- Konu Sahibi d_targaryen
.....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konumu okuyanlar bilir... nasıl bir beladan kurtulmusum yeni yeni anlıyorum...
ayrıldıktan sonra sureklı gezıcem, yenı asklar yapcam dıye nete yazdı pislik.... ben hala diyorum kı nasıl bır ınsan kendın boyle hatasız gorur.... ve bu sabah kalktım bı baktım gece yazdıklarına.... facebook da aynen sunları yazmıs : ''bı ınsan hep mı yalancılarla karsılasır?bu devırde evlenılcek kız kalmamıs bu da yalancı cıktı.'' altına da mıllet Rabbim hayırlısını eylemiş üzülme kurtuldun yazmıs.... inanabiiyor musunuz ? bana neler neler yapan adam bir de iftira atıyor.... bende zerre üzüntü kalmadı kızlar... yasadıklarıma yanarım, guvenıme yanarım bu saatten sonra.......
bende whatsapp a Allahım cok sukur iftiracıdan korudun dedim.... facebook da da yazdım Allahın sevgılı kuluymusum, sukurler olsun kı hayatımdan ıftıracı kısıler cıktı dedım....
artık kım aracılıgı ıle gorduyse.... nete haysıyetsız ıkı yuzlu duzenbaz pisliklerden kurtuldum. yollu falan tarzı seyler yazmıs.... bu adamla ben 3 hafta önce SÖZLENDİM!!! nasıl bır hatadır buu! nasıl bı hataya düstüm ben! çift kişilikli biri mi! Allahım kafaları yiyorum..... nsıl boyle bir insana güvendim... asaglamaz daha da derken..... yıne sasırttı bravo....
ortak arkadasımız aramıs bagırmıs cagırmıs sen bı kıza nasıl bunları dersın demıs. o da baslamıs o yazdı sen ona da kızdın mı falan demıs... mantıga bakar mısınız? bana salak,aptal diyen, sokak ortasında kolumdan ceken, kavganın 15. dakikasında yüzügü cıkaran, her haltı annesine yetiştiren , cocuk gbi facebooktan silen adam utanmadan bunları benım sucum haline getiriyor! nasıl bir kişiliksizliktir bu! bir de ögretmen bu adam ya!...
güvenim sıfıra indi kızlar..... gerckten erkek adam ayrılırken belli oluyormus.................
ayrıldıktan sonra sureklı gezıcem, yenı asklar yapcam dıye nete yazdı pislik.... ben hala diyorum kı nasıl bır ınsan kendın boyle hatasız gorur.... ve bu sabah kalktım bı baktım gece yazdıklarına.... facebook da aynen sunları yazmıs : ''bı ınsan hep mı yalancılarla karsılasır?bu devırde evlenılcek kız kalmamıs bu da yalancı cıktı.'' altına da mıllet Rabbim hayırlısını eylemiş üzülme kurtuldun yazmıs.... inanabiiyor musunuz ? bana neler neler yapan adam bir de iftira atıyor.... bende zerre üzüntü kalmadı kızlar... yasadıklarıma yanarım, guvenıme yanarım bu saatten sonra.......
bende whatsapp a Allahım cok sukur iftiracıdan korudun dedim.... facebook da da yazdım Allahın sevgılı kuluymusum, sukurler olsun kı hayatımdan ıftıracı kısıler cıktı dedım....
artık kım aracılıgı ıle gorduyse.... nete haysıyetsız ıkı yuzlu duzenbaz pisliklerden kurtuldum. yollu falan tarzı seyler yazmıs.... bu adamla ben 3 hafta önce SÖZLENDİM!!! nasıl bır hatadır buu! nasıl bı hataya düstüm ben! çift kişilikli biri mi! Allahım kafaları yiyorum..... nsıl boyle bir insana güvendim... asaglamaz daha da derken..... yıne sasırttı bravo....
ortak arkadasımız aramıs bagırmıs cagırmıs sen bı kıza nasıl bunları dersın demıs. o da baslamıs o yazdı sen ona da kızdın mı falan demıs... mantıga bakar mısınız? bana salak,aptal diyen, sokak ortasında kolumdan ceken, kavganın 15. dakikasında yüzügü cıkaran, her haltı annesine yetiştiren , cocuk gbi facebooktan silen adam utanmadan bunları benım sucum haline getiriyor! nasıl bir kişiliksizliktir bu! bir de ögretmen bu adam ya!...
güvenim sıfıra indi kızlar..... gerckten erkek adam ayrılırken belli oluyormus.................
ne kadar sinir bozucu ya adama bak iyi kötü geçmişiniz var bı kız hakkında böyle şeyler yazılır mı..
gerçi kendi kişiliğini belli etmiş işte..
canım daha önce dediğim gibi hiç üzülme hatta sevin, Allaha şükür evlenmeden bu adamın iç yüzünü gördün..
