Erkeğin gözünde değerli vazgeçilmez kadın olmak istermisiniz

kaynindan neler duydun valla bende merak ettim simdi :))

....

ya baya uzun oldu umarim sikilmamissindir :=) böyle oldu canim bence güzel bi tanisma oldu..böyle bi tanismanin sonu kötü olsunda istemiyorum bakalim nolucak :=)

valla canim aslinda cok güzel bi hikaye.. yani sulu bi ortamda olmamis tanismaniz... mesela erkekler birbirlerine kiz tanistirirsa diyorlarki o kizdan hayir gelmez... yani erkekler birbirlerine tanistirdiklari kizlara cok iyi gözle bakmiyorlar.. kaynimda bi kere söyle bir sey gördüm: bunun bi kiz arkadasi vardi, kiz bunu hergün evden ariyordu aksama kadar araliksiz konusuyorlardi, biz de birlikte oturuyorduk o zaman.. sirf bunlarin yüzünden annemleri arayamiyordum.. neyse birbün bu kiz aradi sabah erkenden, kaynanamdan uyuyor dedi vermedi tel.e neyse kiz tutuyor bunu cebinden ariyor, kaynanami sikayet ediyor annen telefonu vermedi diye, kaynim da cikmis bi bagiriyor bi bagiriyor sanarsin dövecek annesini.. aradan biraz zaman gecti geri geldi, gülüyor.. megerse cep telefonu acikmis, ondan artislik yapiyormus, sonra diyorki kiza böyle davraniyorumki her dedigimi yapsin...mesela o kizin yerinde baskasi olsa derki, benim icin annesine bile kiziyor yani sonracima, bi kiza bi kere elini sürersen iki kere de olur, önce de olmustur.. yani düz mantikla bakiyorlar.. yani benim görümcem yok, kaynanam da olmus erkek gibi... onlardan öyle seyler duydumki, yani erkek pislik de yapsa, suclu kadindir.. yani senin arkadasinin sorulari da bence sInIrI asmis...

canımm arkadaşım eğerki sende ciddi bi beraberlik istiyorsan tabiki sarılma öpüşme olacak ama ne kadar gec olursa o kadar iyidir olana kadarda o sana bağlanmış olur kovsanda gitmez ama daha yenisiniz ilkten böyle şeyler olursa erkek her zaman dahada ilersini istiyor hep öpüşmelerle yetinmez o yüzden buluşma gezme mekanlarını iyi sec kalabalık yerler olsun arabada olsanda tenhada olmasın ne biliyim deniz kenarı falan öle insanlar olunca etrafta bişey olmaz daha yenisinya sana bağlananana kadar öpüşme çünki öpüşme başlayınca ardından dokunmalar falan devamı gelir anlatabiliyormuyum bilmiyorum eğer ciddiyse seni böle kabul etsin. ben böleyim de gec zor kız ol ki ciddi düşünsün oda çüni insan elde edemediğine hırs yapar elde etmek için hayaller kurar ben 2 yıl flört ettim ve bu iki yılda her gece sabaha kadar msn de konuştuk öle konular gecmedi aramızda eşim öle laflar etmezdi konu hiç oralara gelmedi sende getirme oralara mevzuyu ben böle sorulardan hoşlanmıyorum tanırız zamanla birbirimizi de çık işin içinden

Erkeklerin aşık olup olmadığını anlamak aslında çok kolay. Biz kadınlar çoğu zaman çeşitli entrikalar çevirebiliriz ama erkekler genellikle nettir. Bir erkek ne istediğini ya da ne düşündüğünü kısa ve en net biçimde açıklayacaktır. Olur ya eğer çekinirse ve hemen duygularını belli etmezse siz onun bazı davranışlarından size karşı ne hissettiğini anlayabilirsiniz. Belki de onu yanlış anladınız. Belki de sizi sadece arkadaş olarak görüyordur. Onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için çok dikkatli davranmalısınız. Aksi taktirde yanlış bir hamle yapıp onu büst bütün elinizden kaçırabilirsiniz. Erkeklerin aklına girmek kolaydır ama kalbine girmek zordur!

oşlanan erkek, beğendiği kızın gözüne direkt bakamaz. Kızdan etkilendiği için kaçamak bakışlar atacaktır.

Sizi beğeniyorsa sürekli saçınızı, parfümünüzü ya da kıyafetinizi övecek, sizi iltifat yağmuruna tutacaktır.

