kaynindan neler duydun valla bende merak ettim simdi :))
....
ya baya uzun oldu umarim sikilmamissindir :=) böyle oldu canim bence güzel bi tanisma oldu..böyle bi tanismanin sonu kötü olsunda istemiyorum bakalim nolucak :=)
canımm arkadaşım eğerki sende ciddi bi beraberlik istiyorsan tabiki sarılma öpüşme olacak ama ne kadar gec olursa o kadar iyidir olana kadarda o sana bağlanmış olur kovsanda gitmez ama daha yenisiniz ilkten böyle şeyler olursa erkek her zaman dahada ilersini istiyor hep öpüşmelerle yetinmez o yüzden buluşma gezme mekanlarını iyi sec kalabalık yerler olsun arabada olsanda tenhada olmasın ne biliyim deniz kenarı falan öle insanlar olunca etrafta bişey olmaz daha yenisinya sana bağlananana kadar öpüşme çünki öpüşme başlayınca ardından dokunmalar falan devamı gelir anlatabiliyormuyum bilmiyorum eğer ciddiyse seni böle kabul etsin. ben böleyim de gec zor kız ol ki ciddi düşünsün oda çüni insan elde edemediğine hırs yapar elde etmek için hayaller kurar ben 2 yıl flört ettim ve bu iki yılda her gece sabaha kadar msn de konuştuk öle konular gecmedi aramızda eşim öle laflar etmezdi konu hiç oralara gelmedi sende getirme oralara mevzuyu ben böle sorulardan hoşlanmıyorum tanırız zamanla birbirimizi de çık işin içindenbende anlayamadim tam olarak..bazi arkadslar diyo belki bakirelige önem veriyordur ondan sormustur diyo..bastan ögrenmek istemis cünkü hani belki bakire olmasan istemicek oyüzden bastan karar vermek istemistir ilerisi icn..eger degilsen evliligli düsünmicek eger bakireysen düsünücek falan filan...
zaten bu bakirelik sorusunu sorduktan sonra hemen msj atti bana..icim cok rhatladi..senin gibi kiz bulmak zor falan..yani hosuna gitti..ne blim mesela soruyor napiyosun bende diyodum yemek yapiyorum mesela..hmm evcilsin ne güzel..yani bu aslinda öyle kiz styo heralde ev hanimi olucak..diskolara gitmicek falan..cünkü bunlarida sordu diskoya gidermisin falan..ben gitmeyi sevmiyorum dedi onun yerine dügüne giderim falan daha cok seviyom dedi..bazende düsnüyorum..eski sevgilimle beraber olup olmadigimi sormasinin sebebide sanirim sadece uzun süre beraberdik diye..3,5 yil deyince offf baya varmis falan dedi..benimki 18 ay sürdü ona bile cok diyodum dedi..böle sasirdi..tabi okadar yil olunca sunu düsünmüs belki beraber olmuslardir yoksa nasil bukadar uzun sürsün gibi..cok merak etmis sanirim öyle sormus...eger bakire olmasan bile vazgecmezdim senden diyor..ben seni böyle kabul ediyorum ne hata yaparasn yap demisti..
valla canim aslinda cok güzel bi hikaye.. yani sulu bi ortamda olmamis tanismaniz... mesela erkekler birbirlerine kiz tanistirirsa diyorlarki o kizdan hayir gelmez... yani erkekler birbirlerine tanistirdiklari kizlara cok iyi gözle bakmiyorlar.. kaynimda bi kere söyle bir sey gördüm: bunun bi kiz arkadasi vardi, kiz bunu hergün evden ariyordu aksama kadar araliksiz konusuyorlardi, biz de birlikte oturuyorduk o zaman.. sirf bunlarin yüzünden annemleri arayamiyordum.. neyse birbün bu kiz aradi sabah erkenden, kaynanamdan uyuyor dedi vermedi tel.e neyse kiz tutuyor bunu cebinden ariyor, kaynanami sikayet ediyor annen telefonu vermedi diye, kaynim da cikmis bi bagiriyor bi bagiriyor sanarsin dövecek annesini.. aradan biraz zaman gecti geri geldi, gülüyor.. megerse cep telefonu acikmis, ondan artislik yapiyormus, sonra diyorki kiza böyle davraniyorumki her dedigimi yapsin...mesela o kizin yerinde baskasi olsa derki, benim icin annesine bile kiziyoryani sonracima, bi kiza bi kere elini sürersen iki kere de olur, önce de olmustur.. yani düz mantikla bakiyorlar.. yani benim görümcem yok, kaynanam da olmus erkek gibi... onlardan öyle seyler duydumki, yani erkek pislik de yapsa, suclu kadindir.. yani senin arkadasinin sorulari da bence sInIrI asmis...
