- 7 Mayıs 2015
- 44
- 13
- 35
-
- Konu Sahibi minikpabuc
Tesekkür ettimkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Bu derece karışıyorsa ya fazla muhazafakardır yada fazla kıskanç. Her halikarda farklı noktalardan dünyaya baktığınız belli. 2 yıl nasıl sürdürmüşsünüz ben ayrılmanızdan çok ona şaşırdım. Herşeyin hayırlısı...Merhaba ben erkek arkadaşımla bu yüzden ayrıldım. Daha doğrusu dün ayrıldı. Bırakın açık saçık mini etek giymeyi ( zaten ben giymem de tatil dışında) normal elbise etek giydirmiyor. Ben çalışan bir insanım gerçekten sinir bozucu. Etek, elbise giymeyecekmişim. Kotlarım dardı, onları da giyme diyordu ama giyiyorum artık laf etmiyor. Kalçanı kapat uzun giy diyor. Dedim artık yaz geldi yapacak bir şey yok böyle giyerim, hırka giyecek halim yok. Velhasıl, geçen gün yine bu konu açıldı dedim eteği de elbiseyi de giyeceğim. "sen kendini başkanlarına mı güzel göstereceksin bilmemne, niye başkaları bacağını görsün" diyor, giyeceğim de dizimin hemen üstünde bir elbise. Kendisi de spora gitmek istiyor, gitsin problem değil benim için göbeği erir :) ben de ona dedim inat için, senin spora gitmeni de ben kabul etmiyorum dedim. Sen spora gidersen bende giyerim istediğimi o şartla gidersin dedim (kendime inanmıyorum ben böyle yapacak bir kız değildim, beni ne saçma davranışlara sürükledi). Konu kapandı akşam oldu dün mesaj attı giymeyeceksin değil mi diye, giyicem dedim, sana uymuyorsa ayrılmak istersen saygı duyarı bir şey diyemem dedim. O da ben kabullenemem ayrılalım dedi bitti. Ama yarın yine mesaj atar dayanamıyor. Küsüp barışıyoruz hemen ama netice de böyle oldu. Ne yapmalıyım şaşırdım. (2 senelik bir ilişki)
Evet bir şeyleri halının altına süpurup gormezden gelerek olmaz. Nasıl anlatabilirim ben mi cumlelerimi seçemiyorum acaba :-( abartıyorsun bunda bsey yok diyorum giyecegm dizimin üstnde bi etek dedimKıskanç erkek zor ilerde kapanmanızı isteyip evdeki perdeleri ölçmesin :) öyle yakınlarım var eşi evden çıkarken perdenin açılıp açılmadğını anlamak için işaretler yapan..
Her şey bir yana bu sorunu şimdi aşmazsanız gerçekten ilerde evlilik düşününce daha ciddi olabilir.Tatlı tatlı bir şekilde anlatın sonuçta çok açık giyinen biriside değilmişsiniz
Muhafazakar da degl annesi acık, abisinin eşi istedigini giyer. Bu nereden olmuş anlamadımBu derece karışıyorsa ya fazla muhazafakardır yada fazla kıskanç. Her halikarda farklı noktalardan dünyaya baktığınız belli. 2 yıl nasıl sürdürmüşsünüz ben ayrılmanızdan çok ona şaşırdım. Herşeyin hayırlısı...
Çok guzelmiş fikir beyan etsin tabi ben de isterim beraber kıyafet alayım. Ama benimki daha elbiselerimi üzerimde görmeden giyme diyor :-( tuhaf.Immmm benim iliskimde de bu mevcut.
Basta cok tartismalar yasadim ben ne giyeyim dedim o giyemezsin dedi falan filan. Cok kiyafetim cope gitmistir : )
Ben seviyorum karsimda ki insani.bu sebebten dolayi ayrilik hic bir zaman dusunmem.
Halledilmeyecek mesele degil.
Biz cozumu soyle bulduk.
Kiyafet alisverisine birlikte gidiyoruz.
O oturuyor koltuga, sectigim ve sectigi kiyafetleri deniyorum. Bildigin bu tarz benimcilik oynuyoruz magazalarda :)
Bir sure fark ettim ki bana giyme dedigi seyler bana yakismayan seylermis..
Simdi onun fikirleri benim tarzimi olusturdu.
Yine istedigimi aliyorum.
