Erkeğin evlilik kararını kadına bırakması

Ertesi gün geldiler mi gerçekten peki:)
Anneme söyledim yarın gelecekler diye
Etekleri tutustu,sehir dısından annanene dedene haber vermemiz lazım dedi,o yuzden binsonraki gün geldiler.bi hafta içinde nışanlandık:))
O gün bugundur kadere cok inanırım

Ne bileyim benimde yakın arkadaşım var onlarsa bizim gibi tanıştılar görücü usulu onun sevgilisi evlenmek için can atıyor, benimkinin tayini çıktı gidecek bizim durumumuz ne olacak diye ben soruyorum
Biraz hevessiz gibi gelir bana da
Ama ben olsam acikca soylerim hislerimi

Hevesi yok sanirim
Gerci gorucu usulunde de heves nasil olur ki? Bence siz de bulusmalarda “nolacaz biz” diye sormayin ya. Cok kucuk dusurucu bir hareket. Gorusmeye devam edecekseniz edin,yoksa da ayrilin.

ben de boyle hissettim ama,
tamamen konu sahibinin cumleleri de bize boyle hissettiriyor olabilir,
adam belki kendince nettir yani.
Doğru söylüyorsunuz benim yazımımdan kaynaklı böyle hissetmiş olma ihtimalinizde var.... Dediğim gibi görücü usulü tanıştık bir abimiz vasıtası ile tanışma ise şöyle gerçekleşti 1 ay telefondan konuşma mesajlaşma ile oldu yüzyüze tanışma biraz zamanızımızı aldı... Yüzyüze tanıştık konuştuk ondan sonra onun görevi çıktı 1 aylık başka şehire gitti o süreçte çok az konuştuk, bulunduğu ortam ve mesai saatlerimiz denk gelmiyordu , görev bitimine yakın bu az konşmalarımızdan ötürü ben çok rahatsızlık duydum ve bunu dile getirdim tabi o konuşmada ailesine bahsedip bahsetmediğini sordum bu da 4. aylarımızdaydı bunun üzerine annesi ile tanıştırmak istedi, annesi ile tanıştım yani bu süreçte olumsuz birşeyler olmadı....
Ama sorun baştan beri bizim az konuşabilmemiz, konuları çok çeşitlendiremiyoruz. Normalde ben rahat hissettiğim ortamlarda daha konuşkan olurum ona nazaran da biraz daha konuşkanım fakat o pek konuşmayınca bende çekiniyordum konuşmaya o ise sen konuş dinlerim ben diyordu hep o zamanlarda öyleydi daha doğrusu baştan beri böyleydi...

Hevesi yok sanirim
Gerci gorucu usulunde de heves nasil olur ki? Bence siz de bulusmalarda “nolacaz biz” diye sormayin ya. Cok kucuk dusurucu bir hareket. Gorusmeye devam edecekseniz edin,yoksa da ayrilin.
Biz çok görüşmedik zaten mesaj ve konuşmalarımızda ise sürekli ne olacaz biz demedim ona, şimdi sorma sebebim tayin nedeniyle gidiyor olması , ister istemez merak ettim

Onun için evlilik böyle ne bileyim marketten bir kilo portakal almak gibi bisey heralde. Yerinizde olsam kabul etmezdim. Hayır cevabını sizden almak istiyor ki vicdanı rahatlasın.
Sordum bunu biliy musunuz ? Sen hayır diyemiyorsun benim mi hayır dememi bekliyorsun, öyle bir niyetin varsa dile getir söylerim ama tepkisiz kalma lütfen dedim, evlilik iki kişilik bir yol tek benim isteğim ile olacak birşey değil dedim tbi evlilik lafına gelmeden öncede işi ile ilgili hayatı ile ilgili düşüncelerini sordum... Benim direk konuyu evliliğe bağlama düşüncem yoktu onun işi nedeniyle belki 3 ay belki 1 sene beklerim diyordum ama o ben san bir zaman veremem ki senin okulun var burada düzenin var benim gittiğim yerde burası gibi sosyal imkanlar yok ben düzenini boz diyemem ki sana diyince düşünclerimi açıkladım bende..... Benim cevebım olumlu diyince inanamayıp son kararın mı dedi hatta Hatta o zaman da dedim ki bak kararımı değiştimem için söylüyorsan dedim yok yok hayır dedi

Sonrasında kadın adamın kötü yönlerini görüp pişman olduğunda ben seni etkilemeye çalışmadım kararı kendin verdin diyip sıyrılacak gibi geldi aklıma nedense. Öyle olmasa bile hoş bir durum değil.

ne demek o öyle? tek başınıza mı evlenecekmişsiniz? erkek teklif eder, karar kadınındır. bu konuda ise beyfendinin evlenmeye çok da istekli olmadığını düşündüm.

Tayini çiktı diyorsunuz.muhtemelen gittigi yerdeki taliplerini de bir değerlendirecek.

Ne görücü usülü gördü bu gözler.adamlar evlenelim diye peşinde koştu kadınlarin.pek istekli değil gibi.bence zaman kaybetmeyin boşuna.hoc mi hayal kurmuyor.gelecekten bahsetmiyor? Tayini çıkmış planlarinı hic mi anlatmıyor.bir süredir görüşüyorsanız görücüsü mü kalmış işin artık

Başlarda sizinde dediğiniz durumdan şüphekenmedim değil sonuçta ilk kez tanıştığım biri bu karı düşünürken bir tanıdığım bana birisini söyledi ve fırsat bu fırsat desim sordum ona, bana bu şekilde teklif geldi ben gereken cevabı verdim ama sana bu şekilde teklif gelse cevabın ne olurdu diye sordum... Tesadüf o ki aynı gün ona da teklif gelmiş o da benim hayatımda biri var demiş.. O günden sonra ondsn biraz daha emin oldum o yüzden burada benle ilişkisini bitirmeden orada birini Tanımaz artık o karakterde olmadığını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…