Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

ayy tam benlıkk burası yawwss a.s.

efenimmm benım aşkımdaaa benii... yatağımdan ve gunluk olarak tuttugum defterımden kıskanır.. hiç sevmezz ..
diyorki evlenınce ıkısınıde yakıcam ,yok etcemmm.. sana hiç bişeyın benden daha yakın olmasını ıstemıyorum :asigim: :asigim: :roflol: :roflol:
bunlara ek olarak rockcı demır demırkan
duygusal parcaların adamı : sevde sinemalarda soyleyenın ısmını unuttum iyimi :roflol: işte bunları sevmezzzz kıskanrrr

Son düzenleme:
haziranda 5 günlük tatili var
rezervasyon yaptırdım
dedimki hayatı el ırakyorsun arıyorlar
cevap erkekmiydi görevli
off

zormuş işiniz yahu :roflol:

ben düşünüyorum, bir iki tane geldi aklıma :))

evdeki kediden kıskanıyodu bir ara :)) bir de dolmuş-taksi şoförlerinden kıskanır uyuz olur, bi yere gönderirken mutlaka plakalarını alır adama dik dik bakar falan :))

bi kere de bi kadından kıskanmıştı, spor hocamdan, 'bence senden etkileniyor' demişti hahauhaua ::))))

:roflol: sırnaşık şey

en anlamsız kıskançlığı kendimden 5 yaş küçük kuzenlerimle konuşmamı öpmemi değer vermemi kıskanır bnde onu kıskanırım ama olması gereken kadar fazla değil ama o çok kıskanıyor bazen boğuluyorum ayrılmak istoyorumda olmuyor okumama izin vermez ne ailemle nede kendim tek başıma gezememi kıskanır babamı sevmemi abmi sevmemi samimi olmamı .......... daha çoooooooookkk var napçm bilemiyorum :)

sokakta yürürken bir erkeğe arkadasım sanıp 2 sanıye süreyle baktım diye kızdı :sinifsinif:

:1shok:

benim esimde kiskanc..ama ikizlerim ve özgurlugume cok duskunum.. oyuzden biraz cekiniyor.. buseferde cok icine atiyor fark ediyorum
herneyse hadise su ki
beni okula biraktigi gunlerden birinde
okulumuzun giris kapisi cok buyuk ve dort koldan merdiven var
o arabayla hareket ederken durdu ve geri geldi bende arabada bisey unuttugumu yada birsey söyliycegini dusunerek durdum egildim ona baktim
baktim ki birsey yok el sallayip devam ettim
almaya geldiginde
surat bir karis "ne oldu kotu bisey mi oldu" dedigimde
" sen kime el salladin " dedi bana:bbo::bbo: cok kizdim tabi ben
yani aslinda paranoya derecesinde kiskanclik potansiyeli var
ama dizginler elimde:jeyyar:

ayy benimkide kıskannç:)
bende kıskancım ama o daha çook.abimi öpüorum
yavaşş be dio:)
abin faln ama çokda şımarma diyor.
düşünün zavallım o öyle pek öpemedigi için beni dogal olarak:)yazık aşkımaaa

Hangi birini sayaym hangi biriniiiiii CADIARZU 13 yaşındaki kendi öz kardeşinden kıskanırdı diyeyim gerisini siz tahmin edin :roflol:

basketbolu çok sevdiği halde basket macına götürmüyor beni gitmek isteyince de bende bayanlar voleybol maçına gidicem yeni şortlarının kreasyonu çok güzelmiş diyo, inanamadım dün ama gerçek

valla ben de sanıyordumki bi benimki böyle ayy bunlrın hepsi aynıymış valla rahatladım. doktora götürmek istiyorum ben valla şimdi askerde ama aklı burda. mezardaki erkek ölülerden bile kıskanıyor desem abartı olmaz yani herşeyden kıskanıyor valla kızlar...

Eskiden herşeyden herkesden kıskanırdı.
Şımdi daha ılımlı sadece uyuz olduklarından kıskaıyorzemuszemus

her ilden bir kişinin katılacağı çok önemli hizmet içi eğitim kursuna yollamdı
katılımcılardan erkek olanlar olurmuş

kısa kollu bady vs giydiğimde çok kıskanıyormuşş kollarım güzelmişşştee bakanlar olurmuşşşş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…