merhabalar, benimki bir dert değil ama soru işareti diyebilirim. Yeni biriyle tanıştım. İlk buluşmada bir kahve içip sohbet ettik. Eşinden yeni ayrıldığını ve bir oğlu olduğunu söylemişti. Sohbet güzeldi neşeliydi. Ben sohbet sonunda eşinden neden ayrıldığını sorana dek. Eşinin onu aldattığını söyledi. Bende çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim. Sorduğum için özür diledim. Cidden üzüldüm geçinemedik, anlaşamadık diye klasik bir cevap bekliyordum. Bir tarafım ne kadar şaşkınsa diğer tarafım henüz yeni tanıştığı birine bunu anlatmasını tuhaf buldu.
İkinci defa buluştuk konu hep bir şekilde evliliğine ve eski eşine geldi. Yine anlattı birşeyler.
Dün tekrar buluştuk sinemaya gittik, çıkışında oturduk yine konu ilişkilere, eski eşi ve aldatma olayına geldi. Bende sordum ailen biliyor mu bu aldatılma olayını hayır dedi peki dedim neden yeni tanıdığın birine bunu anlatıyorsun? Daha önce bir kadına daha anlatmış. Bilmen gerektiğini düşündüm dedi. Teşekkür ederim ama bunu karşındaki ajitasyon olarak algılayabilir dedim. Gerçekten mi dedi hiç istemediğim bir durum uyardığın için sağol dedi.
Eve dönünce, whatsapptan artık eski eşinden bahsetmezsek olur mu diye yazdım o da haklısın durumu dengeleyemiyorum dedi. Sanırım ben bir ilişkiye hazır değilim, zamana ihtiyacım var dedi. Seni kırdıysam özür dilerim deyince hiç uzatmadan kararına saygı duyuyorum dedim iyi geceler deyip konuşmayı bitirdim. Üçüncü görüşmeye kadar benimle oldukça ilgilenen arayan, yazan adam birden ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Bunun nedeninin aldatılma olayını hemen anlattığı için ajitasyon yapıyorsun olarak algılanır anlatma dememe bağlı olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Bu karşı cinsin ilgisini çekmek için duygu sömürüsü yapmak gibi geldi bana.