Erkeğin size aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

sinella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
25
0
36
Niğde
Evet kızlar,başlıkta da sorduğum gibi..bir erkeğin aşık olup olmadığını nasıl anlarsınız?..
yorumlarınız çok önemli benim için..

Son düzenleme:
erkekler bu konuda çok ele verirler kendilerini...akıllı bir kadın hemen anlar:))) eli ayağı birbirine dolanır,güzel sözler söylemeye başlar,bakışları değişir....ayyyy aşkk yaaaaa seviyorum aşık olmayııııııı....mutluluk geldi bir annnnn:))))

Öncelikle gözlerinden anlarım, öyle bir bakar ki bana gözlerinin içi parıldar.
Sonra bana bir şey olacak diye endişelenmesinden anlarım.
Birazcık hasta olsam ne yapacağını şaşırır.
Düşünceli olmasından severim.
Kendini düşünmediği kadar beni düşünür, yüzümde bir gülümseme olsun diye ne yapacağını şaşırır.
Bazen huysuzluğundan anlarım, özlem arttıkça huysuz bir adam olur çıkar, sonra ne yapıyorum ben böyle hep çok özlediğimden der.
Ama en çok göz yaşlarından anlarım, ne zaman üzüldüğümü, ağladığımı görse o güçlü, her şeyin karşısında dim dik duran adam yıkılır, küçük bir çocuk gibi masumca dökülür gözlerinden göz yaşları, ne olur ağlama çaresiz kalıyorum ben sen ağlayınca der ..

burdayım canım..ben size sorunumu yazayım kızlar erkek arkadaşımda tıpkı sizin tarif ettiğiniz gibi benim için her şeyi yapıyor,bir dediğim asla iki olmaz..birbirimizin yanındayken asla başka bir şeye ihtiyacımız olmaz,eğleniriz ederiz..beni aşırı boyutlarda kıskanıyor,herkesten,bu konu yüzünden de çok kavgalar ettik ama ne olursa olsun vazgeçemedik birbirimizden..bir kaç gün öncesine kadar bana aşık olduğundan hiç mi hiç şüpem yoktu..(önceki konumda yazmıştım )..bana mesajın birinde bitanem ben artık aşk istemiyorum aşk çok saçma bir şey demişti..burunundan getirdim zaten bu söylediğini de..uzun zamandır uzaktaydık..şimdi beraberiz geldim yanına..o kadar özlemişiz ki saatler nasıl geçti anlatamam..el üzerinde tutuyor..ben bu konuyu açtım hiç sevmediğim halde sordum beni seviyormusun diye
evet çok seviyorum dedi sen hala ordamsın dedi..peki nasıl seviyorsun beni dedim,aşık gibi mi ,yoksa insanlığım için mi,nasıl biliyorsan öyle seviyorum,sevmek nasılsa öyle seviyorum,bana bunları tekrar tekrar sorma demekki ben anlamıyorum bu konulardan ne hissettiğimi yorumlayamıyorum dedi,tek bilidğim seni çok sevdiğim dedi..

hala içimde kuşkular var ona belli etmek istemiyorum ama acı çekiyorum acaba bana aşık mı değil mi:5::5::5:

Son düzenleme:
burdayım canım..ben size sorunumu yazayım kızlar erkek arkadaşımda tıpkı sizin tarif ettiğiniz gibi benim için her şeyi yapıyor,bir dediğim asla iki olmaz..birbirimizin yanındayken asla başka bir şeye ihtiyacımız olmaz,eğleniriz ederiz..beni aşırı boyutlarda kıskanıyor,herkesten,bu konu yüzünden de çok kavgalar ettik ama ne olursa olsun vazgeçemedik birbirimizden..bir kaç gün öncesine kadar bana aşık olduğundan hiç mi hiç şüpem yoktu..(önceki konumda yazmıştım )..bana mesajın birinde bitanem ben artık aşk istemiyorum aşk çok saçma bir şey demişti..burunundan getirdim zaten bu söylediğini de..uzun zamandır uzaktaydık..şimdi beraberiz geldim yanına..o kadar özlemişiz ki saatler nasıl geçti anlatamam..el üzerinde tutuyor..ben bu konuyu açtım hiç sevmediğim halde sordum beni seviyormusun diye
evet çok seviyorum dedi sen hala ordamsın dedi..peki nasıl seviyorsun beni dedim,aşık gibi mi ,yoksa insanlığım için mi,nasıl biliyorsan öyle seviyorum,sevmek nasılsa öyle seviyorum,bana bunları tekrar tekrar sorma demekki ben anlamıyorum bu konulardan ne hissettiğimi yorumlayamıyorum dedi,tek bilidğim seni çok sevdiğim dedi..