canımm arkadaşım eğerki sende ciddi bi beraberlik istiyorsan tabiki sarılma öpüşme olacak ama ne kadar gec olursa o kadar iyidir olana kadarda o sana bağlanmış olur kovsanda gitmez ama daha yenisiniz ilkten böyle şeyler olursa erkek her zaman dahada ilersini istiyor hep öpüşmelerle yetinmez o yüzden buluşma gezme mekanlarını iyi sec kalabalık yerler olsun arabada olsanda tenhada olmasın ne biliyim deniz kenarı falan öle insanlar olunca etrafta bişey olmaz daha yenisinya sana bağlananana kadar öpüşme çünki öpüşme başlayınca ardından dokunmalar falan devamı gelir anlatabiliyormuyum bilmiyorum eğer ciddiyse seni böle kabul etsin. ben böleyim de gec zor kız ol ki ciddi düşünsün oda çüni insan elde edemediğine hırs yapar elde etmek için hayaller kurar ben 2 yıl flört ettim ve bu iki yılda her gece sabaha kadar msn de konuştuk öle konular gecmedi aramızda eşim öle laflar etmezdi konu hiç oralara gelmedi sende getirme oralara mevzuyu ben böle sorulardan hoşlanmıyorum tanırız zamanla birbirimizi de çık işin içinden
masallah erkeklerde baya bi taktik uyguluyormuss..bilmiyorum ya ben yanlismi yaptim onla öpüsmekle falan offf(
HİÇ Bİ ZAMAN HİÇ BİŞEY için geç değildir zararın neresinden dönsen kar canım o yüzden daha bunlar için erken de tanımıyoruz birbirimizi de çarçabuk tanımaya çalışıyorsa zaten işi oraya götürmeye çalışıyordur yada surat asarsa anlarsın zaten amacını gayet yumuşak karşılarsa seni tabii haklısın erken falan diye o zaman zaten aklı orda deildir zaten uzun süreli bişey düşünüyorsa acele etmemesi gerekir bu konularabende ciddiolsun istiyorum tabiki ama gec olamadi malesef..3. bulusmada olan oldupeki is isten gectimi simdiden sonra yapsam olurmuki ?? ama aynen dedigin gibi yapicamm..zor olucam..istemicem olmasin dicem..daha fazla vakit gecirelim seni tanimak istiorum dicem..ama eger yok olmaz dersen simdiden uzatmayalim ozaman dicem..
haklısın canım mesele öpüşmek deil niyeti hangi amaçla öptüğü yardımcı olabiliyorsak ne mutlu böle arkadaşlara tşk yorumun içincanim valla daha neler.. benim erkek kardesim yok, erkek arkadaslarim da yoktu öyle, hani kanka felan olsa insan yine görür duyar, o yüzden bunlari gördükce sasiriyorum, aklima gelirse yine anlatirim bi örnek olur sana da.. hani öpüsmek felan degil de mesele, karsindakinin bunu ne niyetle algiladigi önemli.. yanli yaptim diye kendine yüklenme, sadece onun niyetini anla yeter.. kararini da ona göre verirsin..
canim valla daha neler.. benim erkek kardesim yok, erkek arkadaslarim da yoktu öyle, hani kanka felan olsa insan yine görür duyar, o yüzden bunlari gördükce sasiriyorum, aklima gelirse yine anlatirim bi örnek olur sana da.. hani öpüsmek felan degil de mesele, karsindakinin bunu ne niyetle algiladigi önemli.. yanli yaptim diye kendine yüklenme, sadece onun niyetini anla yeter.. kararini da ona göre verirsin..
HİÇ Bİ ZAMAN HİÇ BİŞEY için geç değildir zararın neresinden dönsen kar canım o yüzden daha bunlar için erken de tanımıyoruz birbirimizi de çarçabuk tanımaya çalışıyorsa zaten işi oraya götürmeye çalışıyordur yada surat asarsa anlarsın zaten amacını gayet yumuşak karşılarsa seni tabii haklısın erken falan diye o zaman zaten aklı orda deildir zaten uzun süreli bişey düşünüyorsa acele etmemesi gerekir bu konulara
HİÇ Bİ ZAMAN HİÇ BİŞEY için geç değildir zararın neresinden dönsen kar canım o yüzden daha bunlar için erken de tanımıyoruz birbirimizi de çarçabuk tanımaya çalışıyorsa zaten işi oraya götürmeye çalışıyordur yada surat asarsa anlarsın zaten amacını gayet yumuşak karşılarsa seni tabii haklısın erken falan diye o zaman zaten aklı orda deildir zaten uzun süreli bişey düşünüyorsa acele etmemesi gerekir bu konulara
haklısın canım mesele öpüşmek deil niyeti hangi amaçla öptüğü yardımcı olabiliyorsak ne mutlu böle arkadaşlara tşk yorumun için
bi sekilde onun niyetini anlamam gerek..bence bi dhaki bulusmadada yalniz kalmak icin bi ortam hazirlicakbi bahane bulucak..bende hayir dicem öyle yapmayalim söyle yapalim dicem ne bilim sinemaya gidelim dicem.yada kalabalik yerlere gidelim dicem..ama eger basaramazsamda konusucam dicem yapma istemiyorum..bulustuysak konusalim iyice tanimak istiyorum seni dicem..yada iste bana cok az zaman ayiriyosun buradan anlliyorumki aslinda sen benden yeterince hoslanmadin yada hoslanmiyorsun flan..bana gercek hislerini aciklarmisn falan dicem..öyl ebi sorular bulmaliyimki onu test etmeliyim..