Gerçekten hoşlanan erkek, beğendiği kıza değer verir ve onu koruma iç güdüsüyle haraket eder. Yardıma ihtiyacınız olduğunda hemen onu bulacaksınız yanınızda.

Sık sık karşınıza çıkar. Bunun tesadüf olduğunu düşünmenizi sağlamak için olur olmaz yerlerde, olur olmaz zamanlarda karşınıza çıkar ve sizin orada olacağınızı bilmiyormuş gibi davranır.

Bulunduğunuz ortamda yüksek sesle konuşur, değişik aşırı haraketler yapabilir. Bütün bu çocuksu hareketler sizin onu fark etmeniz içindir.

Erkekler hoşlandıkları kızları mutlu etmeyi çok ister. Size küçük armağanlar alabilir. Sürekli etrafınızda gezebilir. Sizi hemen sahipleneceği için başka erkeklerden de kıskanacaktır.

Hoşlanan erkeklerin en önemli özelliği de bu sahiplenme ve kıskanma durumlarıdır.

Size telefon ya da messenger yoluyla ulaşmak ister. Sık sık da buluşmak isteyecektir. Eğer size değer veriyorsa sizi duygusal bazda sever ve yatağa atma dürtüsü hemen gelişmediği için rahat olabilirsiniz.

Cinsellik arayışında olan erkekler sabırsızdır ve niyetlerini hemen ortaya koyarlar. Sizi et olarak gördükleri için değersiz hissetmenize neden olurlar.

Zaten siz de bir erkeğin sizi gerçek manada sevip sevmediğini anlayacak olgunlukta değilseniz lütfen tek gecelik ilişkiler yaşayarak erkeklere kendinizi kullandırmayın!

masallah erkeklerde baya bi taktik uyguluyormuss..bilmiyorum ya ben yanlismi yaptim onla öpüsmekle falan offf (

bende ciddiolsun istiyorum tabiki ama gec olamadi malesef..3. bulusmada olan oldu peki is isten gectimi simdiden sonra yapsam olurmuki ?? ama aynen dedigin gibi yapicamm..zor olucam..istemicem olmasin dicem..daha fazla vakit gecirelim seni tanimak istiorum dicem..ama eger yok olmaz dersen simdiden uzatmayalim ozaman dicem..

Bir kişinin size yalan söylediğini anlayabilir misiniz? Yalan söyleyen kişi ne tür davranışlarda bulunur?

Yalan söyleyen kişi göz temasında bulunmamaya çalışır, göz göze gelmemek için elinden geleni yapar.
Yalan söyleyen ya da bir gerçeği saklayan kişi, ellerini ve kollarını daha az kullanır.
Soru sorulduğunda elleri sımsıkı kapanıyor veya avuçları aşağı dönüktür.
Ellerini yüzüne ya da boynuna doğru götürüyor olabilir. Bunun haricinde bedeniyle pek temas kurmaz.
Verdigi cevap nedeniyle içinin rahat olduğunu göstermeye çalışan kişi belli belirsiz kaçamak bir şekilde omzunu silker.
El ve kol hareketleri ile soylediği sözler arasında zamanlama hatası vardır.
Şaşırmış, korkmuş ya da mutluymuş rolü yapıyorsa, yüzünde beliren ifade, ağız bölgesiyle sınırlı kalacaktır.
Genellikle yalan söyleyen kişinin sırtı dik pozisyonda değildir.
Kendisini itham eden insandan uzaklaşmak isteğiyle muhtemelen bakışlarını kapıya doğru çevirir.
Konuştuğu insanla ya çok az fiziksel temas kurar ya da hiç kurmaz.
İşaret parmağını ikna etmek istedigi kişiye yöneltmez.
Kendisini itham eden kişiyle arasına bir takım nesneler koyar.
Bilinçaltından sızan gerçek duygular, düşünceler ve niyetler dil sürçmesi şeklinde ortaya çıkar.
Karşısındaki kişi anlattığı hikayeye inanana kadar fazladan bilgi vermeye devam eder.
Sorulara asla doğrudan cevap vermez, dolaylı olarak ima eder.
Yalan söyleyen kişi, ‘ben, biz ve bizim’ gibi zamirleri ya çok az kullanır ya da hiç kullanmaz.
Kullandığı kelimeler açık ve net olmayabilir.
Sorulan soruya oranla aşırı bir tepki gösterir.
Bütün sorularınıza cevap verebilir ama kendisi size soru sormaz.
Konu değiştirildiğinde rahatlar ve gerginliği azalır.
Haksız yere suçlandığına sinirlenmez. ‘gerçegi söylemek gerekirse’, ‘dürüst olmak gerekirse’ ve ‘neden yalan söyleyeyim ki’ gibi cümleler kullanır.
Soruyu önceden düşünmüş ve cevabı hazırlamıştır.
Sorunuzu tekrar etmenizi ister ya da soruya soruyla karşılık verir.
Konuşmasına, ‘yanlış anlamanı istemem ama’ gibi bir cümleyle başlar.
İlginizi dağıtmak için şaka yapar ya da dalga geçer.
Daha ayrıntılı açıklama gerektiren konuları sıradan bir şeymiş gibi aktarır.
--------------------------------------------------------------------------

