• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe ilk adımı atmak?

ortak arkadaşlar öyle yakın arkadaş değil, ona daha yakınlar gidip onlara söylemem kendisine itiraf etmemle eşdeğer:) telefonu başka bişeyi bahane edip istiycem
ya da sen bana bi bahane bulma fikri konusunda ışık oldun:) bide bahaneyi yaratsam gidip tanışmak için tam olacak:)

ya işte o yüzden şu face bu konular da çok ii oluyor..Ama ümidini kaybetme ben eşimi dükkan da gördüğüm ilk gün de facede aramıştım o zaman bulamamıştım sonra 3 ay sonra tekrar görüp baktığımda buldum:) Sende ikide bir bak faceye o yakın olmayan ortak arkadaşları falan ekle belki rast gelirsin..ayyy benn bile heyecanlandım o günlere geri döndüm şimdi:))inşallah olur hayırlıysa hakkında tabi

ya işte o yüzden şu face bu konular da çok ii oluyor..Ama ümidini kaybetme ben eşimi dükkan da gördüğüm ilk gün de facede aramıştım o zaman bulamamıştım sonra 3 ay sonra tekrar görüp baktığımda buldum:) Sende ikide bir bak faceye o yakın olmayan ortak arkadaşları falan ekle belki rast gelirsin..ayyy benn bile heyecanlandım o günlere geri döndüm şimdi:))inşallah olur hayırlıysa hakkında tabi

bide kısa zamanda hemen evlenivermeniz falan herşey tam hayalimdeki gibi:)
listesinde olabilecek kişilerin bile açıksa arkadaş listelerine baktım yakın zamana kadar twitterı varmış onu da kapatmış
tek bildiğim hayatında kimsenin olmadığı:) o da mutlu ve heyecanlı olmama yetiyor da artıyor bilee

git tanış ama biraz zaman geçsin.çünkü,ilk gördüğün adama gidersen tanışmaya bu herkesle böyle mi tanışıyor olur.

Ben adım atmam. Ama atılmasına da artık karşı değilim. Çevremde ilk adımı atan çok kişi gördüm. Başta adım atan onlardı doğru ama sonunda peşinde pervane olan cocuk oldu. Herkes nasıl ilişkinin başladığından çok çocuğun nasıl sevdiğine odaklandı. Bence madem rahatsın iletişim konusunda çekinme.

Tatlım yazdıklarını okuyunca o kadar tanıdık geldi ki..Geçen sene ben de bir çocukla karşılaşmıştım ve anında bir şeyler hissetmiştim.Midem, başım,ellerim ,ayaklarım..Hangisi uzuv hangisi organım bilememiştim ve günlerce onu düşünmüştüm.Tek fark biz sık sık karşılaştık çoğu zaman bakıştık.Artık ben onu görme ümidiyle dışarı çıkar olmuştum ve ne zaman görsem gün,ay,yıl bilincimi kaybettim.Sen de bu tür duyguları hiç yaşamamış biriysen benim gibi allak bullak olduğunu tahmin edebiliyorum:)Ben yaklaşık 2 -3 ay kimdir nedir ne yapar hiçbir şey öğrenemedim.Sonra bir arkadaşıma anlatırken sanırım o çocuk bizim fakültede dedi ben de rica ettim hiç değilse adını falan öğren de faceten ekleyeyim.Yani benim aklıma başka bir seçenek gelmemişti tatlım çünkü kız arkadaşı olabilir, dengesiz bir herif olabilir tehlikeye atılamadım.Nitekim buldum ve ekledim de.O yazana kadar yazmadım sonra başladık konuşmaya.Bir iki hafta sonrada buluştuk, görüştük.Ben bu çocuğu o kadar istiyordum ki, ne pahasına olursa olsun ilerledim yoluma..Senden istediğim benim yaptığım hatayı yapma.Gözünü kör etmesin, kimseyi çok fazla isteme, hayırlısını iste.Çünkü bazı insanların yokluğu varlığından daha hayırlı oluyormuş ben onunla bunu anladım.Giderken bana bıraktığı paramparça bir kalp, aylarca döktüğüm gözyaşları,yitirilmiş duygular, inançlar,kendine küsmüşlük,pişmanlık ve göz göre göre aldatılmışlık..Umarım senin için en iyisi olur :)

Son düzenleme:
Ben adım atmam. Ama atılmasına da artık karşı değilim. Çevremde ilk adımı atan çok kişi gördüm. Başta adım atan onlardı doğru ama sonunda peşinde pervane olan cocuk oldu. Herkes nasıl ilişkinin başladığından çok çocuğun nasıl sevdiğine odaklandı. Bence madem rahatsın iletişim konusunda çekinme.