bir erkeğin gözünde değerli ve vazgeçilmez olmanın iki yolu var bence;
--onunla her konuyu konuşabileceği dostu olmak,
--ona bağlı bir hayatın olmadan yaşadığını bilmesi..
birincisi olduğunda yavaş yavaş en yakın dostu haline geliyorsun. ikincisi olduğunda her an yanında olmaya, vazgeçilmezin olmaya çalışıyor ki bu da onu sürekli kaybetme korkusu, ego tatmini vs. gibi nedenlerle peşinden koşuyor.
kısacası mehter adımlarıyla, iki ileri bir geri
tesekkür ederim canim benim, ben de güzel paylasimlari icin tesekkür ederim.. dedigin gibi yardimci olabilirsek ne mutlu, cünkü ayni yerlerden hepimiz gectik geciyoruz... kimse yara almasin istiyorum ben, erkekler bizden daha kolay atlatiyor, olan kadinlara oluyor..
dene bakalim, ama kendinden ödün verme.. seni oyuncak etmek istiyorsa da sen onu kaldir at.. ama yok öyle bi niyette degilse, yerini bilsin ve sana hakketigin degeri versin, ama yine de o sorularin amacini sor.. yani ne demeye sormus ki... baktin yuvarlak cevaplar veriyor, birak gitsin..
ya zaten ileriyi düşünen uzun ilişki düşünen erkeğin acelesi yoktur acelesi olanlar iişi hemen oraya taşır freni patlamış kamyon gibi hemen düze çıkmak isterler hayatımızda pek çok erkek tanıdık kimin ne ml. olduğunu biliyoruz az çok değilmi acelesi olmayanda zaten vakit çok gezelim eylenelim tarafındadır işin.senin elini tutmak bile heyecan verir onla yetinir bi süre böle hee nereye kadar gidebilirim mesafem ne kadar ona göre benzin alacamda die bişi yok yanesorucam canim en iyisi..kendi kendimi yemektense ona sorarim..hem bunlari soruyorsun hemde mesajlarda böyle syler konusuyosun hoslanmiyorm dicem..ama senin benden hoslanip hoslanmadigindanda emin degilim dicem..yüzüme bak söyle dicem..ve eger benimle gercekten devam etmek istiyosan bana öyle seyler yazma yok ileri gidebilirmiyim nereye kadar dokunabilirim gibi dicem..ondan sonra bozulucaktir eminm..ama insallah cevabi bana sarilir ve canim tamam sen istemiyorsan sormamda yapmamda der...o biraz zor ihtimal ama bakicaz artik :=))
simdi bulusana kadar az mi yaziyim artik ona yoksa normalmi davraniyim..ben az yaziyim diyorum elinden gidiyomusum sansin hemen bulusmak istesin bulusuncada patlatirim bombayi :))
sorucam canim en iyisi..kendi kendimi yemektense ona sorarim..hem bunlari soruyorsun hemde mesajlarda böyle syler konusuyosun hoslanmiyorm dicem..ama senin benden hoslanip hoslanmadigindanda emin degilim dicem..yüzüme bak söyle dicem..ve eger benimle gercekten devam etmek istiyosan bana öyle seyler yazma yok ileri gidebilirmiyim nereye kadar dokunabilirim gibi dicem..ondan sonra bozulucaktir eminm..ama insallah cevabi bana sarilir ve canim tamam sen istemiyorsan sormamda yapmamda der...o biraz zor ihtimal ama bakicaz artik :=))
simdi bulusana kadar az mi yaziyim artik ona yoksa normalmi davraniyim..ben az yaziyim diyorum elinden gidiyomusum sansin hemen bulusmak istesin bulusuncada patlatirim bombayi :))
çıkmazdayım kızlar!!! madem bole bı topık actınız hadı banada yardım edın.Benım esım benımle hıcbısey paylasmaz ve konusmaz.Yerı geldıgınde assaglar bagırır cagırır hakaret ederer daha 4 aylık evlıyız ve ben 3 aylık hamıleyım bısey konusmaya kalktıgımda ben mutlaka tartısıyoruz saatlerce hıckıra hıckıra aglıyorum kendıme engel olamıyorum onu dusenmek ıstemıyorum ama elımde olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?