Birlikte olduğunuz insanın yalan söyleyip söylemediğini anlamak hiç de zor değil. Beden dilinin inceliklerini öğrenip, iyi bir gözlemci olursanız 'gerçeğe' giden yolu bulursunuz.

Beden Dili Yalancıyı Ele Veriyor

İnsanlardan bazılarının günlük yaşamda ve iş görüşmeleri sırasında söyledikleri yalanlar beden diliyle anlaşılabiliyor.

Beden dili, iş yaşamında çoğu kişinin başlıca önem verdiği bir konu. İş görüşmeleri sırasında avantaj elde etmek için yalan söyleyenleri, erdemlerini olduğundan abartılı anlatmalarını, gerçekler yerine değerlendirmecinin duymak istediklerini söyleyenleri ele veriyor. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda iletişim uzmanı olan Doç. Dr. Metin Işık, insanın diliyle çok kolay ancak bedeniyle çok zor yalan söyleyebileceğini dile getirdi. İnsanların doğru veya yanlış, güzel ya da çirkin her ifadeyi kullanabileceğini hatırlatan Metin Işık, “Ne var ki insan diliyle çok kolay, bedeniyle ise çok zor yalan söyler. Yalanı beden dilinde de saklamayı herkes yapamaz. ” dedi.

Ağızdan çıkanın yalan olduğunu anlamak için beden dilini iyi okumak gerekiyor. Yalanı anlamak için karşıdaki kişinin davranışlarının iyi analiz edilmesini öneren Metin Işık, “Bir insanın gözünün içine baka baka yalan söylemek zordur. Bunu herkes yapamaz. Yalan söyleyen birinin belirli bir süre sonra göz temasından kaçtığı, ses tonunda hissedilir ölçüde değişimlerin ortaya çıktığı görülecektir. Dudaklarda hafif oynamalar. Hafiften gülümsemeler, kafa sallamalar, el ve kol hareketlerinde normal dışı değişimler ve gözbebeklerinin küçülmesi bireyi ele verebilecek olgular olarak sıralanabilir.” Beden dilinin yalancıyı ele verdiği diğer durumlar da şöyle sıralanıyor: Yüzde aniden belirip kaybolan şaşkınlık, gücenme, öfke belirten ifadeler. ‘Rahatlatıcı’ jestleri fazlasıyla yapmak. Yalan söyleyen kişi yüzüne ya da bedenin üst kısmına dokunur. Saçlarıyla oynayabilir, kollarını kavuşturabilirler. (Eşref Akgün, Musa Özyürek; Zaman )

Yalan İşaretleri

Yalan söylerken insanların davranışlarında gözlenen farklılıklar çok sayıda araştırmaya konu olmuştur. Bu araştırmalardan çıkan sonuçlar şöyle özetlenebilir:

1- Yalan söyleyen kişilerin elleriyle yaptıkları jestler azalmaktadır. Normal olarak el jestleri ifadeyi güçlendirmek amacıyla yapılır. Kişi büyük çoğunlukla konuşulan kelimelerin anlamını artırmak için yaptığı el hareketlerinin farkında değildir. İnsan konuşurken elini salladığını bilir ancak ellerinin gerçekte ne yaptığını bilmez. Ellerinin bir şeyler yaptığını bilmek, ancak ne yaptığını tam olarak bilmemek kişiyi şüpheye düşürür ve böylece ellerin hareketleri azalır. Belki de insan içinde yaşadığı çelişkiden ötürü ellerinin kendisini ele vereceğinden çekinir ve ellerini ya cebine sokar, ya üzerine oturur veya bir eliyle diğerini tutar. Bu kendi kendine temas zor zamanda anne elinin tutulması yerine geçerek, iç gerginliği de hafifletir.

