Erık aşerdim napcam simdi

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar erik nerden bulabilirim dondurulmus istemiyorum bilen var mi hamileyim yemesem ölcem gibi hissediyorum aglıcam resmen ben aserdim m duramiyorum yerimde limontuzunu elmaya sürüyorum düsunun halimi :) bilen varsa yönlendirsi beni

Eksi elma ye limon ye .. Bu mevsimde zor bulmak gercekten .. Baska aserecek birsey bul unut bunu :))

Hal varsa ordan bulabilirsiniz yada büyük avmlerde bulabilirsin canım bir bakmakta fayda var.

dondulmuş istemiyosanız bu mevsimde nasıl bulacaksınız ki.bu aşerme kafayı mı yedirtiyor insanı ilk defa duydum :)
Hem de oyle yedirtiyoki cildirtiyo resmen.cok aserdim ben hamileligimde.esim isten gelene kadar delirmistim resmen.uyku bile uyuyamadim ki unutayim.o derece yani.yasamayan bilmez.rabbim yasatmasinda asermeyi cok feci bisey...

Nerede oturuyorsunuz? İstanbulda oluyor Nişantaşı 'n da gördüm daha geçen hafta ama tane ile falan satiloyordur herhalde :)

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim ya.seni oyle iyi anliyorum ki....

İki doğum yaptım hiç aşermedim..Bu kadar dayanılmazmı oluyor hiç bilmiyorum Ki normalde daha çok aşeririm sürekli birşeyler canım çeker. hamileyken insanın canı hiç bir şeymi istemezki azcık naza çekseydim kendimi..

Ben uc aydır aseriyorum ama malesef bulamadım hep tuzlayip yediğimi hayal ediyorum ama yok İşte bulamadık biz

Hem de oyle yedirtiyoki cildirtiyo resmen.cok aserdim ben hamileligimde.esim isten gelene kadar delirmistim resmen.uyku bile uyuyamadim ki unutayim.o derece yani.yasamayan bilmez.rabbim yasatmasinda asermeyi cok feci bisey...
hadi ya herşeyin zoruda bu kadınlara :)allah yardımcısı olsun konu sahibinin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…