Erkeğin sevip sevmediğini anlayamamak

Hoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.
Flört gibiyse çok üstüne düşme ama insanların her hatasından da nem kapmamalısın insanlar 24 saat telefon başında mesajlaşamaz aile var eğitim var bir sürü işi olabilr. Olmayadabilir belki sen haklısın. Ama en azından sorması gerekirdi mesela ben eşimle sevgilik döneminde hatırlıyorum eşim aşırı inatcıdır tartışsak bile ertesi günü yazardı bana dönüş sağlardı .. seninki bi tuhaf yani merak bile etmemiş bilemedim biraz daha bekle ve netleştir ona göre yoluna bak derim

sık sık karşılaştıgım konuşmadan önce hoşlandığım birisiydi ve konusmaya başlayınca da istediğim gibi birisi olduğunu farkettim yani onu daha da çok tanımak istiyorum. Yüzyüze de görüştük evet.
Gençken başıma geldi, iki kişi vardı seçim yapabilmek için deneme yaptım. Tüm gün yazmadım ikisine de ve sonuç daha çok istediğim kişinin umrunda bile değilken beni önemseyen kişi akşama doğru mesaj attı her şey yolunda mı, iyi misin? diye. Velhasıl birinin umrundaysanız sizi asla geçiştirmez ve öncelik verir ki siz flörtsünüz henüz. Sana bırak yoluna bak demeyeceğim tam istediğin gibi biri ise bence net olmakta fayda var ileride pişman olmamak için, mesela ben eşimle flörtleşirken benzer bir durum yaşadım, buluştuğumuzda açık açık eşime benim bissürü işim gücüm var boş işlerle ve ilişkilerle uğraşamam böyle bir arzun varsa bu tip ilişkileri başkalarıyla yaşa bana vakit kaybettirme demiştim işe yaramış sanıyorum :)) bilemeyiz tabi.

Geç yazmaktan kastın ne ? Yaşın küçük diye düşünüyorum. Biz de eşimle flört zamanı geç yazardık ama sonra bunu açıklardık iş nedeniyle şu nedenle yazamadım diyip o açığı kapatırdık. Eğer açıklama yapmıyorsa büyük ihtimal sıkılmıştır başkası vardır

Hoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.
Seven insan arafta bırakmaz, her zaman ,zaman yaratır, eşimden biliyorum o kadar işi arasında ( tez yazma , yoğun iş temposu vs) bir şekilde bana müsait olurdu , hatta ben rahatsiz etmek istemez aramazdım ama o sürekli arar ve buluşma ayarlardı bir şekilde, sizi yedekte tutuyor gibi geldi...

Sevmiyor ki yedekte tutuyor kendi kendinize tribe giriyorsunuz nereden biliyorsun diye sormayın 😁 bekarken böyle bir durum yaşamıştım

O geç yazınca bazen cepte gormesini istemediğim için karsilik olarak geç yazdım acaba bunu beni isgemiyor gibi algılamış olabilir mi diye düşünüyorum belki de sadece kendimi kandırıyorumdur
sana bişey diyimmi hoşlanan ya da seven erkek ne yapar ne eder düşer peşine. Vallahi bak sen yer yarılsa yerin dibine girsen bile seni bulur bi şekilde yazar. Sadece flört ediyor seninle tam manasıyla sevgililik fikri oluşmuş değil.

X