• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin evlilik kararını kadına bırakması

Biraz daha zaman verip birbirimizi tanıyalım deyin.. Beklediğiniz süreçte olumlu bir hareket gelmezse salın gitsin..

Sanki bana şu gibi geldi.
Adam görücü üsulu olarak görüşerek sana evlenme istediğini eylemsel olarak belli ettiğini, tayin mayin durumu ile de durumunu ortaya döktüğünü düşünüyor. yani bir şekilde teklifini yaptığını düşünüyor...

Dolayısı ile durumum bu istiyorsan ben burdayım diyor.
Ama anlıyorum kadın olarak seni. Sen, erkek bir şekilde işi kotarsın istiyorsun sana bırakmasın istiyorsun ve haklısın da aslında...

Hayir sanki surayami gitsek burayami dediniz de karari size birakiyor:) isteyen insan direkt istiyorum der karari sana birakiyorum diyen adama guvenmem

Karari sana birakiyorum ne demek ya. Imzayi iki kisi atar. Evlilik iki kisilik yasanir. Tek tarafin karariyla olmaz.
Hayir dese ki benim kararin net. Ben istiyorum. Sen de istiyorsan tamam falan dese neyse.
Adam gonullu degil, sanki ailesi istedigi icin evleniyor.. evlenmis olmak icin. Ya da kim oldugu onemli degil yemegimi yapsin donumu yikasin yeter mantiginda.
Ben bitirirdim sanirim.
En azindan biraz daha taniyalim birbirimizi de diyebilirdi. Karari sana birakiyorum ne demek?

Bir de zaten normal teklif durumlarında da kararı veren biz kadınlar değil miyiz?
Erkek teklif eder, kadın evet ya da hayır der, yani karar verir.

Ben olsam boyle bir yaklaşima hayır derdim. Aktif olmayan erkek bana itici geliyor. Pasif, istekleri icin mucadele etmiyor, sizi kazanmak icin cabasi yok boyle biri beni heyecanlandiramaz, zerre tutku yok. Tamam evlilik kararinda mantik onemli de yani hic duygu olmayacak mi bu ne iş sözlesmesi gibi sana teklifi gonderirim istiyorsan altina imza at bana kargola der gibi :)

Vaayyy:KK8:bizimkinin iliskisi varmis daa benim niye habarim yok bundan bakalim?:KK14:
Saka bir yana:))hayirli ugurlu olsun insallah gulumm:KK15:
Bence acele etme canim biraz daha dusun tart derim,illaki ayrilmak zorunda degilsin tabiki ama evlililik icin ilk adimi sen atma.
Tamam adam evlilik dusuncesiyle tanismis gorusmus seninle belkide ona gore hersey net ama senden emin degildir,o yuzden sana birakiyorum benim niyetim belli der gibi,yinede aranizdaki iletisim nasil herseyi konusabiliyormusunuz mesela bunlari bilmedigim icin olumsuz bisey de demek istemem canim..sen akli basinda mantikli bir kizsin,ne istedigini en iyi sen bilirsin bana kalirsa bu konuda daha yorum yapma zamana birak bakalim bu esnada da iyice tanimaya calis..

Adamın size yaklaşımı nasıl bilmiyoruz. Bana normal geldi tavrı. Elini masaya vurup "evlen ulan benimle" diyecek hali yok sonuçta. Kendisi olumlu karar vermiş ki size soruyor diye düşündüm. Açıkça konuşmuyor musunuz?

Ya diğer ilişkilere nazaran özellikle görücü usulünde duygularını daha fazla belli etmesi gerekmez mi? Bu iş sözleşmesi gibi bi şey olmuş. Bilemedim siz bilirsiniz.

Back