- 8 Ekim 2023
- 18
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi masalcadisi
1.5 ayda nasıl çok seviyorsunuz anlamıyorumki , hiç yüz yüze görüştünüz mü? Eğer saatlerce cevap vermiyorsa ya başkasıyla görüşüyordur ya da bu flörtü devam ettirmek istemiyordur. Erkekler açık açık söylemez bunuHoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.
sık sık karşılaştıgım konuşmadan önce hoşlandığım birisiydi ve konusmaya başlayınca da istediğim gibi birisi olduğunu farkettim yani onu daha da çok tanımak istiyorum. Yüzyüze de görüştük evet.1.5 ayda nasıl çok seviyorsunuz anlamıyorumki , hiç yüz yüze görüştünüz mü? Eğer saatlerce cevap vermiyorsa ya başkasıyla görüşüyordur ya da bu flörtü devam ettirmek istemiyordur. Erkekler açık açık söylemez bunu
O geç yazınca bazen cepte gormesini istemediğim için karsilik olarak geç yazdım acaba bunu beni isgemiyor gibi algılamış olabilir mi diye düşünüyorum belki de sadece kendimi kandırıyorumdurAdım atmayan erkeği salla gitsin. Ha şu da var sende kasma illa soğuk yapıcam diye veya istediğin halde negatif davraniyosan bilemem. Ama senden yana her şey okeyse adam böyleyse sal bacım şimdiden iteledigin ilişki seni bi yere taşımaz
Ya kendini kandirma ozaman valla şimdiki aklım olsa böyle yapan oglanlari bir saniye dusunmezdim bile bende gençken böyle bi şey yaşamıştım geç de olsa yazıyodum çocuğa adam yaptığım tribin girdiğim beklentinin farkında bile değildi kendim çalıp oynuyodum en sonunda konuşup kendimi iyce rezil ettimO geç yazınca bazen cepte gormesini istemediğim için karsilik olarak geç yazdım acaba bunu beni isgemiyor gibi algılamış olabilir mi diye düşünüyorum belki de sadece kendimi kandırıyorumdur
Sen bilirsin ama sevseydi birazda o çabalardıHoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.
Sanal ilişki mi reel mi?Hoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.
Cicim zamanları en heyecanlı zamanda böyle olan ileride ohoooosık sık karşılaştıgım konuşmadan önce hoşlandığım birisiydi ve konusmaya başlayınca da istediğim gibi birisi olduğunu farkettim yani onu daha da çok tanımak istiyorum. Yüzyüze de görüştük evet.
Bu emin olamama hali bile yeterli aranızda sağlıklı ilişki olmayacağına dair ,daha güzel adamlar var dışarda daha iyi ilişkilerHoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.