Erkeği Kendine Bağlamak

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Var mı oyle birsey:) hani bazı çiftler olur erkek sevgilisinin ağzına bakar yani dinler. Dinlemesi bi yana inanarak anlayarak dınlemesı el ustunde tutması. Karaktere goredır bu ancak yoksa o erkeklerin kadınların da mı bi taktik var :D. Dikkatımı cekıyor. Hani her dediğimizi yapsın aman da aman demiyorum da anladınız

Karakter meselesi daha cok bence. He bide kacan kovalanir olayi var. Erkekler avci ruhlu, kaybetme korkusu dozunda olmali hep. Kendi durusun ve çizgilerin olunca hayatin ondan ibaret olmayinca hayatinin merkezine koymayinca her zaman ona musait olmayinca örneğin şu gun su saatlerde musaitim deyip her an musait olmadigini kendi mesguliyetlerin oldugunu görünce oluyor bence bu durum. Aksi durumda degersizlesiyor insan bi süre sonra.

Ama dediğim gibi karakter önemli.

Aile yapısıda istisnalar haricinde genelde erkekler belli bir yaştan sonra babası gibi oluyor. Babası annesine nasıl davranıyor öğren.Ayrica üstteki üyenin dediği gibi kesinlikle hayatının merkezine koyma ve çizgilerinden vazgeçme. Senin istemediğin şekilde sana bir yanlış yaptığında bilsinki sen elinden gideceksin.

Aile yapısıda istisnalar haricinde genelde erkekler belli bir yaştan sonra babası gibi oluyor. Babası annesine nasıl davranıyor öğren.Ayrica üstteki üyenin dediği gibi kesinlikle hayatının merkezine koyma ve çizgilerinden vazgeçme. Senin istemediğin şekilde sana bir yanlış yaptığında bilsinki sen elinden gideceksin.
DOgru diyorsun. O çizgiyi nasıl ayarlayabilecegimi anlasam bi..yani hem tadında hissettirmeli bunu hemde alttan alta anlamalı her konuda alttan almayacagımı. ASLında hassas davranır hatta fazla hassasdı bidonem o da ona zarar veriodu çünkü fazla dusunuyorm bi lafı söylerken yanlış anlarsan diye kendimi yoruyorum basit bi cümleye bile diyordu. Kaybetme hissini de yasadıgını dile getirmişti şayet bu duyguyu kaybetmemesini sağlamak için dediğiniz gibi yapmalıyım..doğru olduğuna inandığım tavsiyeler :)) bazı kadınlr nasıl yapıor anlasam erkegi mum gibi oluyor :D

Var mı oyle birsey:) hani bazı çiftler olur erkek sevgilisinin ağzına bakar yani dinler. Dinlemesi bi yana inanarak anlayarak dınlemesı el ustunde tutması. Karaktere goredır bu ancak yoksa o erkeklerin kadınların da mı bi taktik var :KK70:. Dikkatımı cekıyor. Hani her dediğimizi yapsın aman da aman demiyorum da anladınız
Seven bir birey (erkek kadın farketmez) bağlanır zaten.

Erkeği bağlamak hım. Wifi ile bluetooth ile konuşarak zorlayarak karpuz gibi olgunlaşarak kaçarak kovalayarak...:)
Bence erkekler deneysel olarak yaşıyor herseyi yapmak istediğini yapiyor,yapmak istemediğini yapmiyor.
Mülayimi delisi terelellisi hepsinde kural öyle.

Adil yıldırımın en sevdiğim ve mantıklı bulduğım videosunu paylaşayım. Aslında anlatrıkları taktik değil, olması gereken davranışlar. Maalesef daha tanışma sürecindeyken yoğun ilgi gösterirseniz kaçması uzun sürmez.

Seven bir birey (erkek kadın farketmez) bağlanır zaten.
Öyle ancak bazen bazı sorunlar icin baglanmak da yetmiyor mu acaba. Ya sen yorumlarını begendigim tabiri caizse akıllı fikirli bi büyüğümsün. DAnısmak istiyorum izninle. Bak sevdiğini ve Kaybetmk istemedigini de söyleyen biri her an, ama var başımız da problem galiba o problemi netten arastırdgma göre erkeklerin çoğunda olusan bir şey (geçmişi kıskanma veya cinsellik hakkında gecmisindeki detay öğrenme. Öğrendiği detaylara da şüphe duyma hani kadına güvenmek ama kafasından olayları farklı şekilde kurmak ama kesinlikle yalancılıkla suçlama yapmıyor beynim kurtlandı sadece ben dusunmemeye calıstıkca kafa da kuruyorm işte sanki eksik anlatıyorsun gibi geliyor diyor. Mesela geçmişimde verdiğim detayı birsüre sonra başka bi konu ile ilgili konusunu açıyor tam ben tekrar anlatıyorum birşeyleri ve diyor ki bu anlattığında ki detayı önceden eksik vermiştin acaba büyük eksik var mı anlattıklarında diyorum ama sana inanıyorum sadece beynim tam ikna olacak derken bozuluo diyor. Psikoloji ile ilgili bi olay galiba cidden bu konuda sorunu çözüp yardımcı olmak ve geçmişi kapandığımı his etmesini istiyorum zaten geçmişi kapattığımı biliyor ama işte ) cidden çoğunda var galiba bu. Böyle bi olay var bakalım inancı ztn var da beynim içimi yiyor rahatsız oluyorum diyor beynime karşı sen galip gel diyor. Nasıl yol izleyeceğim delirdim. :)). İliskide de kan gelmemesi olayımız oldu ama sonra ikna oldu illa kan gelmeyeceği farklı hymen turleri konusunda bilgilendi. Ancak bu konu kaldı). Onun yerine kendimi koyunca anlayabiliyorum.. zaten hiç bi konuda üzmemeye aşırı gayret ediyor. Bu konuyu kafasında silmeliyim.