evet aslında ben de bunu düşündüm. başta kovalayan bile olunsa sonradan dengeler yine değişebiliyor. kendi hayatımda geçmiş ilişkilerimde bile aylarca kovalayan durumunda olanları bi bakmışım ben kovalıyor hale geldiğim bile oldu çok. rahat biriyim de bi erkeğe ilk defa gidip tanışıcam, biraz egolu ve gururlu bi insanım. ama böyle bi deneyimim de olması gerekiyormuş galiba:)

Sen belli et ama o gelsin.Sen gidersen %90 ihtimalle kaçar :34:

sık karşılaşabileceğimiz bir ortamımız olsa yapabilirdim de. dediğim gibi sadece işini ve evini öğrenebildim, facebookta falan bulamadım.
onu gördüğüm yere de ben de ayda yılda bir gidiyorum, o da öyleymiş. o yüzden bu kadar zora düştüm:((

bunları göz önünde bulundurarak ne önerirsin?

Tatlım yazdıklarını okuyunca o kadar tanıdık geldi ki..Geçen sene ben de bir çocukla karşılaşmıştım ve anında bir şeyler hissetmiştim.Midem, başım,ellerim ,ayaklarım..Hangisi uzuv hangisi organım bilememiştim ve günlerce onu düşünmüştüm.Tek fark biz sık sık karşılaştık çoğu zaman bakıştık.Artık ben onu görme ümidiyle dışarı çıkar olmuştum ve ne zaman görsem gün,ay,yıl bilincimi kaybettim.Sen de bu tür duyguları hiç yaşamamış biriysen benim gibi allak bullak olduğunu tahmin edebiliyorum:)Ben yaklaşık 2 -3 ay kimdir nedir ne yapar hiçbir şey öğrenemedim.Sonra bir arkadaşıma anlatırken sanırım o çocuk bizim fakültede dedi ben de rica ettim hiç değilse adını falan öğren de faceten ekleyeyim.Yani benim aklıma başka bir seçenek gelmemişti tatlım çünkü kız arkadaşı olabilir, dengesiz bir herif olabilir tehlikeye atılamadım.Nitekim buldum ve ekledim de.O yazana kadar yazmadım sonra başladık konuşmaya.Bir iki hafta sonrada buluştuk, görüştük.Ben bu çocuğu o kadar istiyordum ki, ne pahasına olursa olsun ilerledim yoluma..Senden istediğim benim yaptığım hatayı yapma.Gözünü kör etmesin, kimseyi çok fazla isteme, hayırlısını iste.Çünkü bazı insanların yokluğu varlığından daha hayırlı oluyormuş ben onunla bunu anladım.Giderken bana bıraktığı paramparça bir kalp, aylarca döktüğüm gözyaşları,yitirilmiş duygular, inançlar,kendine küsmüşlük,pişmanlık ve göz göre göre aldatılmışlık..Umarım senin için en iyisi olur :)

hakkında hiç bişey bilmiyor değilim sana göre şansım, adı, işi evini falan öğrenebilidm, onun dışında nasıl biri olduğunu, eski ilişkilerini, şu an hayatında biri olmadığını, burcunu, yaşını falan öğrenebildim.
şanssız olduğum kısım da facebookunu bulamadım.

üzülme kısmına gelirsek. zamanında aşk konusunda o kadar çok yamukla karşılaştım ki, artık hayal kırıklıkları çok da etki bırakmıyor üstümde. ama böyle tanışmam lazım takıntısı da oluşmadı değil. sanki onunla tanışmak kaderimde olması gerekiyormuş gibi hissediyorum. böyle eskiden beri tanıyomuş gibiyim.
tabii bi yandan da bu aşırı isteği engelleyen aşırı ego ve gurur faktörüm var:(

Keşke iyi gitseymiş ilişkiniz, ben de adım atsam mı atmasam mı şeklinde çelişkilerdeyim. Ama adımı erkegin attıgı ilişkilerim de hiç iyi gitmedi zamanında, yani ilişkinin bitmesini ilk adıma baglar isek benim de erkeklerden adım beklememem gerekiyor. Tabi ki böyle bi genelleme yapamayız ama, bilemedim işte. Siz kötü giden ilişkinizi ilk adıma mı baglıyorsunuz, yani yanlıs anlamayın ama degeriniz bilinmedigi için mi bitti? Öyle ise ilk adıma baglanabilir ne yazık ki =(

bide kısa zamanda hemen evlenivermeniz falan herşey tam hayalimdeki gibi:)
listesinde olabilecek kişilerin bile açıksa arkadaş listelerine baktım yakın zamana kadar twitterı varmış onu da kapatmış
tek bildiğim hayatında kimsenin olmadığı:) o da mutlu ve heyecanlı olmama yetiyor da artıyor bilee

telefon numaramı kaybettim seninkini alabilir miyim de:)))şaka bir yana tanışmaktan asla çekinme ilk adımı sen atarsan kaybedersin hevesli görünürsün gibi yorumlara asla katılmıyorum.Çünkü kişinin ilk adımı atması bi kere onun özgüvenini gösterir,her türlü cevaba açık olduğunu gösterir ve kişi bunu yaparken kendi karakterini zaten yansıtır..Hani karşıda ki erkek bu herkese mi gidiyor böyle diye düşünmez,düşünemez...Atılan adımın üslubuyla ilgili olarak zaten ona senin karakterinden farklı birşey yansımaz..Biz de bir laf vardır içine dert olucağına kıçına et olsun derler:))))söyle kurtul;)

