- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi minikpabuc
topuklu sevmezler nedenseÇok şükür giyimime karışmaz benimki, sadece topuklu giydiğim zamanlar birazcık sorun çıkabiliyor ama giyiyorum
Evet ya gerçi hak veriyorum, seksilik katıyor bence stiletto tarzı olanlartopuklu sevmezler nedense
evet dikkat çekiyorEvet ya gerçi hak veriyorum, seksilik katıyor bence stiletto tarzı olanlar
Bende öyle cevap veriyorum ardından gelen yanıt kavga ettirme milletle:) gerçi bu şehre ilk geldiğimde üzerimde etek vardı bir daha da giymedim giymem de bazı yerler bu tarz şeylere alışkın degilEvet bide o var yanımda gyme ne asıl ben yokken gyme demek lazım
Yok yok hallettik. Dün ben baya ciddi olduğumu gösterdim ayrılığı da göze alamadı ve kabul etti. Bir daha karışmayacak.Cok cocukca tavirlar... 15 16 sandim bi an. Kim olursa olsun hayatiniza mudahale etmesine izin vermeyin.
Biz de hallettik dün, senin adına da sevindim :)Bence beraber alışveriş yapın. Biz geçen yaz bu sorunu yaşadık ben ona anlatamadım oda bana ne istediğini. Tabiki mesele sorttu. En sonunda gittik alışverişe meğersem benim giydiklerimi söylüyormuş bana ben anlamamışım. Bu gün açtım hatta sort sezonunu :))) artık sorun kalmadı:))
Yok yok hallettik. Dün ben baya ciddi olduğumu gösterdim ayrılığı da göze alamadı ve kabul etti. Bir daha karışmayacak.
Ayağı yürüdükçe ağrıtmasalar 10 numaralarEvet ya gerçi hak veriyorum, seksilik katıyor bence stiletto tarzı olanlar
Erkek nedense sabit görüşü var anlamıyor sanki biz elaleme süsleniyoruz. Bir bayan aynada kendini güzel görünce mutlu olur etrafı da mutlu eder anlamıyorlar. Başta yaptım zaten onu iyi dedim yavaş yavaş ,alttan alttan yaparım dedim ama bu seferde önceden istemiyordun niye şimdi istiyorsun diyordu. ben de en sonunda kızdım ne yani ben ömrüm boyunca etek giyemeyecek miyim ne saçma dedim. İş ciddiye bindi yollarımız dedim ayrılır o da buna gelemedi tabi kabul etti zafer benim :)))benimkide böyleee nikahtan önce bu kadar karışmıyoduuu araya evlilik girince yarım kollu haricinde giymemi istemiyoo....neyseki yavaş yavaş yumuşayacak gibiiii ..... büyükler zamanla düzelir bu kıskanclık v.s diyoda bakalım......niye elalem icin süslenelim kendimi iyi hissetmek icin giyinirim ben diyorum ama yinede ona normal gelmiyodu o yuzden ne cok acık giyiniyorum nede kendimden ödün veriyorum...ikimizde memnun oluyoruz.bi süre onun istedigini yapsaydın sende keşke sonrasında yavaş yavaş sindire sindire kendi istedgn şekilde giyinirdin ........
Aman git :) hiç özenilecek bir şey değil. Dozun da evet bi hoşluk katar ilişkiye ama bu çok çok çok. İnan istemezsin :)benimkide hiç kıskanmaz hep özenmişimdir böyle kıskanılan kızlara
Sen nerde ne giyeceğini zaten bilirsin :)Bende öyle cevap veriyorum ardından gelen yanıt kavga ettirme milletle:) gerçi bu şehre ilk geldiğimde üzerimde etek vardı bir daha da giymedim giymem de bazı yerler bu tarz şeylere alışkın degil
Çok şükür dün aştık sorunumuzu hallettik geri adım atmadım.çocuk musun sana karışıyor. .
ne giyeceğini insan kendi bilir..
Yok yoookkkk baktı pabuç pahalı ben ayrılmayı kafama koydum kabul etti.Resmen özgürlüğünü kısıtlıyor... Asla izin verme