Öyle ancak bazen bazı sorunlar icin baglanmak da yetmiyor mu acaba. Ya sen yorumlarını begendigim tabiri caizse akıllı fikirli bi büyüğümsün. DAnısmak istiyorum izninle. Bak sevdiğini ve Kaybetmk istemedigini de söyleyen biri her an, ama var başımız da problem galiba o problemi netten arastırdgma göre erkeklerin çoğunda olusan bir şey (geçmişi kıskanma veya cinsellik hakkında gecmisindeki detay öğrenme. Öğrendiği detaylara da şüphe duyma hani kadına güvenmek ama kafasından olayları farklı şekilde kurmak ama kesinlikle yalancılıkla suçlama yapmıyor beynim kurtlandı sadece ben dusunmemeye calıstıkca kafa da kuruyorm işte sanki eksik anlatıyorsun gibi geliyor diyor. Mesela geçmişimde verdiğim detayı birsüre sonra başka bi konu ile ilgili konusunu açıyor tam ben tekrar anlatıyorum birşeyleri ve diyor ki bu anlattığında ki detayı önceden eksik vermiştin acaba büyük eksik var mı anlattıklarında diyorum ama sana inanıyorum sadece beynim tam ikna olacak derken bozuluo diyor. Psikoloji ile ilgili bi olay galiba cidden bu konuda sorunu çözüp yardımcı olmak ve geçmişi kapandığımı his etmesini istiyorum zaten geçmişi kapattığımı biliyor ama işte ) cidden çoğunda var galiba bu. Böyle bi olay var bakalım inancı ztn var da beynim içimi yiyor rahatsız oluyorum diyor beynime karşı sen galip gel diyor. Nasıl yol izleyeceğim delirdim. :)). İliskide de kan gelmemesi olayımız oldu ama sonra ikna oldu illa kan gelmeyeceği farklı hymen turleri konusunda bilgilendi. Ancak bu konu kaldı). Onun yerine kendimi koyunca anlayabiliyorum.. zaten hiç bi konuda üzmemeye aşırı gayret ediyor. Bu konuyu kafasında silmeliyim.
Aslında bu biraz yaşla, yetiştiği çevre, hayata bakışıyla vs de ilgili. Kimileri geçmişini bilmek dahi istemezler kafalarına takmamak adına, kimileri de her detayı bilmek isterler (ki aslında bu kadar detaya inmek çok sağlıklı değil yarın öbür gün durup durup kendi kendine kurabilir). Bir daha konu açıldığında onu çok sevdiğinizi, hayatınıza onunla devam etmek istediğinizi, bir şey gizlemediğinizi ve bu ithamların düşüncelerin sizi incittiğini söyleyin. “Ben sana bunu yapmıyorum çünkü sana güveniyorum, güvenmek istiyorum. Aksini görmediğim sürece de senin dediklerin benim için doğru olan. Aynısını senden de bekliyorum. Hayatımı geçirmeyi düşündüğüm erkeği ‘salak’ yerine koyup yalan söyleyecek değilim, ben sana güvendim ki bunu seninle yaşadım lütfen bir daha böyle bir imada bulunma canım acıyor” diye de ekleyin. Ayrıca geçmişi de açmayın bence olmuş bitmiş gitmiş her şey.

biraz ser olmalı kapsili olmalısın ki o zaman değerli oluyosun erkeklerin gözünde. benim eşim var geçti artık bizden de bekarken öyle yapardım iyi sonuçlar da alırdım. eşim de hamileliğe kadar öyleydi, sonra bozdu :) ama ben de dedim hadi biraz nefes alsın

