Erkeğin, sevgilisinin kıyafetine karışması

Benim sevgilimde çok kıskanççç
Ben zaten etek elbise giyen bir insan değilim. Anca çok yakın birinin düğününde filan.
Bizimki tayta takmış durumda. O kadar tuhaf ki pant. dar olmasın üzerine ne giyeceksen giy kafasında. Omzu düşük giyerim birşey demez tayt giysem kızar.Genede giymeye çalışırım istediğimi.
Ayrılığınız kesin gibi gelmedi bana barışırsınız bence böyle kabullenmesı gerek seni.
Ben biraz taviz verdim sen verme.

Benimki hiç karışmaz.Bazen laf atarım göbeğimi açcam ben diye, tamam yap ama ben yokken der.O zaman yanımda dolaşmazmış .

Bir kadinin giyim tarzina, davranislarina karismak, kisitlayip onu bir kaliba sokmaya calismak her seyden once o kadinin karakterine ve fikirlerine saygisizliktir.
siz nerde ne giyeceginizi bilemeyecek kadar kapasitesiz misiniz ki sizin yerinize ne giyeceginize nasil giyineceginize bir baskasi karar veriyor?
ayrilmaniz en hayirlisi olmus, sizi degistirmeye calisacagina kendine istedigi tarzda giyinen bir kiz bulsun

Ayni Durumu bende yasiyorum.yazda geldi.bizde kultur farkliligi oldugu icin cok sorun yasadik ama bu olayin tek cozumu orta noktada bulusmak ornegin sen supet mini giyme kotta gtme diz ustu normal Bi etek giy bunada bsi demez heralde.bir taraf hep kendinden verince karsi taraf daha cok ister.o yuzden iki kiside azar azar vericek.iliskiyi btrmesi sacma olms burda sakin ve anlaysli seklde yaklaslmasi lazm oldu o zaman gtsin kara carsafli kari bulsun kendine. Benim tavsiyem al karsina orta yolu buldurt sakin bi dille.... basarilar :)

ayrılmışsınız gayet isabet olmuş hadsizin önde gideniymiş eski sevgilin, ne giyip ne giymeyeceğini bilecek kadar aklın var ayrıca kişi kendinden bilir işi derler kendide dışarda elin kızının götüne bacağına kitlenen hayvanlardan olduğu için zaten onun gibi olan çok var haliyle kısıtlıyor buna izin veren kadın da benim gözümde eziktir , taviz vermeyip ayrıldığınız için tebrik ediyorum sizi.

Hep böyle sürer. Beş yüz kere terk et, geri barışmak için uğraşır, iki gün sonra yine aynısını yapar. Beş sene çektim aynı zırıltıyı. En son bir daha böyle giyinirsen seni gördüğüm yerde bırakır giderim demişti. Geldi, beni öyle gördü. Dönüyordu. Ben de gitme demedim. El salladım güle güleeeee diye bağırdım arkasından. Kalktım ben de gidiyordum geri geldi arkamdan. Bir daha da bir şey diyemedi. Lan dana, sana süsleniyoruz, sana giyiniyoruz, anlasana işte... Ama yok. Anlamazlar...

Canım evet kesin degil a
canım evet kesin bitmş degl ilşki dayanamayıp 2-3 güne msj atar ama buda böyle gtmez. Zamanında bende taviz verdim ama biz anlaşmştk. Yazın giy dedi, yaz geldi şimdi de böyle yapyor.

Canım evet kesin degil a

canım evet kesin bitmş degl ilşki dayanamayıp 2-3 güne msj atar ama buda böyle gtmez. Zamanında bende taviz verdim ama biz anlaşmştk. Yazın giy dedi, yaz geldi şimdi de böyle yapyor.

Değişmiyorlar ne yazık ki..

Evet bende onu söyledim. Bu şekilde devam etmezsen saygı duyarım, gönlune göre gynecek biryle olursun dmistm. Ne kadar sacma oysaki. Ortada sevgi var, baglılık var yasanms guzellikler var kıyaft ne ki

Ah çok iyi niyetlsh
Ah çok iyi niyetlisin :-D malesef sadece normal dizüstu bir elbise giymek için cebelleşiyorum problem yapıyor

Zaten ilerde benim ailem de problem cıkarırdı ne karısıyor diye

Süper denenesi takdir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…