Ama yakisip yakismadigini o soyluyor :)
Yani 5 senenin basindaki giyme etme durumlari hic yok, ohhhh ne guzelll :)
Sagolasın canım, evet kabul etmedigi sürece barışamam şimdi mesaj atmış komik komik gönlumu almak için ama yumuşamak yokSevgilinize nisanliniza esinize gore giyinmeyin siz de kizlar
Bakin konu sahibi ne guzel resti cekmis gerekirse ayrilirim demis ayrilmis
Kimse kimseyi degistiremez degistirmeye de calismamali bizim de kendimize saygimiz var biz de birer bireyiz ne demek erkege gore sekil almak??
ŞanslısınÇok şükür giyimime karışmaz benimki, sadece topuklu giydiğim zamanlar birazcık sorun çıkabiliyor ama giyiyorum
Bravo canim masallah sanaSagolasın canım, evet kabul etmedigi sürece barışamam şimdi mesaj atmış komik komik gönlumu almak için ama yumuşamak yok
Çok yaşa sen ne guzel anlatmıssın, yok düzelmeden bu konu barışmamDemekki kendi mini etek giyen kizlarin bacaklarina bakiyo. Herkes nerde ne giyecegini bilir karaktere yapilan bi siddet bu. Sakin taviz vermeyin. Bazilari sevdiginden karisiyo demis oyle seymi olur. Bayaniz biz guzel bakimli disi hissetmek mizacimizda var. sen tutupta misal ucra bi semtte itin kopugun doldugu yerde sort staplez giyersen uyarsin evet ama nedir yani bu kadari. Olmadi eve kapatsin. Kapali olup ne haltlar yiyenler var onlari gorsun. Kacinci yuzyildayiZ. Sakin taviz verme yoksa ilerde basina cok daha buyuk is alirsin
Iste bu durum sinir bozucu oluyor.Çok guzelmiş fikir beyan etsin tabi ben de isterim beraber kıyafet alayım. Ama benimki daha elbiselerimi üzerimde görmeden giyme diyor :-( tuhaf.
Masallah size ne guzelboyle bi ınsanı asla cekemezdim ben cunku sıkmaya hıc gelemem.. oncelıkle sevgilin sana saygı duymayı ogrenmeli dıyorum.. benım sevgilim asla onu gıyme vs dıye baskı yaptıgını gormedım. cunku bana saygı duyuor. nerde ne gıycegımı ne yapacagımı bılıor
Bakalım zaman ne gösterecek ben vazgecmicem de kararımdan.Iste bu durum sinir bozucu oluyor.
Bu durumu degistirmek senin elinde.
Ya ben bu konuda dik baslilik gosterip, cozum yolu aramak bulmak varken niye ayriligi seceyimm ki.. tabi baski varsa hic cekilmez.
karaçarşafa girmeyi teklif etseydin mademMerhaba ben erkek arkadaşımla bu yüzden ayrıldım. Daha doğrusu dün ayrıldı. Bırakın açık saçık mini etek giymeyi ( zaten ben giymem de tatil dışında) normal elbise etek giydirmiyor. Ben çalışan bir insanım gerçekten sinir bozucu. Etek, elbise giymeyecekmişim. Kotlarım dardı, onları da giyme diyordu ama giyiyorum artık laf etmiyor. Kalçanı kapat uzun giy diyor. Dedim artık yaz geldi yapacak bir şey yok böyle giyerim, hırka giyecek halim yok. Velhasıl, geçen gün yine bu konu açıldı dedim eteği de elbiseyi de giyeceğim. "sen kendini başkanlarına mı güzel göstereceksin bilmemne, niye başkaları bacağını görsün" diyor, giyeceğim de dizimin hemen üstünde bir elbise. Kendisi de spora gitmek istiyor, gitsin problem değil benim için göbeği erir :) ben de ona dedim inat için, senin spora gitmeni de ben kabul etmiyorum dedim. Sen spora gidersen bende giyerim istediğimi o şartla gidersin dedim (kendime inanmıyorum ben böyle yapacak bir kız değildim, beni ne saçma davranışlara sürükledi). Konu kapandı akşam oldu dün mesaj attı giymeyeceksin değil mi diye, giyicem dedim, sana uymuyorsa ayrılmak istersen saygı duyarı bir şey diyemem dedim. O da ben kabullenemem ayrılalım dedi bitti. Ama yarın yine mesaj atar dayanamıyor. Küsüp barışıyoruz hemen ama netice de böyle oldu. Ne yapmalıyım şaşırdım. (2 senelik bir ilişki)