Erık aşerdim napcam simdi

Çok saol canım benim ay insallah ya ..gercekten cok zor yerken dua ettim sürekli cok sükur dedim refleks gibi :) son 3.5 ay Allah hamilelere sabirlar versin :)
Amin insallah.suan hamile degilim 2.ciyi dusunuyoruz ama korkmuyo degilim yine bi kadar aserermiyim diye.benim dogumdan sonra da devam etti ayni sekilde emzirdigim sure boyunca.ne hormonmus bendeki de .insallah senin o kadar uzun surmez..

Ya internette var organik donuk degil ama 3 adet(40-60 gr) 25 tl gibi aptalca bi rakam bu firsatcilari gördükçe sinirlerim hopluyor

Yasadiginiz ilde var mi bilmiyorum ama Metro Gross marketlerde oluyor genellikle mevsim disi meyveler.

Aynen oyle gittigim manavda da 3 tanesi 20 tl idi..150 tllik aldim 23 tane :)

Bu tip şeylerden firsat kollayan insanlardan hic hoslanmiyorum 3 tanesine o parayi veremeyen insanlar bile var haksizmiyim?? Onlar ne yapacak canlari cektigiyle kalacak... Yazik...

Neyse bari allahtan bulmussun geçmis gitmis olsun hadi bakalim :) bidahakine de karpuz aşermezsin insallah :)

Cok haklısin canim umarim bu son aşermem olur aksi halde cok pahaliya patlıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…