2- Yalan söyleyen kişinin elini yüzüne götürme ve yüz çevresine değdirme sayısı artmaktadır. Bir konuşma sırasında insan elini arada sırada yüzüne götürür. Ancak kişinin samimi olmadığı bir görüşme sırasında bu jestin sayısında çok büyük ölçüde artış görülmektedir. Elin yüze gitmesi sırasında yapılan hareketler çeneyi tutmak, dudaklara bastırmak, ağzı örtmek, burna değmek, yanağı ovuşturmak, gözün altını kaşımak, kulak memesini çekmek ve saçla oynamaktır. Bir yalan sırasında bütün bu jestlerin sayısında artış görülmekle beraber ağzı örtmek ve burna değmek jestlerinde adeta patlama olur. İnsan yalan söylerken neden ağzını kapatır? Bunu tahmin etmek çok zor değildir. İnsan ağzından çıkacak kelimeleri tutmak ve yaptığını örtmek ihtiyacındadır. Elin ağzı örtmesi çeşitli biçimlerde olur. Parmaklar dudakların üzerinde trampet çalabilir, işaret parmağı üst dudak üzerinde durabilir veya el ağzın hemen yanında durabilir. Çocuklar yalan söylerken elleriyle ağızlarını kapatırlar. Hiç şüphesiz yetişkinler için elin ağza gitmesi, kişinin yalan söylediği konusunda tek belirleyici hareket değildir. Kişi söylediği konusunda tereddüt içindeyse, hata yapmaktan korkuyorsa, zaman kazanmak istiyorsa da eli ağız çevresinde olabilir. Bu sebeple elin burna gitmesi, ağzı örtmesine kıyasla daha gelişmiş, ince ve soyutlanmış bir harekettir. Ağızı örtmeye gelen el, hemen yukarda bulunan burna uzanır ve böylece daha sembolik ve stilize bir hareket yapılmış olur. Yalan söyleyen veya ağzından çıkanlar konusunda yeterince samimi olmayan bir insanın elinin burnuna gitmesinin en önemli sebebi fizyolojiktir. Çünkü yalan söylediği sırada bir iç gerginlik yaşayan insanın bedeninde birçok fizyolojik değişiklik olur. Kan basıncının yükselmesi, kalp vurum sayısının artması, ter bezi faaliyetlerinin artması gibi yalan söylerken kaydedilen fizyolojik değişikliklerin yanı sıra burunda bir kaşınma duygusu yaşanır. Coldoni nin ünlü masalında yalan söyleyen Pinokyo nun burnunun büyümesi sebepsiz değildir. Yazar son derece önemli bir gerçeği yakalamış ve abartarak çocuk literatürüne geçirmiştir.

3- Yalan söyleyen bir insamn konuşurken beden hareketlerinde bir artış olmaktadır. Yalan söylendiği zaman duyulan rahatsızlık ve huzursuzluk, özellikle otururken kişinin durumunda değişiklik yapmasına, oturduğu koltukta öne-arkaya veya sağa-sola hareket ederek, pozisyon değiştirmesine sebep olmaktadır. Bu pozisyon değişikliğinin ardında büyük bir ihtimalle "Keşke başka bir yerde olsaydım" duygusu yatmaktadır. Oturur durumda artan beden hareketleri televizyondaki açık oturum, panel veya sohbet türü programlarda sık sık görülmektedir. Özellikle "Kırmızı Koltuk" programında birçok konuk kendilerini güç durumda bırakan sorularda koltuğun sınırlarını zorlayan hareketler ve koltuk üzerinde mini gezintiler yapmaktadır.

4- Yalan söyleyen bir kişinin el jestleri azalırken, el sallama hareketi artmaktadır. Belki de böylece kişi elini silkme biçiminde hafif hafif sallayarak, sözleriyle ilgili sorumluluğun kendisine ait olmadığını anlatmak istemektedir.

