• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erık aşerdim napcam simdi

Hamileler okumasin asermeyende erecek :))) güvenilir canim yorum filan vardir nette oku al ordan..

İki doğum yaptım hiç aşermedim..Bu kadar dayanılmazmı oluyor hiç bilmiyorum Ki normalde daha çok aşeririm sürekli birşeyler canım çeker. hamileyken insanın canı hiç bir şeymi istemezki azcık naza çekseydim kendimi..
:) sen şanslısin canim temmuzda canim mandalina cekmisti bulmustuk ,kellepaca,midye ,son olarakda erik ben cok aseriyorum malesef köy yogurdu die tutturmustum her hafta yogurt geliyor artik hamilelikde dengem degisti baya

Canim avmlere bakti esim yok haldede yok istanbulda bi arkadasi var aksam bakicak cok kötü asermek ya yada ben mi fazla tepki veriyorum aglicak gibiyim
İnternetten sipariş hatları var.Şimdi baktım kg 25 tl den kargoyla heryere gönderiyorlar.Bence sipariş et gelsin durumunu tahmin edebiliyorum.OLmadıkça bulamadıkça daha da çok istersin

Canim avmlere bakti esim yok haldede yok istanbulda bi arkadasi var aksam bakicak cok kötü asermek ya yada ben mi fazla tepki veriyorum aglicak gibiyim
Fazla tepkii degil canim kimilerinde hormonlarin etkisi mi nedir fazla hissediliyo.seninki de benim gibi Tavan yapmis galiba.insallah bulursun canim.uyuyabilsen ruyanda yedirirler sana ama ah uyuyabilsen.uyumayi dene canim ancak oyle rahatlayabilirsin.cok uZuldum inanki suan sana .keske elimde olsa ben bulup yollasam sana...

Kizlar erik nerden bulabilirim dondurulmus istemiyorum bilen var mi hamileyim yemesem ölcem gibi hissediyorum aglıcam resmen ben aserdim m duramiyorum yerimde limontuzunu elmaya sürüyorum düsunun halimi :) bilen varsa yönlendirsi beni
Ahh canım benim ilk hamileliğimde bende erik çok istedim ama maalesef bulamadım ağlıyodum artık eşim çok araştırdı ama bulamadık ancak doğumumdan iki gün sonra yiyebildim

Fazla tepkii degil canim kimilerinde hormonlarin etkisi mi nedir fazla hissediliyo.seninki de benim gibi Tavan yapmis galiba.insallah bulursun canim.uyuyabilsen ruyanda yedirirler sana ama ah uyuyabilsen.uyumayi dene canim ancak oyle rahatlayabilirsin.cok uZuldum inanki suan sana .keske elimde olsa ben bulup yollasam sana...
Cok tesekkur ederim canim benim uyuyamiyorum da siteden siparis vercem simdi 2 gune geliyormus dayancam artikk :)

Cok tesekkur ederim canim benim uyuyamiyorum da siteden siparis vercem simdi 2 gune geliyormus dayancam artikk :)
Offf 2 gun rabbim dayanma gucu versin.ama ruyanda gorursun kesin 2 gun dayanamazsin cunku.bende oyle olmustu.hergun uyuyan ben yok arkadas o yun gozume uyku girmemisti.deliriyorum sanmistim.esim gecgeliyodu isten. artik o gelmeye yarim saat kala uyumusum.ruyamda getirdiler bana.oyle bi yedim ki.esim geldi isten uyandirdi ye diye ama yiyesim gelmedi bu sefer.zorla yedirdi ama benim istegim gecmisti coktan.
Bir de cevremden hic duymamistim benim gibi.yalan soyluyomusum gibi tuhaf tuhaf bakiyolardi yuzume.seni gorunce yanliz ben degilmisim dedim...

Offf 2 gun rabbim dayanma gucu versin.ama ruyanda gorursun kesin 2 gun dayanamazsin cunku.bende oyle olmustu.hergun uyuyan ben yok arkadas o yun gozume uyku girmemisti.deliriyorum sanmistim.esim gecgeliyodu isten. artik o gelmeye yarim saat kala uyumusum.ruyamda getirdiler bana.oyle bi yedim ki.esim geldi isten uyandirdi ye diye ama yiyesim gelmedi bu sefer.zorla yedirdi ama benim istegim gecmisti coktan.
Bir de cevremden hic duymamistim benim gibi.yalan soyluyomusum gibi tuhaf tuhaf bakiyolardi yuzume.seni gorunce yanliz ben degilmisim dedim...
Ancak yasayan bilir dün erik niyetine o kadar limontuzu yedim ki dilim yara oldu elmaya sürdüm cok tuaf ama sakızin icine bile koydum haha :KK46::anneadayı: bikac adres buldum esimi ariyorum acmiyo ona gore ya yerine gidip alcaz yada siteden vetcem siparisi oley :)):KK55:

hadi ya herşeyin zoruda bu kadınlara :)allah yardımcısı olsun konu sahibinin o zaman
Aynen cok zor.herseyi canin istiyo.cogu zaman ruyamda biseyler yerdim aa derdim demekki bunu cekmis canim.ama son anlattigim bi felaketti.dis agrisi gibi bisey resmen beynim zonklamisti benim...

sanal marketi olan bir markette angelica erik (dışı mor) var kilosu 6,95. anında getiriyorlar.

Tesekkurler kk :anneadayı: bi site bi harika herkes yardim ediyo bi arkadasimiz ozelden yazmis simdi tamda bulundugum ilcede bir manav numarasi ve adresi var oraya ucuyorum ben aradim varmis erik oley :KK55: manavi ilk defa duydum zaten yabancisiym buranin tam adreside aldim gidiyorum ben :KK46::KK68:

İnternetten sipariş hatları var.Şimdi baktım kg 25 tl den kargoyla heryere gönderiyorlar.Bence sipariş et gelsin durumunu tahmin edebiliyorum.OLmadıkça bulamadıkça daha da çok istersin
Hazirlaniyorum ve manava gidiyorum sayende canim Allah razi olsun arastirdin buldun ne iyi insansin hamişin dualari seninle :KK68:

Hazirlaniyorum ve manava gidiyorum sayende canim Allah razi olsun arastirdin buldun ne iyi insansin hamişin dualari seninle :KK68:
Sağolasın canım iyi dileklerin için inşallah biran önce bulur ve afiyetle yersin.Allahım sana,eşine ve evladına sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin. :KK19::KK37::KK68:

Back