Erkek 20 yaş büyükse

yorumların bazıları çok ağır olmuş , yaş farkı ve evlilikte yaratacağı sorunlar tamamen o evliliği yaşayan insanlara göre değişir, burda hergün ne rezillikler yazılıyor evlilikler ile ilgili kaçı yaş farkı sonucu oluyor. eşin eğer yaşını göstermiyor kendine bakıyor sana saygı duyuyor ise ben bu yaşın sorun olacağını sanmıyorum. ayrıca yaşlı görünmek hasta olmak ölmek bunlar çok da yaşla alakalı sorunlar değil, bu adam senden 20 yaş büyük diye senden önce öleceği de kesin değil, dezavantajları mutlaka vardır ama anlaşıp sevip evlenmişsin bebeğin olmuş ve bence anlattığın sorunlar yaş farkı ile ilgili değil

yorumların bazıları çok ağır olmuş , yaş farkı ve evlilikte yaratacağı sorunlar tamamen o evliliği yaşayan insanlara göre değişir, burda hergün ne rezillikler yazılıyor evlilikler ile ilgili kaçı yaş farkı sonucu oluyor. eşin eğer yaşını göstermiyor kendine bakıyor sana saygı duyuyor ise ben bu yaşın sorun olacağını sanmıyorum. ayrıca yaşlı görünmek hasta olmak ölmek bunlar çok da yaşla alakalı sorunlar değil, bu adam senden 20 yaş büyük diye senden önce öleceği de kesin değil, dezavantajları mutlaka vardır ama anlaşıp sevip evlenmişsin bebeğin olmuş ve bence anlattığın sorunlar yaş farkı ile ilgili değil
Her cümlenize katılmakla birlikte aralarında az yaş farkı olan çiftlerin bile problemleri oluyor.Önemli olan anlaşabilmektir.Evlenilmiş ve bir çocukta var ortada.Şimdi napsın bu kızımız?Yaş farkı çok diye ayrılsın mı?(Diğer yorumculara soruyorum)

sonuçta sevmişsiniz evlenmişsiniz,tamam 20 yaş çok fazla bende başta kızdım ama severek evlenmişsiniz kendi isteğinizle evlenmişsiniz, bundan sonrası artık evliliğinizi nasıl istedğiniz gibi güzel hale getirmek bunu düşünmek, sonuçta belkide sizin için hayırlısı buydu, konuşarak ya da uzman yardımı alarak eşinizin ilgisizlik gibi sorunlarını falan çözebilirsiniz,azıcık mücadele ediceksiniz o kadar

Insanlar yadirgiyor nedense ben hiç yadirgilayamadim 3 yıl sevgili dönemimiz oldu ve hic bir sorun yoktu lakin aynı evin içine girince çok daha farklı oldu artik saatlerce sohbet edebildigim insan sabah işte aksam evde telefonda tv de vakit öldüren ağzından bir kelime çıkmayan herşey tükenmiş gibi ve benim heves ettigim herseye ne gerek var cümlesi ile son veren bir adam oldu çok seviyorum lakin çok da yiprandim bu yaştan ötürü ailemle akla gelmiyecek sorunlar cevremle sorunlar devaminda gelen hamileligim çok sıkıntılı geçti aslında yazsam roman olurda yaşananlar şimdi artık mutlu olmak gerekirken verdiğim tüm savaşların sonucu elime tükenmiş bir adam dan başka birsey kalmadı
20 yas çok ama çok fazla olaack is deil ama olmus bi kere ..

bide su var bahsettigin tukenmislik sendromu araniz 5 yasta olsa olabilirdi,geneelde kocalar isten gelince tv telefon oynuyorda :)))

Olanla ölene care yok
biz bosansin demedik
tabiki gencte olsa sorun olabilir
ama baba yasindaki adamla gencecik kiz niye evlenir bunu irdelemek lazim
o yastaki adam bu kiza ne verebilir?
O yastaki adami bir genç kadin nasıl cekici bulabilir
evlilikte sadece kafa yapisi kultur egitim onemli degil cinsellikte önemli
adam 60 yasinda kadin 40 olucak
bütün bunlari dusunmesi gerekirdi..

Benim annem 71 li abim 91 li. Yani bir nevi çocuğu olacak yaştasınız. Herhalde kk'da bu zamana kadar ki rekor yaş farkı sizde. Tebrik ederim.

39 yaşındayken 19 yaşındaki kızla sevgili olmaya kalkan adamda nasıl bir anormallik aramalıyız?
Sınav sorusu olur bundan, ciddiyim.
Evim var plazada kaliyorum
arabam şu marka diye kizlari kandiriyorlar
birinle tanistim adam 40 yasinda
niye evlenmedin diye sordu bu yasa kadar
bende sen niye evlenmedin dedim
istesem 20 lik citir bulurum ne var dedi
Sonra baktim cidden facede falan 19 20 lik kizlarimiz adamin yaptigi paylasimlari resimleri begeniyor falan
Bazi kizlar baba yasinda adamlardan medet umuyor para icin iste..

benim annemle babam arasında 9 yaş fark var..çok iyi anlaşıyorlar (maşallah)...sizin gibi bir tanıdığım var adam doktor kızda yanında sekreter..sonra adamla evlendi..maddi boyuttan dolayı tabiki...9-10 yaş neyse ama 20 gerçekten zor..siz 40 o 60....gezmek isticeksiniz eşiniz istemicek falan filan...ama artık olan olmuş..sende kendine arkadaş edin bol bol...onlarla gez..
Benim yaşadığım yerde de böyle bir olay oldu. Üstelik doktor olan kişi sekreteri için eşinden boşandı. Sonra da o kızdan boşandı.