5- Yalan söyleyen bir insanın yüz ifadesi büyük çoğunlukla normale çok yakındır. Bu alanda uzmanlaşmadan, bir kişinin mimiklerine bakarak yalan söylediğini anlamak çok güçtür. Yüz ifadesinde yalanı ele veren en önemli ipucu, kişinin gözlerini sık sık konuştuğu kişiden kaçırmasıdır.

Bu araştırmalardan elde edilen bilgileri mutlak doğrular olarak değil, geçerliliği tekrarlanmasına ve izlediği sıraya bağlı -her şeyden önemlisi- kişinin içinde bulunduğu bağlamın değerlendirilmesiyle anlam kazanan bir anahtar olarak kabul etmek gerekir. Yukarıda sıralanan özelliklerin varlığı kişinin yalan söylediğini değil, yalan söyleme ihtimalinin olduğunu gösterir. Bu araştırmaları sınamak için çalışmalar yapan başka araştırmacılar, yukarda sıralanan davranışların yalan veya samimiyetsizliği ortaya çıkartmak için kulIanılacak anahtarın kendisi değil, ancak bir parçası olduğunu söylemektedirler. Örneğin, bir konuşma sırasında birdenbire büyük bir suçlamayla karşılaşmamız durumunda, bocalamamız, birçok kere elimizi yüzümüze götürmemiz, oturduğumuz yerde huzursuzluğumuzu yansıtan hareketler yapmamız mümkündür. Bu durumda suçlamaları yerinde, savunmalarımızı da gerçek dıŞl olarak mı kabul etmek gerekir? Benzer şekilde iş için mülakata çağrılan bir kişi, kendisine sorulan sorularla bunaldığı zaman elini birçok defa yüzüne götürebilir ve oturduğu yerde huzursuzluk işaretleri gösterebilir. Bütün bunların, adayın vereceği bilgilerin nasıl değerlendirileceğini bilememesinden ve hata yapmak endişesinden kaynaklanmaSi da muhtemeldir.Sıralanan sebeplerden ötürü bu işaretleri yalan söylemenin aşikar delilleri olarak değil, beynimizin içindeki düşünceler ve gerçek duygularla, dış dünyaya yansıyan ifadelerin bir çelişkisi olarak kabul etmek daha yerinde olur. Bu çelişki gerçek bir yalan olabileceği gibi, samimiyetsizlik, tereddüt veya şüphe de olabilir. (hekimce.com/index.php?kiid=1704)

Dil yalan söyler ama vücut asla!

Birlikte olduğunuz insanın yalan söyleyip söylemediğini anlamak hiç de zor değil. Beden dilinin inceliklerini öğrenip, iyi bir gözlemci olursanız 'gerçeğe' giden yolu bulursunuz

Psikolojik tekniklerle insanların gerçek düşüncelerini okuyabilen Derren Brown, "Bedenlerimiz değişmez bir şekilde, gerçekte nasıl hissettiğimiz hakkında ipuçları veriyor. Neye baktığınızı bildiğiniz takdirde, herhangi birisinin beden hareketlerinden yalancı olduğunu kolayca anlayabilirsiniz" diyor. "Body Language-Vücut Dili" adlı kitabın yazarı Allan Pease de insanların beden dillerinin gerçek düşüncelerini kesinlikle ortaya koyduğunu iddia edenlerden. Siz de Brown ve Pease'in önerileriyle, sevgilinizin kafasından neler geçtiğini anlayabilirsiniz...

El saklama

Birisiyle samimi olduğumuz zaman, ellerimizi görünür kılarız ve avuç içlerimiz yukarıya doğru döner. Ama yalan söylediğimiz zaman ellerimizi arkamıza veya ceplerimize saklama eğilimi gösteririz. Erkek arkadaşınızın sizden bir adım geride gitmesi, konuştuğu konudan rahatsız olduğu hakkında bir sinyal olabilir.

Burun kaşıma

Burun kaşıma, beyaz yalanların klasik işaretidir. Yine de, sevgiliniz sizden gerçekleri saklarken, büyük bir olasılıkla gözlerine, kulaklarına, dudaklarına dokunuyor olabileceğini biliyor muydunuz? Erkekler gerçeği söylemediği zamanlarda elleriyle yüzlerine dokunuyorlar. Bu bedenlerinin, yalanlarına karşı koyuş biçimi.