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın güvenmek çok zor oldu artık insanlara![]()
Bence yat kalk dua et daha yolun başında anlamışsın ne olduğunu, verilmiş sadakan varmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam ipler kopunca cirkinleşmede üstlerine yoktur
böyle olması cok cok iyi olmuş. niye dicek olursan içindeki herşeyi bitirdi ne güzel
için daha rahat yolunda yürüceksin.
facene yaz o zaman...
Bazen; fırtınalar iyi gelir insana.
Tekneyi biraz yıpratır ama, güvertende hiç pislik kalmaz.
Neden sonra farkına varıyor insan/ayağına takılan bütün taşları/yoluna kendi döşediğinin?!
hangisini istersen
diğer konunu hatırlıyorum
o zamanda herkes sana bu işin sonu olmadığını söylemişti
çok çocuksu ve aptalca hareketler bunlar
çevrenin onayını alıp ayrılmak çevrenin onayına göre hareket etmek
onu da geçtim
milleti taraf yapmak ayrılığa
kim haklı kim haksız görsünler diye
yaşanmışlıkların ortaya serilmesi
böyle insanlarla evlilik olmaz
bence çok iyi olmuş sende zaten üzülmüyormuşsun artık sevindim adına
Merhaba d_targaryen ;
Zararın neresinden dönülse kardır. Ruhsal sorunları var mı yok mu ona ancak bir uzman karar verebilir. Yol yakınken sergilediği tavırlarla birbirinize uygun olmadığınızı size erkenden gösterdi ve yolunuza onsuz devam etmeye karar verdiniz. Son sergilediği hareketlerle de bu kararınızın doğru olduğunu size göstermiş oldu.
Bu aşamada naçizane size önerim ; sosyal medyadan birbirinizde ekli iseniz halen arkadaşlıktan çıkarın , bir şekilde size iletilen sözleri için cevap vermeyin. Söylenecek sözleriniz kaldıysa dahi ona söylemek yerine bir kağıda yazın , içinizi dökün. 1 ay sonra tekrar okuyun , halen söylemek istedikleriniz kaldı ise onları da yeni bir kağıda yazın ; ta ki söylenecek sözleriniz bitene kadar. Sonrasında hepsini yırtıp atın.
Ondan size haber getiren arkadaşlarınız var ise kendisinden haber almak istemediğinizi belirtin , arkadaşlarınızın sizin söylediklerinizi farklı şekilde ona aktarma potansiyeli var ise o arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyun.
Ayrılırken sergilenen tavır kişinin karakteri ile ilgili. Cinsiyeti yok bunun. Hepsi geçecek sizde biliyorsunuz.
Hayatınızda mutluluklar dilerim. Sağlıcakla kalın.
kaç yaşındasınız? çok çocuksu hareketler bunlar ya.
kurtuldum de geç bununla evlenseydin ne olurdu bilmiyorum![]()
Bende 4.5 yillik iliskim bitince cok seyler yasamistim.beni birakan oydu sonra dondugunde kabul etmeyince ne o... ne ka... akliniza gelmeyecek hakaretler etti.milletede beni aldatti o yuzden ayrildim demis.bide onu gorseniz sut dokmus kedi herkes sucu bende bulmustu.zor gunlerdi.
En iyisi ne iyi soyledigiyle ne kotu soyledigiyle ilgilenmemek.
Allaha havale edelim.Allah buyuk..
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
yolun başındayken kurtulduğun için yat kalk dua et...
ya gerçek yüzünü evlendikten sonra ortaya çıkarsaydı...
öğretmen olduğunu söylemişsin...
demek ki neymiş okumakla adam olunmuyor...
lafı doğruymuşşş...
edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene..... kesinlikle mükemmel bi sözmüş....
Saol kuzum tam o adam icin bi kelime galiba.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...