- 27 Ocak 2022
- 27
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi canancan777
-
Ne kadar saygısız öyle bir düşüncesi varsa gelip size demeliydi kendini üzdüğünü değmez 3 aylık ne ki bırak gitsin.3 aydır konuştuğum biri var sevgiliyiz, geçen günlerde benimle ilişkiden sıkıldığını arkadaşıma söylemiş işte artık eskisi kadar sarmıyormuş bu ilişki onu ben hala seviyorum ama o eskisi gibi değil bana karşı daha uzak ama bana da söylemiyor bu düşünceleri sizce ayrılmalı mıyım?
İlişki değil, siz sarmıyorsunuz bence.3 aydır konuştuğum biri var sevgiliyiz, geçen günlerde benimle ilişkiden sıkıldığını arkadaşıma söylemiş işte artık eskisi kadar sarmıyormuş bu ilişki onu ben hala seviyorum ama o eskisi gibi değil bana karşı daha uzak ama bana da söylemiyor bu düşünceleri sizce ayrılmalı mıyım?
Neden peki ya sıkıcı biri miyim acabaİlişki değil, siz sarmıyorsunuz bence.
Bilmem, hevesi kaçmıştır.Neden peki ya sıkıcı biri miyim acaba
Bırakmakta zorlanıyorum ama çokta üzüyor beni ya yoruldum bende çabalamaktanNe kadar saygısız öyle bir düşüncesi varsa gelip size demeliydi kendini üzdüğünü değmez 3 aylık ne ki bırak gitsin.
Yapis yapisabildigin kadar3 aydır konuştuğum biri var sevgiliyiz, geçen günlerde benimle ilişkiden sıkıldığını arkadaşıma söylemiş işte artık eskisi kadar sarmıyormuş bu ilişki onu ben hala seviyorum ama o eskisi gibi değil bana karşı daha uzak ama bana da söylemiyor bu düşünceleri sizce ayrılmalı mıyım?
Her şeyden çabuk sıkılan bir insan zaten genel olarak benden de sıkıldı galiba hevesi kaçtı ama bu çok üzücü yani bunları duymakBilmem, hevesi kaçmıştır.
Gurursuz sevgisiz bir ilişki yaşamaktansa ayrıl biraz acı çekersin biter gider adam mi kalmadı.Bırakmakta zorlanıyorum ama çokta üzüyor beni ya yoruldum bende çabalamaktan
NedenYapis yapisabildigin kadar
Evet çok haklısınGurursuz sevgisiz bir ilişki yaşamaktansa ayrıl biraz acı çekersin biter gider adam mi kalmadı.
Ayrılmaktan başka çare yok ki. İki üç gün üzülürsünüz sonra oh be dünya varmış dersiniz. Her şeyin telafisi var da boşa geçen vaktin telafisi yok
Su aldı toparlamaya çalıştım olmadı vallaBen olsam 1 dakika durmam. Bir de dedikoduya malzeme etmiş sizi. Ne gerek vardı. İlişkiniz su almış batıyor.
Sevseydi böyle demezdi istemiyor beni dediğiniz gibi, nasıl ayrılacağım ne diyeceğimSizi istemiyor, sıkıldım işin bahanesi. Siz de sizi istemeyeni hiç istemeyin. Yaşınız başınız kaç zaten, 20’lerin başını bu dünki veledlerle heba etmeyin. Üç aylık ilişkiden ne olur, salın gitsin, bir gün ağlarsınız ikinci gün mırlarsınız, üçüncü gün unutursunuz.
Ben de sıkıldım de.Sevseydi böyle demezdi istemiyor beni dediğiniz gibi, nasıl ayrılacağım ne diyeceğim
Aynen doğruBen de sıkıldım de.
Neden mi?Ama lütfen ya..bunu da aciklamayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?