bence ilk adımı erkek atmalı. siz onun bulunabileceği yerlere gidin , kendisi yanaşır zaten bi şekilde
Beklee gelirse kendi gelsin
bildiğim dediğim gibi sadece ev iş vs bilgisi gece takıldığı yerleri de biliyorum ama çok çıkmıyormuş bu sıralar ben de öyle oralarda çok gezen biri değilimO gelsin, kendin söylemişsin zaten, gidebileceği yerleri biliyorum diye, sen sık sık git onun gittiği yerlere, bakışın, gül falan, ama abartma, sonra gerisi gelir zaten.
daha bir kaç gün önce tamamen farklı bir konuyla başınızı şişirmiştim ama sanırım bu sıralar boşluktan oluyor bunlar:)
neyse yeni durumuma geçeyim
daha öncesinde de isim ve sima olarak tanıdığım bi çocuk vardı, yüz yüze denk gelmediğim birisiydi bu, benim bilme nedenim de biraz popüler bi tip öyle bi duymuşluğum var. o beni tanıyor mu, farkımda mı bilmiyorum bile
neyse dün akşam arkadaşlarımla dışarı çıktığımda gittiğimiz yerde bu çocuk vardı, görür görmez etkilendim. biraz bakıştık ve etkilenmem sonrasında tavan yaptı, hala da tam gaz aynı etki sürüyor.
neyse oradan erken çıkmak zorunda kaldık, haliyle ekstra bi gelişme olmadı.
bi daha bu çocukla biyerlerde kendiliğinden karşılaşır mıyım bilmiyorum ama onu nerelerde bulabileceğimi biliyorum.
neyse sözün özüne geleyim, bu çocuğun karşısına çıkıp ben tanışmak adına bi adım atmalı mıyım dersiniz?? aslında insanlarla iletişimde hiç çekingen değilimdir, oldukça rahatımdır ama hayatımda hiç bir erkekle gidip kendim tanışmadım.. hep gelen kendi gelmişti. o nedenle terddütteyim, hep kaçan kovalanır diye düşünenlerdendim.
ama uzun zamandan beri de şu içimde böyle kelebekler uçuşmuyordu. sanki lise günlerime dönmüş gibiyim.
bi merak ettiğimde hiç böyle bişey yaşayıp da yani gidip hoşlandığı kişyle kendi tanışıp da mutlu bi ilişkisi olan var mı aranızda??
yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
benim de sorunum buu, normalde çekingen hiç değilimdir, rahatımdır ama iş aşka geldi mi elim kolum dilim bağlanıyor sanki:)ben bu konularda cok beceriksizim yaa, işin kötü tarafı hoşlandıgımda sinyal veremiyorum tam tersi ilgilenmiyor musum gibi davranıyorum.. sanırım bu konularda sorunluyum.:))))
ben varımmmmm!:) Kesinlikle kalbinden geçeni yap.ben ilk adımı atmıştım şu an evliyiz
Bence ilk adımı atabilirsiniz. Toplumumuzda kabul gören bir tutum var, ilk adımı erkek atar. Evet genellikle bu şekilde yürür ilişkiler ama o atmıyorsa en azından şansımızı denemekte yarar var. Karışımızdaki erkek ne düşünür diye korkuyoruz genelde, düşünsün ne olacak, en fazla bizden hoşlanmamıştır bu kadar basit. Dünyanın sonu değilya. Benimki tamamen farklı bir konu olsa da, erkekten beklemek yerine ilk adımı atmayı tercih ettim ve olumlu tepki aldım. Şimdi ondan bekliyorum 2. adımı
Ben de normalde yapamazdım böyle bir şey, aynen benimkisi de yeni tanıştığım biri olduğu için rezil olmaktan korkmadım. Olmazsa bir daha görüşmeyiz olur biter şeklinde, karşılaşma ihtimalimiz de yok. Ama onu kaybetmekten biraz korktum sanırım.aslında düşününce haklısın kaybetcek bişey yok, tanımadığım biri olduğu için de rezil olmak vs bunlar da pek sorun olmaz sanırım ama zor çok zor
senin nasıl olmuştu?
vallaaa mııııı:))))) ayy mutlu oldumm allah ömür boyu mutlu etsin sizi de
e peki sen gidip tanışmış mıydın? biraz detay verirsen sevinirim böyle bişey hiç yapmadım çünkü cesarete ihtiyacım var:)
Ben de normalde yapamazdım böyle bir şey, aynen benimkisi de yeni tanıştığım biri olduğu için rezil olmaktan korkmadım. Olmazsa bir daha görüşmeyiz olur biter şeklinde, karşılaşma ihtimalimiz de yok. Ama onu kaybetmekten biraz korktum sanırım.