Yutkunma

Bedenlerimizin yalanlarımıza bir diğer karşı koyuş biçimi ise boğazımızın işlevlerini yerine getirmesini kısıtlamak. Bu da konuşmayı zorlaştırır, yani eğer birisi yalan söylüyorsa sözcükleri dışarıya çıkarmak için sık sık yutkunur veya dudaklarını yalar.

Göz hareketleri

İşte yalanı gözlerden yakalama tekniği: Bu konuda yapmanız gereken ilk şey, sevgilinize cevabını bildiğiniz soruları sormak. Birlikte olduğunuz zaman yaptığınız bir şeyi sorun, örneğin "Ne yemiştin" veya "Nereye park etmiştik?" gibi. "Cevabı düşünürken, gözlerinin nereye gittiğini izleyin. Her zaman için bir yönde giderler, bu da onun yöntemidir.

Erkek arkadaşınızın konuşması bittikten sonra baktığı yerler, söylediklerinin doğru mu yalan mı olduğu konusunda ipuçları veriyor. Örneğin, aşağı doğru bakma, hisleri açığa çıkaran bir durum. Pek çok insan yalan söyledikten sonra kendini suçlu hissediyor, bu nedenle farkında olmadan, karşısındakinin düşündüklerini kontrol etmek için gözlerini yukarıdan aşağıya süzüyor.

Öksürmek

Eğer sevgilinize nerede olduğunu sorduğunuzda şiddetli bir öksürük nöbetine yakalanıyorsa, bu iyi bir işaret değildir. Yalandan öksürme, klasik aldatma tekniğidir. Beden yalana karşı koymaya çalışır, öksürmek veya boğazını temizlemek hikaye uydurmak için zaman kazanma şansını artırır.

Hızlı konuşma

Sevgiliniz tane tane mi konuşuyor, yoksa hızlı mı? Uzmanlara göre, ne kadar hızlı konuşursa, yalan söylediğinden o kadar fazla kuşkulanabilirsiniz. Genel kanıya göre, insanlar hızlı konuştuklarında yalanlarının ortaya çıkmayacağını düşünüyorlar.

Nefes alıp verme

İşte size süper bir ipucu daha... Yalan söyleyen birinin rahat nefes alamadığını sakın unutmayın. Baskı altında olduğu zaman, karnından nefes almayı bırakıp, göğsünden nefes alır.

Gülmek

Pek çok insan yalan söylediğinde ilk başta rahatlar. Bunun etkisi sesine de yansır. Yüksek sesle konuşur ve daha neşeli olur.

Son düzenleme:
masallah erkeklerde baya bi taktik uyguluyormuss..bilmiyorum ya ben yanlismi yaptim onla öpüsmekle falan offf (

canim valla daha neler.. benim erkek kardesim yok, erkek arkadaslarim da yoktu öyle, hani kanka felan olsa insan yine görür duyar, o yüzden bunlari gördükce sasiriyorum, aklima gelirse yine anlatirim bi örnek olur sana da.. hani öpüsmek felan degil de mesele, karsindakinin bunu ne niyetle algiladigi önemli.. yanli yaptim diye kendine yüklenme, sadece onun niyetini anla yeter.. kararini da ona göre verirsin..

HİÇ Bİ ZAMAN HİÇ BİŞEY için geç değildir zararın neresinden dönsen kar canım o yüzden daha bunlar için erken de tanımıyoruz birbirimizi de çarçabuk tanımaya çalışıyorsa zaten işi oraya götürmeye çalışıyordur yada surat asarsa anlarsın zaten amacını gayet yumuşak karşılarsa seni tabii haklısın erken falan diye o zaman zaten aklı orda deildir zaten uzun süreli bişey düşünüyorsa acele etmemesi gerekir bu konulara

haklısın canım mesele öpüşmek deil niyeti hangi amaçla öptüğü yardımcı olabiliyorsak ne mutlu böle arkadaşlara tşk yorumun için

bi sekilde onun niyetini anlamam gerek..bence bi dhaki bulusmadada yalniz kalmak icin bi ortam hazirlicakbi bahane bulucak..bende hayir dicem öyle yapmayalim söyle yapalim dicem ne bilim sinemaya gidelim dicem.yada kalabalik yerlere gidelim dicem..ama eger basaramazsamda konusucam dicem yapma istemiyorum..bulustuysak konusalim iyice tanimak istiyorum seni dicem..yada iste bana cok az zaman ayiriyosun buradan anlliyorumki aslinda sen benden yeterince hoslanmadin yada hoslanmiyorsun flan..bana gercek hislerini aciklarmisn falan dicem..öyl ebi sorular bulmaliyimki onu test etmeliyim..

