• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe evlenme teklifi edilirmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
33
0
86
İstanbul
Slm kızlar benim 6 yılı aşkın süreli bir ilişkim var... 2 yıl önce erkek arkadaşım bana evlenme teklif etti bende kabul ettim sonra bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık.. şimdi tekrar barıştık ve bu sefer ben ona evlenme teklif etmek istiyorum ama ilginç bişiyler olsun istiyorum... fikirlerinizi alabilirmiyim....

bir erkeğe evlilik teklifi etmektense kendimi köprüden atarım:1: kadın kadınlığnı bilmeli erkek erkekliğini...

Edilir cnm niye edilmesin, kadının da elinde öyle bir seçenek var bence. Evlenme konusunda ilk adımı ben attım eşime ve hiç de pişman değilim.

eder canım nedne etmesin Peygamber efendimize de hanımı hz Hatice teklif etmiştir evlenmeyi :)

kolaylıklar dilerim imnşallah çok mutlu olursunuz :)

bence teklif etme ettir:32::32::122::27::132:

O seninle evlenmek istemiş mi? -İstemiş.
Sen onunla evlenmek istiyo musun? -İstiyosun.
Ne takıyosun formaliteleri yahu.
Çok düşünmene gerek bile yok. Akşam omzuna koy başını söyle gitsin. :27:

Slm kızlar benim 6 yılı aşkın süreli bir ilişkim var... 2 yıl önce erkek arkadaşım bana evlenme teklif etti bende kabul ettim sonra bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık.. şimdi tekrar barıştık ve bu sefer ben ona evlenme teklif etmek istiyorum ama ilginç bişiyler olsun istiyorum... fikirlerinizi alabilirmiyim....

yadırganan bir durum olduğu evlenme teklifi eder miymiş der hem cinslerimiz :) ama eder.. bence de etmelisin.. farklı değişik bir şey yapmana gerek yok.. farklı olan zaten "SENİN" "ONA" evlenme teklifinde bulunman ;) onu fazlaca şaşırtacaktır.

kadın kadınlığını bilmeli erkek erkekliğini bilmeli
ben erkeğin böyle teklifleri yapmasından yanayım yani :34:

aynı yastığa baş koymayı düşünen iki insansınız böyle çekinceler olmamalı ki kaç yıldan beridir de tanıyosun :) bence ona teklif etmen onun çok hoşuna gidecektir.beklemediği bir şey olacaktır :)

Back