Bizim ilk buluşmamızda bazı şeyler yaşandı, konu da açmıştım bununla ilgili. Seninkinden tamamen farklı bir durum ama adım atma konusunda benziyor diye yazmak istedim. Birbirimizi arama zorunluluğuna sokmamaya karar verdik. 1-2 hafta sonra o naber gibisinden aradı. Ben de ondan cesaret alarak birkaç gün sonra buluşma teklif ettim, çok güzel zaman geçirdik. Benden hoşlanıyor mudur bilemem ama istemeyen beni görmeyi kabul bile etmezdi, direk reddebilirdi dediğim gibi yeni tanıştık ve kaybedecek bir şeyi yok onun da.
aynen öyle canım ben tanıştım ama tabi bunu körün gözüne parmak sokar gibi yapmadımBen onu ilk gördüğüm an vuruldum aynı senin anlattığın bu heyecanlar falan Bi de aynı semtte oturuyoruz o güne kadar hiç görmemişim,yaklaşsam bi dert yaklaşmasam ayrı dert..aynı semtte oturduğumuz için ters bi tepkisinde başkalarına söyler o semtte mimlenirim korkuları falan da vardı bende yani sadece reddedilme korkusu falan değil:S Benim eşim aktar.Bizim semtte de sadece 2 tane aktar var.Ben o güne kadar hep diğerine gidiyordum.Bi gün aradığımı sürekli gittiğim aktar da bulamayınca ona gittim İlk o zaman gördüm çok etkilendim.Tabi o da benden etkilenmiş sonra söyledi:)))Ama o günler de ben çok mutsuzdum.Sevgilim beni terk etmişti.Artık hiç bir erkeğe güvenecek halim kalmamıştı O yüzden etkilenmeme rağmen o zamanlar bişey yapmadım.2-3 ay sonra oradan geçerken onunla gözgöze geldik.Zaman durdu sanki..Sadece o ve ben vardık..Onu gördüğüm o an bu adam alsın beni göğsün de uyutsun dedim içimden.İsteğe bak:)))Sonra eve gittim ve bana dükkanına gittiğimde kartını vermişti adı soyadı ve teli var yani Ama arayıp ne dicektim.Bende face de onu buldum ve ekledim hiçbişey yazmadım.Akşam olup beni kabul edince ve online olunca 3 ay kadar önce ona uğradığımı,aradığım o bitkiyi hala bulamadığımı,bana verdiği kartı da kaybettiğimi ama isim aklımda kaldığı için onu faceden bulup sormak için eklediğimi söyledim Eğer o bitkiyi getirtirseniz uğrayıp alıcam başka neler ii gelir falan derken muhabbet açılmış ooldu Zaten bence püf noktası bu;niyetini çok ta belli etmeden nabız yoklamak sonra öteki geceler hep online oluyordum ama o yazmadan asla bişey yazmıyordum..sonra bi gün o biz neyiz böyle net arkadaşımı,kanka mı bizim sıfatımız ne dedi:))Tabi o ana kadar da arada ki laflardan ilgisini anladım veee telimi istedi ve öyle başladı..5 ay içinde evlendik ve şimdi 5 haftalık hamileyim Diceğim o ki içinden bi ses seni onu yapman için itiyorsa yoluna yordamına uygun yap onu kafanı çalıştır..Belki ona yaklaştığında gözümde büyüttüğüm kadar diilmiş diceksin belki de benim gibi çok mutlu olucaksın:)ikisin de de kafan rahatlıcak
facebookunu aradım bende bulamadım. telefonunu bulabileceğim yerler var
ama senin şansın bi bahane yaratabilmişsin benim açıkca tanışmaktan ya da şansımı bekleyip, bi yerde denk gelip onun benimle tanışmasını sağlamaktan başka şansım yok
gidip önceden arkadaş olabilme şansım olsa keşke
benim de aynen yıkıntılı bi dönemden sonra ilk kez bi kalp çarpıntısı, aynen o benim olmalı ben evlenirim bile valla bununla dedim içimden:)
hikayeniz çok hoşş, dilerim aynı sona ben de ulaşırım ve allah sizin de ailecek mutlulugunuzu devam ettirir:)
ortak arkadaşlar öyle yakın arkadaş değil, ona daha yakınlar gidip onlara söylemem kendisine itiraf etmemle eşdeğer:) telefonu başka bişeyi bahane edip istiycemamin canım sağol:) ama telefonunu bulabildiğine göre ortak arkadaşlarınız mevcut???onları araya koyup ortak bi buluşma ayarlasan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?