aslinda bu dediklerin uyuyor..mesela beni cabuk tanimak istedi..ilk 2 blusmadada hep sorular sordu bana babamin ne is yaptigini falan filan...bu yumusak karsilama olayida söyle oldu..2. bulusmada bana iste dediki ben istiyorm seni kiz arkadsim olmani falan filan bende söyle cevap verdim..hemen kabul edemem dedim önce tanismak isterim seni tanimak isterim..cünkü ilerde anlasamazsak ya sen üzülüceksin yada ben üzülücem dedim..aama tanirsak birbirimizi daha kolay olur hersey dedim..oda destekledi beni evet dedi..mesela benim arkadslarimin bazilari kizla bulusuyorlar sonra ertesi gün biz beraberiz diyorlar dedi falan..acayip buldugum kendiside ayni seyi yapti :)) ama benim hemen kabul etmemem onun hosuna gitti bence..ozamana kadarda hersey güzeldi...

birdaha belki bende ekstra yalniz kalalim dicem cünkü rahat rahat konusmak ve onu öyle bi ortamda sanki baska bi engel yok ama ben istemiyrm dedigimi daha iyi anlicak..cünkü ortam olmazsa, ortam yok diye istemiyorum sanicak..dicem tamam hersy güzel ama bana zaman ayirmiyosun oyüzdende seni taniyamiyorum buyüzden her bulusmadada böyle yakinlasamam :=))

aslinda bu dediklerin uyuyor..mesela beni cabuk tanimak istedi..ilk 2 blusmadada hep sorular sordu bana babamin ne is yaptigini falan filan...bu yumusak karsilama olayida söyle oldu..2. bulusmada bana iste dediki ben istiyorm seni kiz arkadsim olmani falan filan bende söyle cevap verdim..hemen kabul edemem dedim önce tanismak isterim seni tanimak isterim..cünkü ilerde anlasamazsak ya sen üzülüceksin yada ben üzülücem dedim..aama tanirsak birbirimizi daha kolay olur hersey dedim..oda destekledi beni evet dedi..mesela benim arkadslarimin bazilari kizla bulusuyorlar sonra ertesi gün biz beraberiz diyorlar dedi falan..acayip buldugum kendiside ayni seyi yapti :)) ama benim hemen kabul etmemem onun hosuna gitti bence..ozamana kadarda hersey güzeldi...

birdaha belki bende ekstra yalniz kalalim dicem cünkü rahat rahat konusmak ve onu öyle bi ortamda sanki baska bi engel yok ama ben istemiyrm dedigimi daha iyi anlicak..cünkü ortam olmazsa, ortam yok diye istemiyorum sanicak..dicem tamam hersy güzel ama bana zaman ayirmiyosun oyüzdende seni taniyamiyorum buyüzden her bulusmadada böyle yakinlasamam :=))

bir erkeğin gözünde değerli ve vazgeçilmez olmanın iki yolu var bence;

--onunla her konuyu konuşabileceği dostu olmak,

--ona bağlı bir hayatın olmadan yaşadığını bilmesi..

birincisi olduğunda yavaş yavaş en yakın dostu haline geliyorsun. ikincisi olduğunda her an yanında olmaya, vazgeçilmezin olmaya çalışıyor ki bu da onu sürekli kaybetme korkusu, ego tatmini vs. gibi nedenlerle peşinden koşuyor.

kısacası mehter adımlarıyla, iki ileri bir geri

haklısın canım mesele öpüşmek deil niyeti hangi amaçla öptüğü yardımcı olabiliyorsak ne mutlu böle arkadaşlara tşk yorumun için

tesekkür ederim canim benim, ben de güzel paylasimlari icin tesekkür ederim.. dedigin gibi yardimci olabilirsek ne mutlu, cünkü ayni yerlerden hepimiz gectik geciyoruz... kimse yara almasin istiyorum ben, erkekler bizden daha kolay atlatiyor, olan kadinlara oluyor..