Evim var plazada kaliyorum
arabam şu marka diye kizlari kandiriyorlar
birinle tanistim adam 40 yasinda
niye evlenmedin diye sordu bu yasa kadar
bende sen niye evlenmedin dedim
istesem 20 lik citir bulurum ne var dedi
Sonra baktim cidden facede falan 19 20 lik kizlarimiz adamin yaptigi paylasimlari resimleri begeniyor falan
Bazi kizlar baba yasinda adamlardan medet umuyor para icin iste..

Insanlar sasirmis gercekten.

40lik adamin 20liklere bakmasini yadirgamadim, erkeklerden her sapkinligi bekliyorum artik, sasirmiyorum.

Lakin o adama bakan genc kizlar var ya, iste onlar midemi bulandiriyor. Ben 27yim, benimle yasit bir arkadasim var, o da bu dediginiz citir arayan zengin heriflerlerle takiliyor, o bile midemi kaldiriyor, gerisini siz dusunun.

Bu arada herifin yaptigi yoruma gelmek istiyorum, yanlsi anlamadiysam 28 yasindasiniz, genc bir yas. Bu yasa kadar neden evlenmedinlik bir yas degil bence, zirvalamis.

Son düzenleme:
babamla aramda 23 yaş var..
babam gözüyle bakarım.

ben yaş farkının 6-7den fazla olmasını pek sağlıklı bulmuyorum ki 20 yaş bunun çook çok üstünde.
fakat siz evlenmişsiniz ve bi de çocuğunuz olmuş. bundan sonra dert etmeniz gereken tek şey çocuğunuzu yetiştirebilmek. yaş farkını falan unutun hayatınıza bakın..

40lik adamin 20liklere bakmasini yadirgamadim, erkeklerden her sapkinligi bekliyorum artik, sasirmiyorum.

Lakin o adama bakan genc kizlar var ya, iste onlar midemi bulandiriyor. Ben 27yim, benimle yasit bir arkadasim var, o da bu dediginiz citir arayan zengin heriflerlerle takiliyor, o bile midemi kaldiriyor, gerisini siz dusunun.

Bu arada herifin yaptigi yoruma gelmek istiyorum, yanlsi anlamadiysam 28 yasindasiniz, genc bir yas. Bu yasa kadar neden evlenmedinlik bir yas degil bence, zirvalamis.

Bu tarz kızları anlamak mümkün değil,para ve şatafatlı bir hayat peşinde koşuyorlar genelde.
Babaları yaştaki adamdan ne beklenirse artık..

Ben 91 doğumluyum eşim 71 evlenmeden önce o kuşak neredeydi bilemiyorum :)
Ben 91 doğumluyum babamda 71 doğumlu :) ! Şaka değil doğum tarihlerimiz :KK70:. Canım inan bu kadar yaş farkı ilerde dahada belki sorunlar yaratır çünkü aynı yaşta olmadığın zaman aynı kafa da olamıyor. Öyle olunca birbirini anlamıyor ikiside öyle öyle sorun çıkıyor. Yani sen şimdi gencsin belki genç gibi takılmak istersin ama belki tam tersi dir yani ne bilim fazla yaş farkı çoğu zaman sorun olabiliyor. Anlaşan insanlar da var bişey diyemem gönül sonuçta. Allah hakkında neyse hayırlısı onu yapsın canım.

Bu tip erkeklerin bi tarafini bu kizlar kaldiriyor
ben cok gördüm kendi yasiti sevgilisini birakip babasi yasinda adamla evlenen
neymis askmis he he ask

Adam zengindi heralde
kizma ama gencecik bir kizin babasi yasinda adama asik olucagina inanmiyirum..
Ne bekliyordun ki evlenirken
bastan asagi yanlis
insanin canı o yastaki adamla yataga bile girmek istemez..
her birinize ayri ayri cevaplar vermek istiyorum ama senin mesajın gerçekten cevap verilcek bir durumda ben öğretmenim cahil bir insanda degilim. Ve parasi icin beraberlik icinfe bulunacak bir ne karaktere sahibim nede öyle bir duruma ve yaşadığım ekonomik skintilari sanmiyorum normal evliliklerde insanlar çeksin ki gercekten sevmesem yaşadıklarım bir saniye cekilecek kıvamda degil benim tanimadan bu şekilde yargilaman cok kırıcı bende bunu cahilligine veriyorum sende haklisin toplumda kalıplasmis bir düşünce var para icin herseyin satıldığı bir dönemde yaşıyoruz . fakat allaha sukur ben o zihniyetten cok uzagim

ben 28 yasındayım
esım 48 olacakmıs sızın hesaba gore ben yapamazdım sevemezdım opusemezdım

her birinize ayri ayri cevaplar vermek istiyorum ama senin mesajın gerçekten cevap verilcek bir durumda ben öğretmenim cahil bir insanda degilim. Ve parasi icin beraberlik icinfe bulunacak bir ne karaktere sahibim nede öyle bir duruma ve yaşadığım ekonomik skintilari sanmiyorum normal evliliklerde insanlar çeksin ki gercekten sevmesem yaşadıklarım bir saniye cekilecek kıvamda degil benim tanimadan bu şekilde yargilaman cok kırıcı bende bunu cahilligine veriyorum sende haklisin toplumda kalıplasmis bir düşünce var para icin herseyin satıldığı bir dönemde yaşıyoruz . fakat allaha sukur ben o zihniyetten cok uzagim
Su yasima kadar gordugim birsey var
hickimse parasi icin evlendim demez
ok cok asik oldun evlendin
ee peki sıkıntı ne
Yasli adamlarla evlenen kadinlar olarak dernek mi kurucaksiniz olay ne

X