Çok şükür biz eşimle ilk gün ki gibiyiz hatta etrafımızda ki herkes der bir koca sende var yok bir karın sende var bıktık diye 😂 eşim bana hep dediği şey çok sakinsin çok uysalsin bence bir erkeğin dikkat ettiği şeylerden biri de bu hafif tonda konuşmak her durumda sakin kalmak mesela çok büyük bir tartışma anında bile dinlemeyi susmayı sıranın sana gelmesini bilmek erkeği çok etkiliyor buda bir taktik diğeri de her durumda güler yüzlü ve hep pozitif olmak hayatın yükünü almak ile aynı şey olduğunu düşünüyorum bir güler yüz bile insanın bütün enerjisini doldurabilir diye düşünüyorum 🥳

Benim bi sevgilim vardı 3 yıl birlikte olduk gel buluşup kahve icelim onu yapalım bunu yapalım derdi kapıya gelirdi. Benim bi hayatim var sen istediğinde hazır olamam git sonra bakarız derdim. İsime gelmeyen bişey olunca fırçayı basardım. Adam kapıdan ayrılmazdı. Ben dışarı çıkmayınca balkona çık bı yüzünü göreyim bari derdi. 1 dedigim iki olmazdı. K... Ayrılmazdı. Ondan sonra 1 2 kişiyle kısa konuşmalarım oldu hep içimden adam cıtayı öyle bir yükseltti ki kimsede o ilgiyi bulamıyorum heralde hayatim boyunca baskalarında onu aricam derdim. Gel gör ki simdi 2 aylık bi ilişkim var, o da tam benim gibi ters yok derse durucaksın falan. Çok iyi biri aşırı benziyoruz.adama hastayım resmen gözüm başkasını görmüyor,oda bunu cok iyi biliyor. O posta koyan ben gitti yerine gerizekalı biri geldi adamdan sadece bi yere giderken haber vermesini istiyorum ben bi yerde bilirken başka yerden çıkmasını istemiyorum. Tamam diyo 1 gün yapıyor ikinciye yapmıyor. Kızıyorum ediyorum ama bırakamıyorum. Ha karı kız ayağı yok sürekli iş güç koşturmaca halinde ama bende takıntı oldu benim istediğim olacak diye. Zaten başkası olduğunu düşünsem büyük konuşmim ama durmam. Vel hasıl kelam bu erkeklere gerçekten ben seninim al tepe tepe kullan yapmicaksın. Dikkat et en ufak bi yanlısında giderim hissini vericeksin. O zaman köpek oluyorlar. Ama tam tersi olunca adam çıkıp diyo sen kızsan da gitmezsin beni seviyorsun. Kafası rahat beni seven biri var hayatta aldatmaz etmez. Ne olursa olsun gitmez diyo. Bu da bu rahatlık getiriyor ve sinir bozucu olabiliyor

Var mı oyle birsey:) hani bazı çiftler olur erkek sevgilisinin ağzına bakar yani dinler. Dinlemesi bi yana inanarak anlayarak dınlemesı el ustunde tutması. Karaktere goredır bu ancak yoksa o erkeklerin kadınların da mı bi taktik var :KK70:. Dikkatımı cekıyor. Hani her dediğimizi yapsın aman da aman demiyorum da anladınız
İyi ki eşim ağzıma bakmıyor. Kendi fikirleri kendi özbenliği ve saygınlığı var. Bana da çok değer veriyor ama her dediğimi de yapmıyor bunu da bana tatlı dille anlatıyor. Ben o tarz erkekleri görünce saygı dahi duymuyorum.

Çok şükür biz eşimle ilk gün ki gibiyiz hatta etrafımızda ki herkes der bir koca sende var yok bir karın sende var bıktık diye 😂 eşim bana hep dediği şey çok sakinsin çok uysalsin bence bir erkeğin dikkat ettiği şeylerden biri de bu hafif tonda konuşmak her durumda sakin kalmak mesela çok büyük bir tartışma anında bile dinlemeyi susmayı sıranın sana gelmesini bilmek erkeği çok etkiliyor buda bir taktik diğeri de her durumda güler yüzlü ve hep pozitif olmak hayatın yükünü almak ile aynı şey olduğunu düşünüyorum bir güler yüz bile insanın bütün enerjisini doldurabilir diye düşünüyorum 🥳
Ben gibisin. Bende öyleyim. Ama bazen aniden tepki verdiğim oluyor. Bu konuda kusursuuz olamıyorum. Sende de oluyor mu?oyle.
Ayrıca suan cidden hayatının zor doneminde. Bide sehir olarak da uzak olunca o destegi vermek de kafam karısıyor nasıl iyi his ettirecegim diye. Demen gibi pozitf yaklasmaya caba veriyorum. Basarılı olabilsem. Ciddn kendine vakit ayırmaya zorlanacak kadar sıkıntılı donemleri. İs güç vs zorluyor. Herkesi zorlar elbet ancak o da yoruldu bazı seylerden. Napsam kaldım oyle ha.

Back
X