Evet işte o benim :69:

Sevgilimi görür görmez aşık oldum ona

O da bana hiç pas vermedi sağolsun :)

Hemen onu gördüğüm akşamı onun numarasını buldum msj attım

Ben de şirinlikler tatlılıklar yapa yapa ona ısındırdım kendimi

Gel zaman git zaman çocuğu hiç rahat bırakmadım

Kaç kere Seni Seviyorum dedim karşılık alamadım

Sonunda çıkma teklifi ettim, bana bir şans ver dedim

O da kabul etti :69:

3 yıl 8 aydır da beraberiz :69:

Yani benim için hoş kız tatlı kız diyormuş ama

Teklifimi kabul ettikten sonra bana aşık oldu

6 ay kadar bi mücadele ettim yaniii

Aman nazar değmesin :nazar:

Son düzenleme:
Evet işte o benim :69:

Sevgilimi görür görmez aşık oldum ona

O da bana hiç pas vermedi sağolsun :)

Hemen onu gördüğüm akşamı onun numarasını buldum msj attım

Ben de şirinlikler tatlılıklar yapa yapa ona ısındırdım kendimi

Gel zaman git zaman çocuğu hiç rahat bırakmadım

Kaç kere Seni Seviyorum dedim karşılık alamadım

Sonunda çıkma teklifi ettim, bana bir şans ver dedim

O da kabul etti :69:

3 yıl 8 aydır da beraberiz :69:

Yani benim için hoş kız tatlı kız diyormuş ama

Teklifimi kabul ettikten sonra bana aşık oldu

6 ay kadar bi mücadele ettim yaniii

Aman nazar değmesin :nazar:

Ayyy hayran kaldım cesaretinize, uğraşınıza, kendinize güveninize. Cidden çok çok güzel bir şey olsa gerek. Reddedilmeyi göze alıyorum ben de, ama reddedilirsem daha fazla uğraşamam daha doğrusu cesaretim kırılır ve karşılaşmaya bile korkarım herhalde. Sizin gibi olabilmek isterdim. Hoşlanmak, aşık olmak gurur kırıcı şeyler değil ki, tam tersi yüce duygular. Ama ben bile işte reddebilirsem gurursuz gibi olucam sanıyorum =(

Ayyy hayran kaldım cesaretinize, uğraşınıza, kendinize güveninize. Cidden çok çok güzel bir şey olsa gerek. Reddedilmeyi göze alıyorum ben de, ama reddedilirsem daha fazla uğraşamam daha doğrusu cesaretim kırılır ve karşılaşmaya bile korkarım herhalde. Sizin gibi olabilmek isterdim. Hoşlanmak, aşık olmak gurur kırıcı şeyler değil ki, tam tersi yüce duygular. Ama ben bile işte reddebilirsem gurursuz gibi olucam sanıyorum =(

Benim yaptıklarımın sonunda rezil olma ihtimali de vardı

Sevgilim benim duygularımla oynayabilirdi yani

Çıkma teklifimi kabul etmeseydi tam rezil olurdum he :27:

Eee bi daha da onu göremezdim hiç

Çok sıkıntılı bi durumdu yani

Yaşadıklarımı bi ben bilrim bi de Allah

Çok ağladım onu kendime aşık edene kadar çok dua ettim ''Allahım nolur beni birazcık sevsin'' diye

Dualarım kabul oldu :69:

Sonucunu merak ettim. Uzun zaman olmuş ama. Bende bugün kaç aydan beri hoşlandığım ama sadece ev iş tlf bilgilerinden fazlasına ulaşamadığım erkeğe msj attım. Önce Merhaba dedim o da merhaba. Dedi. Sonra dikkatimi çektiğinizi uzun zamandan beri görmediğimi herşeyin yolunda olup olmadığını sordum. Daha cvp alamadım 6 saat geçti üzerinden cvp vermedi. Ben ilk adımı attım gerisi ona kalmış. Belkim döner belki dönmez ama yazmasam öylece zamanın elimden alınıp gideceğine şahit olacaktım. En azından yüreğimde taşıdığım şey için bişi yaptım.

Back
X