hala içimde kuşkular var ona belli etmek istemiyorum ama acı çekiyorum acaba bana aşık mı değil mi:5::5::5:

hiçbir erkek sevmediği kıza bu denli ilgi göstermez cnm emin ol.erkeklerin yapısı çok sıkılgandır gördüğüm kadarıyla...neyseler o durlar.bir erkeğin ayın oyun(numara) edeceğini hiçmi hiç sanmıyorum...zaten erkek sırf menfaat için birlikteyse asla böyle ilgi göstermez emin ol.erkekler kadınlardan kat kat daha dürüst bu konuda

Eski konunu okumuştum, tamamen senin alınganlığın olmuş canım, çocuk sana iltifat etmiş aşk ne ki benim hissettiğim çok daha büyük bir şey demiş ama anlatamamış.
Sonunda da sormaya devam edince ters çıkışmış, ben olsam ben de aynısını yapardım ..

davranışlarından anlarsın en iyi canım..

erkek arkadaşımla yalnızca arkadaş olduğumuz dönemlerde bir gün, okuldan çıkıp vapurla eve dönüyorduk. beni "nerdesin?" diye aradı, ben de "vapurdayım" dedim. vapurun kalkmasına beş dakika vardı. okulla iskele arası normalde aşağı yukarı on beş dakikalık yol ki kaldırımlarda hep kalabalık olur, caddeler, trafik ışıkları vs.tam bir karmaşadır. ben telefonu kapattım, tam vapur kalkmak üzere, kafamı bir çevirdim karşımda duruyor:52: nefes nefese kalmış, her tarafından ter akıyor, tükenmiş bir haldeydi. tam film sahnesi gibiydi. bu anı asla unutamam:16:

işte aşık bir adam bunun gibi şeyler yapar:)

hiçbir erkek sevmediği kıza bu denli ilgi göstermez cnm emin ol.erkeklerin yapısı çok sıkılgandır gördüğüm kadarıyla...neyseler o durlar.bir erkeğin ayın oyun(numara) edeceğini hiçmi hiç sanmıyorum...zaten erkek sırf menfaat için birlikteyse asla böyle ilgi göstermez emin ol.erkekler kadınlardan kat kat daha dürüst bu konuda

canım benim cevabın için çok teşekkür ederim..benden öncesinde kızlara çok önem vermezmi,çok fazla kız arkadaşı olmuş,üçer beşer kızla aynı anda çıkan biriymiş..simdi:nazar::nazar:..ne desem yapıyor ya da vazgeçiyor..onu geçtim kendi arkadaşlarından,akrabalarından bile kıskanıyor..ailesi ile bile tanıştım..
erkeklerin dürüst olduğu konusunda çok haklısın canım..peki o zaman bana neden öyle dedi,aşk istemiyorum diye..yani bu aşk değilde nedir? bu nedenle kafam karıştı :44::44:

üçsebep olabilir,ya gerçekten değil..ya öyle ama o an yanlış aktardı..
ya da önceden bir kıza aşık olmuş,onda da çok acı çekmiş,saplantılı hale gelmiş,acaba ilk aşkı yüzünden acıyı aşk mı sanıyor yoksa insan neden istemezki aşkı?

Eski konunu okumuştum, tamamen senin alınganlığın olmuş canım, çocuk sana iltifat etmiş aşk ne ki benim hissettiğim çok daha büyük bir şey demiş ama anlatamamış.
Sonunda da sormaya devam edince ters çıkışmış, ben olsam ben de aynısını yapardım ..

haklı olabilirsin canım,yapı olarak da çok sıkılgan biri asla sıkıntıya gelemiyor ama bana katlanıyor

davranışlarından anlarsın en iyi canım..

erkek arkadaşımla yalnızca arkadaş olduğumuz dönemlerde bir gün, okuldan çıkıp vapurla eve dönüyorduk. beni "nerdesin?" diye aradı, ben de "vapurdayım" dedim. vapurun kalkmasına beş dakika vardı. okulla iskele arası normalde aşağı yukarı on beş dakikalık yol ki kaldırımlarda hep kalabalık olur, caddeler, trafik ışıkları vs.tam bir karmaşadır. ben telefonu kapattım, tam vapur kalkmak üzere, kafamı bir çevirdim karşımda duruyor:52: nefes nefese kalmış, her tarafından ter akıyor, tükenmiş bir haldeydi. tam film sahnesi gibiydi. bu anı asla unutamam:16:

işte aşık bir adam bunun gibi şeyler yapar:)

ayy çok güzelmiş canımm:16::16::16:

benim erkek arkadaşımda ayrıldık on gün sonra bir gece kapının önüne gelmişti ağlıyordu,kış günüydü ikimizde soğuktan donmuştuk..onu görünce bende şaşırmıştım ve çok etkilenmiştim

Son düzenleme:
bence canım,senin erkek arkadaşın zaten sana aşık..ya da aşık başka tanımı,belirtileri var da bizmi bilmiyoruz:1::1:..yakında bunu kendisi de söyleyecektir zaten sen üzerine gitme..ayrıca sürekli beni seviyor musun diye sormak seven adamı da uzakşaltırır..

Back
X