helal olsun:KK12:
Yuruyun kizlar kim tutar sizi: ) bu erkekler bu kadar iyiyse niye bosuyo kadinlar bunlari? Cocugu olan bi kadin kolay kolay yuvasini yikmaz arkadas. Bicak kemige dayaniyo demekki

Kocasından yakın zamanda boşanan bir arkadaşım var. Adamın ikinci evliliğiydi ve birde çocuğu vardı. Bizim kıza da ahh karım anne olmayı başaramadı , benle ve çocukla ilgilenmedi , gezdi tozdu para harcadı, çocuğun yemeğini yapmıyordu, vs vs sıralamış . Bizimki de acımış inanmış tabi, o kadar uyardık adam yalan söylüyordur dedik dinlemedi.
Evlendikten 2 ay sonra dayak yemeye başladı, aynı zamanda da aldatıldığını öğrendi. Böylece bu herifin karısının neden bunu boşaldığını yaşayarak anlamış oldu.
Kısacası erkekler yalancıdır, kendine acındırıp kadınları kandırıyorlar. Hiç bir kadın durduk yere yuvasını dağıtmaz bunu bu sitede en az yirminci kez yazıyorum.

Büyük ihtimal aldatan da kendisidir. Dogru söylediğini nereden biliyorsunuz ki. Öyle birşey olmadı gı için haliyle ailesi de bilmiyor. Adam aldatsa bile aldattım der mi, tabi ki demez.

Duygusömürüsü degil bu, suçu başkasının üzerine atmak.

Gerçekten boşanma sebebinin bu olduğuna emin misin?
Hatta gerçekten boşandığına emin misin?
erkek milleti bu ne derse 2 kere sorgulayacaksın. ben olsam mesela 3. buluşma olursa boşanma evraklarını isterim.
bi sor soruştur bakalım gerçekten boşanma sebebi bu mu?
Gecenin sonunda mekandan kalkarken, hesap ödeme zamanı geldi. Cüzdanını çıkardı ve eline eski tip nüfus cüzdanı geldi. Bende daha değiştirmedin mi yeni kimliklerle diye sordum ve cevabı hala “evli” yazıyor demek oldu. Bana uzattı ve evli yazıyordu medeni hal bölümünde. İçime daha da kurt düştü. 6 ay önce boşanmış adam neden hala kimliğini değiştirmesin. Anlayacağınız bu adamda içime sinmeyen çok şey oldu. Şüphelerimde haksız olduğumu düşünmüyorum. Aldatıldım diye ilgi çekmeye çalışıyor olabilir. Kesin emin değilim ama var birşeyler. 3. Buluşmaya kadar üzerime düşen adam ben ajitasyon olarak algılanabilir herkese anlatma deyince birden ilişkiye hazır olmadığını anladı. Var bunda bir iş diyorum sadece.

merhabalar, benimki bir dert değil ama soru işareti diyebilirim. Yeni biriyle tanıştım. İlk buluşmada bir kahve içip sohbet ettik. Eşinden yeni ayrıldığını ve bir oğlu olduğunu söylemişti. Sohbet güzeldi neşeliydi. Ben sohbet sonunda eşinden neden ayrıldığını sorana dek. Eşinin onu aldattığını söyledi. Bende çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim. Sorduğum için özür diledim. Cidden üzüldüm geçinemedik, anlaşamadık diye klasik bir cevap bekliyordum. Bir tarafım ne kadar şaşkınsa diğer tarafım henüz yeni tanıştığı birine bunu anlatmasını tuhaf buldu.
İkinci defa buluştuk konu hep bir şekilde evliliğine ve eski eşine geldi. Yine anlattı birşeyler.
Dün tekrar buluştuk sinemaya gittik, çıkışında oturduk yine konu ilişkilere, eski eşi ve aldatma olayına geldi. Bende sordum ailen biliyor mu bu aldatılma olayını hayır dedi peki dedim neden yeni tanıdığın birine bunu anlatıyorsun? Daha önce bir kadına daha anlatmış. Bilmen gerektiğini düşündüm dedi. Teşekkür ederim ama bunu karşındaki ajitasyon olarak algılayabilir dedim. Gerçekten mi dedi hiç istemediğim bir durum uyardığın için sağol dedi.
Eve dönünce, whatsapptan artık eski eşinden bahsetmezsek olur mu diye yazdım o da haklısın durumu dengeleyemiyorum dedi. Sanırım ben bir ilişkiye hazır değilim, zamana ihtiyacım var dedi. Seni kırdıysam özür dilerim deyince hiç uzatmadan kararına saygı duyuyorum dedim iyi geceler deyip konuşmayı bitirdim. Üçüncü görüşmeye kadar benimle oldukça ilgilenen arayan, yazan adam birden ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Bunun nedeninin aldatılma olayını hemen anlattığı için ajitasyon yapıyorsun olarak algılanır anlatma dememe bağlı olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Bu karşı cinsin ilgisini çekmek için duygu sömürüsü yapmak gibi geldi bana.
Namert erkekler boşandıklari eşlerinin arkasindan boşanma sebebi olarak " beni aldatti" derler.....inanmayın böyle hikayelere...

Adam gibi adam olsa eşi kendini aldatmış bile olsa oğlunu annesinin adını oğlunun hatrına "kötü kadın"a çıkarmaz....

Bu adam!!! oğlunun annesine koca olmamış, size hic olmaz....

Namert erkekler boşandıklari eşlerinin arkasindan boşanma sebebi olarak " beni aldatti" derler.....inanmayın böyle hikayelere...

Adam gibi adam olsa eşi kendini aldatmış bile olsa oğlunu annesinin adını oğlunun hatrına "kötü kadın"a çıkarmaz....

Bu adam!!! oğlunun annesine koca olmamış, size hic olmaz....
bana güven vermediği için hikayesi, burada fikirlerinizi almak istedim. sanırım o da bunu anlayınca görüşmeyi kesme kararı aldı. Allahtan duygusal olarak bağlanmamıştım.

X