dene bakalim, ama kendinden ödün verme.. seni oyuncak etmek istiyorsa da sen onu kaldir at.. ama yok öyle bi niyette degilse, yerini bilsin ve sana hakketigin degeri versin, ama yine de o sorularin amacini sor.. yani ne demeye sormus ki... baktin yuvarlak cevaplar veriyor, birak gitsin..

buna katiliyorum..ben nerede yanlis yaptim diye düsünürdüm hep biliyorum nerede yanlis yaptigimi..ben eximle ayrilali 5 ay oldu...3,5 yildir hem o benim dostumdu hemde ben onun dostu..herseyimi anlatirdim ona oda bana yüzde 90 herseyini anlatirdi..düsüncelerini olumlu olumsuz her konuda..ama yanlisim ona bagli hayat yasadim..meslegimi ona göre sectim..arkadsliklarimi ilerletmedim arkadslarim kalmamisti sadece o vardi..oda diyordu hic arkadasin yok senin falan filan..arkadslar vardi hep görüsmek istiyorduk hep bi sebepten olmuyordu mesela..istek yoktu..zaten benim sevglim var onunla herseyi paylasiyorum diye düsünüoyrdum belkide..ama simdi o yok ve bi cok arkadsim var 5 ayda anladim hayatin anlamini, erkekleri, insanlarin insanlari neye göre yargiladiklarini..bi cok sey ögrendim..ama simdi exime gösteriyorum..arkadslarim var onlarla gezioyrum egleniyorum..güzel bi isim olucak yakinda mutlu gösteriyorum kendimi ona..ve 3,5 aydirda ne aradim ne sordum..görsün onsuzda yapabiliyorum..o beni terketsede hayat var ve ben gülebiliyorum bunu gördü fotolarimda

sorucam canim en iyisi..kendi kendimi yemektense ona sorarim..hem bunlari soruyorsun hemde mesajlarda böyle syler konusuyosun hoslanmiyorm dicem..ama senin benden hoslanip hoslanmadigindanda emin degilim dicem..yüzüme bak söyle dicem..ve eger benimle gercekten devam etmek istiyosan bana öyle seyler yazma yok ileri gidebilirmiyim nereye kadar dokunabilirim gibi dicem..ondan sonra bozulucaktir eminm..ama insallah cevabi bana sarilir ve canim tamam sen istemiyorsan sormamda yapmamda der...o biraz zor ihtimal ama bakicaz artik :=))

simdi bulusana kadar az mi yaziyim artik ona yoksa normalmi davraniyim..ben az yaziyim diyorum elinden gidiyomusum sansin hemen bulusmak istesin bulusuncada patlatirim bombayi :))

Son düzenleme:
çıkmazdayım kızlar!!! madem bole bı topık actınız hadı banada yardım edın.Benım esım benımle hıcbısey paylasmaz ve konusmaz.Yerı geldıgınde assaglar bagırır cagırır hakaret ederer daha 4 aylık evlıyız ve ben 3 aylık hamıleyım bısey konusmaya kalktıgımda ben mutlaka tartısıyoruz saatlerce hıckıra hıckıra aglıyorum kendıme engel olamıyorum onu dusenmek ıstemıyorum ama elımde olmuo

ya zaten ileriyi düşünen uzun ilişki düşünen erkeğin acelesi yoktur acelesi olanlar iişi hemen oraya taşır freni patlamış kamyon gibi hemen düze çıkmak isterler hayatımızda pek çok erkek tanıdık kimin ne ml. olduğunu biliyoruz az çok değilmi acelesi olmayanda zaten vakit çok gezelim eylenelim tarafındadır işin.senin elini tutmak bile heyecan verir onla yetinir bi süre böle hee nereye kadar gidebilirim mesafem ne kadar ona göre benzin alacamda die bişi yok yane yane mesafeye göremi çıkcak ilişkiyi sen yönet canım bırakma onun eline sen ona yön ver o sana deil.

bence bulusana kadar tavirli dur biraz.. her zamanki gibi davranir sonra da bunlari konusursan biraz tutarsiz olur davranisin sanirim..

oy kiyamam sana da bebegine de canim benim yaa... üzülme aglama hic.. bebegin bundan cok etkilenir.. inan bana hamilelik cok önemli bebeginin gelisimi icin.. daha yenisiniz yani esinin davranisinin sebebi ne biliyor musun?? hos, biz de yeni evliyken ayni seyleri yasadim ama baskasi yasayinca kiyamiyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…