Erkek 20 yaş büyükse

her birinize ayri ayri cevaplar vermek istiyorum ama senin mesajın gerçekten cevap verilcek bir durumda ben öğretmenim cahil bir insanda degilim. Ve parasi icin beraberlik icinfe bulunacak bir ne karaktere sahibim nede öyle bir duruma ve yaşadığım ekonomik skintilari sanmiyorum normal evliliklerde insanlar çeksin ki gercekten sevmesem yaşadıklarım bir saniye cekilecek kıvamda degil benim tanimadan bu şekilde yargilaman cok kırıcı bende bunu cahilligine veriyorum sende haklisin toplumda kalıplasmis bir düşünce var para icin herseyin satıldığı bir dönemde yaşıyoruz . fakat allaha sukur ben o zihniyetten cok uzagim
cok kucuksun
egıtım olarak cahıl olmayabılırsın ama henuz 22 yasındasın evet kabul etmek gerekırkı cahılsın daha
dıger yazdıgın yorumlara bısı demek ıstemıyorum cunku bende dıgerlerı gıbı dusunuyorum

her birinize ayri ayri cevaplar vermek istiyorum ama senin mesajın gerçekten cevap verilcek bir durumda ben öğretmenim cahil bir insanda degilim. Ve parasi icin beraberlik icinfe bulunacak bir ne karaktere sahibim nede öyle bir duruma ve yaşadığım ekonomik skintilari sanmiyorum normal evliliklerde insanlar çeksin ki gercekten sevmesem yaşadıklarım bir saniye cekilecek kıvamda degil benim tanimadan bu şekilde yargilaman cok kırıcı bende bunu cahilligine veriyorum sende haklisin toplumda kalıplasmis bir düşünce var para icin herseyin satıldığı bir dönemde yaşıyoruz . fakat allaha sukur ben o zihniyetten cok uzagim

Tek soru.
Ailen nasıl izin verdi evlenmenize.

Benim bir tanıdığımın eşiyle arasında 20 yaş var, 2çocukları oldu adam dedeleri gibi duruyor:) ama gördüğüm kadarıyla iyi anlaşıyorlar ..takma bence eşleri genç olanlarda hergün amuda kalkmıyor evde..

Sevgili dönemin de mükemmel bir uyum icindeydik ki yasi var lakin kendisi o yasta durmuyor tip olarakta ve halen kadinlari cekiyor ailem kiskandigm icin bana tepkili ama cok genc kadın var etrafinda boyle civik civik insanlar

Sevgili dönemin de mükemmel bir uyum icindeydik ki yasi var lakin kendisi o yasta durmuyor tip olarakta ve halen kadinlari cekiyor ailem kiskandigm icin bana tepkili ama cok genc kadın var etrafinda boyle civik civik insanlar
neden hep bu kadar yas farkıyla evlenen kısıler kocalarının bu yası gostermedıgını soyluyorlar
bızımde bı tandıgımız bu kadar yas farkıyla evlendı bız goruyoruz paylastıkları fotografı adamıda kızıda, o adamı fıt mı sanıyor yada ben bundanmı hoslanıyorum demeye getırıyor bılemıcem.
ama adam cok zengın yanı kızın ayagına donu yoktu gıymeye dıyım

Ya hemen de yok para icin evlendi, yok arabasi icin evlendi diye takmis takistirmissiniz, vallahi pes. !
Hayir nerden biliyorsunuz ki?
Resmen iftira atıp karsinizdaki kişiyi incitiyorsunuz..
Kiz evlenmis artik, bosanacak hali yok. Bundan sonra evliligi nasil güzel yapabilir diye tavsiye vermek daha mantikli olur.
Ben 18 19 yasimdayken olgun erkeklerden hoslanirdim, evlenecegim kisi 10 yaş büyük olsun, en az 9 yaş olsun derdim. Ama tabi 21 22 yaşımda aklim başıma geldi. Eşim benden 4 yaş büyük. Ve gayet ideal bir yaş. Yani konu sahibi daha bu yaş farkini anlamadan evlenmis.
Arkadasim, esinizle oturup konusun, zevk alacaginiz seyleri paylaşın.
Mutlu olmanin yollarini arayin.
Hakkinizda hayirlisi insallah.

Olanla ölene care yok
biz bosansin demedik
tabiki gencte olsa sorun olabilir
ama baba yasindaki adamla gencecik kiz niye evlenir bunu irdelemek lazim
o yastaki adam bu kiza ne verebilir?
O yastaki adami bir genç kadin nasıl cekici bulabilir
evlilikte sadece kafa yapisi kultur egitim onemli degil cinsellikte önemli
adam 60 yasinda kadin 40 olucak
bütün bunlari dusunmesi gerekirdi..
Dedesi 70 yaşında halen is var lakim en son iliskimizde sikayet edecegim cinselliktir bunuda belirteyim.

