- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
- 83
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
katiliyorumÇok hevesli değil gibi.Olursa olur olmazsa canım sağolsun havalarında.
İntikamı bir yanı yok aksine daha çok alttan alırSizce intikamcı bi yanı var mı? yoksa kendine öfkeli davranana gerektiğinde alttan almayı bilir mi
Teşekkür ederim tam olarak böyle hislerim bırakmam istediğini hissetmedim ama eylemsel olarak da duymak istedimSanki bana şu gibi geldi.
Adam görücü üsulu olarak görüşerek sana evlenme istediğini eylemsel olarak belli ettiğini, tayin mayin durumu ile de durumunu ortaya döktüğünü düşünüyor. yani bir şekilde teklifini yaptığını düşünüyor...
Dolayısı ile durumum bu istiyorsan ben burdayım diyor.
Ama anlıyorum kadın olarak seni. Sen, erkek bir şekilde işi kotarsın istiyorsun sana bırakmasın istiyorsun ve haklısın da aslında...
Sende benim hayır dememi istemedin derim :)yarın bırgun bır sıkıntı yaptığında evlenmeyı sen ıstedın dıycek sanırım...
Ablaların gülü :) sana yazın yazmıştım bahsettiğim çocuk bu, şu an işteyim ece gidince ben özet geçerim durumu sana :)Vaayyybizimkinin iliskisi varmis daa benim niye habarim yok bundan bakalim?
Saka bir yana:))hayirli ugurlu olsun insallah gulumm
Bence acele etme canim biraz daha dusun tart derim,illaki ayrilmak zorunda degilsin tabiki ama evlililik icin ilk adimi sen atma.
Tamam adam evlilik dusuncesiyle tanismis gorusmus seninle belkide ona gore hersey net ama senden emin degildir,o yuzden sana birakiyorum benim niyetim belli der gibi,yinede aranizdaki iletisim nasil herseyi konusabiliyormusunuz mesela bunlari bilmedigim icin olumsuz bisey de demek istemem canim..sen akli basinda mantikli bir kizsin,ne istedigini en iyi sen bilirsin bana kalirsa bu konuda daha yorum yapma zamana birak bakalim bu esnada da iyice tanimaya calis..
Benimkide görücü usuluydüÇok kısa bir şekilde anlatıyorum.... Görücü usulu tanışıp bir müddet konuştuğunuz bir bey var, bir karar vermeniz gerekiyor ve beyefendi bu kararı kıza bırakıyor .... Siz ne yapardınız?
Ben ilk olarak olumsuz olduğunu düşünüp, bunu dile getirmekten mi çekiniyorsun dedim.... Ben olumsuz değilim ama son karar senin dedi....
Siz nasıl tepki verirdiniz?
Yavaş gel diyecektin:) ama iyki dememissiniz her şeyin hayırlısı normalde ilk buluşmada dense taraflardan birinin kaçma olasılığı yüksek cunku.Benimkide görücü usuluydü
İlk buluşmamızda ne zaman istemeye gelelim diye sormuştu
Bana pek hevesli gelmedi. Hani bir kalp atışı,heyecan, korku, endişe vs yok gibi. Hani hayır deseniz çok uzulmeyecek gibi duruyor dolayısıyla evet deseniz de havalara ucmayacak. Bana öyle geldi iyi düşünün. Görücü usulü olsa da bir teklif olabilir yani teklifi gorelim öyle karar veririz falan diyin. Hem evet diyeveginizin sinyalini verin hem de o da yeteri kadar istiyorsa teklifini etsin. Kafa karışıklıgi ortadan kalksın. Bence evlilik öncesi kafa karışıklığı olmamalı.Teşekkür ederim tam olarak böyle hislerim bırakmam istediğini hissetmedim ama eylemsel olarak da duymak istedim
Bana bu kişi çok çekingen geldi yani normalde de her erkek kıza bırakır kararı ama söylem şekli değişik olmuş yani eşim evlenme teklif etti evlenme teklifi ben tamamım karar senin demektir zaten :))) yani kararı normalde de biz hanımlar veriyoruz ben olsam güler sen bana evlenme teklif etmemek için başka yollara mi basvuruyosun derdim:)))Çok kısa bir şekilde anlatıyorum.... Görücü usulu tanışıp bir müddet konuştuğunuz bir bey var, bir karar vermeniz gerekiyor ve beyefendi bu kararı kıza bırakıyor .... Siz ne yapardınız?
Ben ilk olarak olumsuz olduğunu düşünüp, bunu dile getirmekten mi çekiniyorsun dedim.... Ben olumsuz değilim ama son karar senin dedi....
Siz nasıl tepki verirdiniz?
Ne zaman istersen o zaman gelebilirsiniz dedim:)Yavaş gel diyecektin:) ama iyki dememissiniz her şeyin hayırlısı normalde ilk buluşmada dense taraflardan birinin kaçma olasılığı yüksek cunku.
Maşallah Allah daim etsin. İsteyen erkek ilk buluşmada olmasa bile 3. De olmadı 5. Söyler amac evlenmek de. Sonra kararı karşı tarafa bırakır ama burda yok işte.Ne zaman istersen o zaman gelebilirsiniz dedim:)
Peki o zaman yarın gelelim dedi
9senedir evliyiz
Zaten ben evlilik niyetiyle görüşmeye başladım diyor o yüzden kararı sana bırakıyorum diyor
Ertesi gün geldiler mi gerçekten peki:)Ne zaman istersen o zaman gelebilirsiniz dedim:)
Peki o zaman yarın gelelim dedi
9senedir evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?