Erkeğin evlilik kararını kadına bırakması

Eğer olumlu düşünüyorsam gülüp 'Karar vermem için önce bir teklif almam gerek' derdim ben.

Söz nişan olaylarına girmeden azıcık naz niyaz şirinlikle bu iş görüşmesi havasından çıktınız çıktınız. Şu sıralar kendinizi geri çekip onun odunluğuna uyum sağlayacağım diye uğraşırsanız flört döneminin tüm eğlencesini kaçırırsınız.

Tayin olup gidecek olması da,düşündürmüş olabilir karşı tarafı.Siz belki bu durumda istememezlik yapabilirsiniz diye,kararı size bıraktığını söylemiş olabilir.

Teşekkür ederim tam olarak böyle hislerim bırakmam istediğini hissetmedim ama eylemsel olarak da duymak istedim

Hevesi yok bence biraz birbirinizi tanıyın. Hatta bayağı bi tanıyın. Evlenmiş olmak için evleniyor beyefendi. Hatta belki evlenmek istemiyor da çevreye karşı evlenmek istemiyorum da diyemiyor diye düşündüm.

Ablaların gülü :) sana yazın yazmıştım bahsettiğim çocuk bu, şu an işteyim ece gidince ben özet geçerim durumu sana :)

Tüm evlilik sorumluluğunu sen alacağının işareti bu.Detaylı evlilik fikirleri,alışverişi kim yapacak,parayı kim yönetecek,yemeği hazırlamaya yardım edecek mi?Çocuk ne zaman istiyor bunlar enine boyuna konuşulmalı ve tabiki de karar sizin ama adam tekin gelmedi

Benimkide görücü usuluydü
İlk buluşmamızda ne zaman istemeye gelelim diye sormuştu

Teşekkür ederim tam olarak böyle hislerim bırakmam istediğini hissetmedim ama eylemsel olarak da duymak istedim
Bana pek hevesli gelmedi. Hani bir kalp atışı,heyecan, korku, endişe vs yok gibi. Hani hayır deseniz çok uzulmeyecek gibi duruyor dolayısıyla evet deseniz de havalara ucmayacak. Bana öyle geldi iyi düşünün. Görücü usulü olsa da bir teklif olabilir yani teklifi gorelim öyle karar veririz falan diyin. Hem evet diyeveginizin sinyalini verin hem de o da yeteri kadar istiyorsa teklifini etsin. Kafa karışıklıgi ortadan kalksın. Bence evlilik öncesi kafa karışıklığı olmamalı.

Bana bu kişi çok çekingen geldi yani normalde de her erkek kıza bırakır kararı ama söylem şekli değişik olmuş yani eşim evlenme teklif etti evlenme teklifi ben tamamım karar senin demektir zaten :))) yani kararı normalde de biz hanımlar veriyoruz ben olsam güler sen bana evlenme teklif etmemek için başka yollara mi basvuruyosun derdim:)))

Yani fark etmiyor.

Sen kabul edersen olur. Kabul etmezsen a kişisi olur.. b kişisi olur .. c kişisi olur.

Nefes alan herhangi bir kadın olur.

Dökülmedim yollarına..

Adayınız tam olarak böyle düşünüyor.

Zaten ben evlilik niyetiyle görüşmeye başladım diyor o yüzden kararı sana bırakıyorum diyor

Bu şekilde kararı size bırakamaz. Evlenme teklifi eder, siz de evet mi hayır mı diye düşünürsünüz. Karar size bırakmış olur. Şu an yaptığı ise istek göstermemek. İlişkinin kaderini değiştirmek için hiçbir adım atmıyor. Hiç hoş değil.

Hayatınızı etkileyecek temel kararlardan biri olan evlilik hakkındaki tutumunuzu tahminler üzerine kurmanız Ne kadar doğru? Yani evlenip bir eve gireceğin insanın niyetini, davranışlarını, ilerisini, gerisini, hayallerinizi, hayal kırklıklarınızı kısaca hayat hakkındaki bakış açılarınızı keşfetmeden havada duran kararlar vermek ne derece sağlıklı?
Siz tanıyamadıysanız biz nasıl yön verebiliriz ki? Belki mülayim bi tip sen bilirsin me zaman istersen evleniriz dedi, belki heyecanı yok istemiyor da eline başka fırsat geçmez diye mecbur evlenecek, belki aklı başkasında, belki kendini ifade edemiyor, belki paravan evlilik, belki annesi istedi diye evlenmek zorunda, belki sıkıştırmak ittirmek istemiyor zaten niyet evlenmekti diye bakıyor, gibi gibi her şey olabilir. Sizin kalbiniz ne diyor? Kalp bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…