İnsanların yadırgaması normal baba kız gibisiniz çünkü. O fark yollar geçtikçe daha çok artacak.

neden hep bu kadar yas farkıyla evlenen kısıler kocalarının bu yası gostermedıgını soyluyorlar
bızımde bı tandıgımız bu kadar yas farkıyla evlendı bız goruyoruz paylastıkları fotografı adamıda kızıda, o adamı fıt mı sanıyor yada ben bundanmı hoslanıyorum demeye getırıyor bılemıcem.
ama adam cok zengın yanı kızın ayagına donu yoktu gıymeye dıyım
Kız benim bey gerçekten fit ama. 15 yaş var aramızda saçlarındaki beyazlar da olmasa 32-33 gösterecek. Bir gram fazla kilosu, bir tane kırışıklığı olmaz mı bir insanın. Yok işte. Olabiliyor bazen. Ama valla benimki zengin değil.

Benim eşimle aramda 12 yaş var. Sizin bahsettiğiniz şeyi anlıyorum aslında... Benim eşimde yaşını göstermez yadırganmayız pek ama onların YAŞANMIŞLIKLARI çok çok daha fazla oluyor bizimkinden. Zamanında herşeyi yaşamış görmüş yeterince eğlenmiş etmiş oluyorlar yani sorun olan şey bu oluyor aslında bana göre... Eşimde zengin değil bu arada. Sevmek bazen herşeyin önüne geçebiliyor sonra çok PİŞMAN olsandaaa....

Yaş farkı çok fazla bu konuda sorunlar yaşayacaksınız.
Ha şimdi olur,ha 10 yıl sonra ama sonuçta arada bir asır gibi bir süre var.
Yeri gelir o size yetişemez,yeri gelir siz onunla eksik hissedersiniz filan.
Ben yargılamıyorum ama keşke evlenmeden önce konu açmış olsaydın sana akıl verirdik burada.:KK39:

Dedesi 70 yaşında halen is var lakim en son iliskimizde sikayet edecegim cinselliktir bunuda belirteyim.
50 sine gelsin yine konu ac olur mu?
ayrica is olabilir ama cekici gelmez bir kadina
28 yasindayim 48 yasinda adamla öpüşemem bile
ama tercih meselesi
Herkesin kendi tercihi..
yoksa 70 lik dedelerde senin dedigin gibi yapiyir yani.

Ya hemen de yok para icin evlendi, yok arabasi icin evlendi diye takmis takistirmissiniz, vallahi pes. !
Kiz evlenmis artik, bosanacak hali yok. Bundan sonra evliligi nasil güzel yapabilir diye tavsiye vermek daha mantikli olur.
Ben 18 19 yasimdayken olgun erkeklerden hoslanirdim, evlenecegim kisi 10 yaş büyük olsun, en az 9 yaş olsun derdim. Ama tabi 21 22 yaşımda aklim başıma geldi. Eşim benden 4 yaş büyük. Ve gayet ideal bir yaş. Yani konu sahibi daha bu yaş farkini anlamadan evlenmis.
Parası için evlenmiş diyen belli zaten cicim. Fitili yine aynı kişi ateşlemiş.

yorumların bazıları çok ağır olmuş , yaş farkı ve evlilikte yaratacağı sorunlar tamamen o evliliği yaşayan insanlara göre değişir, burda hergün ne rezillikler yazılıyor evlilikler ile ilgili kaçı yaş farkı sonucu oluyor. eşin eğer yaşını göstermiyor kendine bakıyor sana saygı duyuyor ise ben bu yaşın sorun olacağını sanmıyorum. ayrıca yaşlı görünmek hasta olmak ölmek bunlar çok da yaşla alakalı sorunlar değil, bu adam senden 20 yaş büyük diye senden önce öleceği de kesin değil, dezavantajları mutlaka vardır ama anlaşıp sevip evlenmişsin bebeğin olmuş ve bence anlattığın sorunlar yaş farkı ile ilgili değil

Gerçekten cevabiniz icin tesekkur ederim. Sormak istedigim asıl sorunun cevabını aldim bu sorunlarin yaşla bir alakaso yok ve benzer sorunları benim gibi yaşiyan varsa demekki tek problemli ben degilm cok sağolun nazik ve hoşgörülü cevabiniz icin

Doğru söze ne denir...

Kız benim bey gerçekten fit ama. 15 yaş var aramızda saçlarındaki beyazlar da olmasa 32-33 gösterecek. Bir gram fazla kilosu, bir tane kırışıklığı olmaz mı bir insanın. Yok işte. Olabiliyor bazen. Ama valla benimki zengin değil.
senı kırmıyım kırmak ıstemem :KK70: ustune alınma lutfen
senınkı hasın bır delıkanlı olabilir :KK70:

50 sine gelsin yine konu ac olur mu?
ayrica is olabilir ama cekici gelmez bir kadina
28 yasindayim 48 yasinda adamla öpüşemem bile
ama tercih meselesi
Herkesin kendi tercihi..
yoksa 70 lik dedelerde senin dedigin gibi yapiyir yani.
ben 34 yasındayım, 48e ben bile sadece 'abi' diyebilirim

X