- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Zaten karar kadının olmalı değil mi?Çok kısa bir şekilde anlatıyorum.... Görücü usulu tanışıp bir müddet konuştuğunuz bir bey var, bir karar vermeniz gerekiyor ve beyefendi bu kararı kıza bırakıyor .... Siz ne yapardınız?
Ben ilk olarak olumsuz olduğunu düşünüp, bunu dile getirmekten mi çekiniyorsun dedim.... Ben olumsuz değilim ama son karar senin dedi....
Siz nasıl tepki verirdiniz?
Haklısınız.... Ama iş görücü usulu olunca ve buluşmada bizim durumumuz ne olacak diye ben sorunca böyle düşündümZaten karar kadının olmalı değil mi?
Hani erkek teklif eder ama kararı kadın verir.
Ben yeterince sevmediğini düşünürdüm. Belki sadece mantık evliliği yapmaktır niyeti..Çok kısa bir şekilde anlatıyorum.... Görücü usulu tanışıp bir müddet konuştuğunuz bir bey var, bir karar vermeniz gerekiyor ve beyefendi bu kararı kıza bırakıyor .... Siz ne yapardınız?
Ben ilk olarak olumsuz olduğunu düşünüp, bunu dile getirmekten mi çekiniyorsun dedim.... Ben olumsuz değilim ama son karar senin dedi....
Siz nasıl tepki verirdiniz?
Ne bileyim benimde yakın arkadaşım var onlarsa bizim gibi tanıştılar görücü usulu onun sevgilisi evlenmek için can atıyor, benimkinin tayini çıktı gidecek bizim durumumuz ne olacak diye ben soruyorumBunların evliliğe heveslilerinden hayır görmüyoruz.
Bir de böyle olsa ne olur Allah bilir..
Be ide düşündüren bu tamam niyetim ayrılmak değil dedim bunları da sordum ... Ne ayrılalım diyor ne de seviyorum.... Ayrılalım diyemiyorsan diyorum hayır ayrıl ak istemiyorum diyorBen yeterince sevmediğini düşünürdüm. Belki sadece mantık evliliği yapmaktır niyeti..
ben direk beyi bırakırdım!!beyefendi bu kararı kıza bırakıyor
Bana mantık evliliği peşinde gibi geldi. Sizi kaybetme korkusu yok o yüzden. Olsada olur olmasadaBe ide düşündüren bu tamam niyetim ayrılmak değil dedim bunları da sordum ... Ne ayrılalım diyor ne de seviyorum.... Ayrılalım diyemiyorsan diyorum hayır ayrıl ak istemiyorum diyor
Zaten ben evlilik niyetiyle görüşmeye başladım diyor o yüzden kararı sana bırakıyorum diyortamam son karar sizin de adam evlenmek istiyor mu istemiyor mu, bir sey demiyor mu?
İstiharesi olumlu çıktıAdam akıllı bişey değil galiba.. Pek hesap kitap yapamıyor... İstiharede ne Çıktı?
Hiç Sarı siyah kırmızı görmediniz miİstiharesi olumlu çıktı
Mavi ve yeşil gördüm hepHiç Sarı siyah kırmızı görmediniz mi
İlk aklımdan geçen oyduben direk beyi bırakırdım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?