Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugun

sabah bir bar. su iki kucuk kivi bir bar. daha su

bu kiviler bagirsaklar icin:KK17:
Sonra kahvalti
1has. yumurta
1kupa sekrsiz besibiruerde
1domats 1biber
iki dilim tahilli ekmek
uzerine surulmus peynir
iki isirik yesil elma kizima vermistim kalani yani o
ogle
bir haslanmis tavuk but
salata
bir kase sebze corba
aksam bir kase special k
gece dogumgununde olcam ordada bi isirim pasta:KK17:

herkese merhabalar

öncelikle erginsena ve topikte kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma inşallah diyerek bende katılmak isterim aranıza.

yaklaşık bir yıldır kk ya girmiyordum. gerçekten motivasyon olma anlamında bulunmaz bir site.
bende kilo verme ve tekrar alma serüvenimi anlatayım. 2005 yılında evlendim 61 kilo idim. ama kendimi bildim bileli 58-61 kiloları aralarında gezinirdim.boyum 171 ve sporlada eskiden çok uğraştığım için sıkı güzel bir vücudum vardı. (yine olacak)sonra hamile kalma sonra düşürme anlamında 3 tekrar ve 1 kürtaj yaşadım .sürekli iğne ve hormon tedavileriyla 3 yıl geçirdim ve sonuç 78 kilo olarak tekrar hamile kaldım yine düşük tehlikesi olduğu için ilk 6 ay hareketsiz yattım ve yine iğne vuruluyordum.derken allahıma bin şükür allah güzel bi kız nasip etti bize.(en son doğuma gitmeden 100 k,loydum bu arada) tabi benim gözüm ne kilo görüyor ne sen ne kadar kilo aldın diyenleri varsa yoksa kızım
derken kızım 1 yaşına geldiğinde tekrar çalışmaya başladım.insan evde eşofman modunda hiçbişeyi takmıyomuş kafaya.konu kıyafet bulma işe ne giyeceğim derdi başlayınca bende olmıcak böle dedim ve elmasirkesi ve balla vede öğünlerde yediğimin miktarı yarıya indirerek 100 kilodan 75kiloya inmeyi başardım. kızımın rahatsızlığı nedeniyle nisan 2011 de işi bıraktım. yine eşofman modu tabii :KK43: tabi ben yine farkında değilim ailem ve eşimin ödü patlar tabii bana kilo aldın demeye büyük bi kavga çıkardığım için (kabullenmek istemediğim için daha doğrusu hazmedemiyorum sanırım ama gerçekler acı tabikide .)3 gün önce doktoro gittim sağ tarafımda çoğalan ağrılarımdan dolayı gerekli tetkikler falan derken kolestrol karaciğer yağlanması baya bi artmış .bir poşet dolusu ilaç 3 gündür kolestrol düşürücü ilaçları kullanıyorum ama müthiş yan etkileri var ve radikal bir karar alarak ilacı bırakmaya sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu işin üstesinden gelmeye karar verdim .ve kk yı açtım ilk okuduğum topik burasıydı ve etkilendim katılmaya karar verdim. ve nisan 2011 den beri ilk defa tartıya çıktım . ve 88 kilo olduğumu gördüm. ki kendimi en fazla 5 kilo almışımdır 80 falan olmuşumdur diye kandırmaya devam ediyordum sürekli.

neyse hanımlar bugün itibariyle başladım bende

kahvaltıda

1 dilim çavdar ekmeği
1 dometes yarım kırmızı biber
2 (çay kaşığı)kaşık beyaz peynir
bol maydonaz ve nane yedim

arada bir elma

öğlende

karnıbahar haşlayıp az yağlı bol ekşili yemeği düşünüyorum

akşamda karar vermedim daha önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.

şimdiden teşekkürler

kızlar diyetiniz nasıl gidiyor

ben yediklerimi yazayım
kahvaltı=2 dilim ekmek,biraz peynir ,3 zeytin ,bitki çayı
aralarda kayısı yiyeceğim
öğlen yemiyorum
akşam=menemen ,cacık veya yoğurt yiyebilirim ...

calista_0 arkadaşım bana özelden mesaj göndermişsin sana cevap yazmıştım ama mesaj sayım 100 ü geçmediğinden gönderemedim.ama günlüğümde neler yaptığımı diyetimi yazmıştım.oradan bakabilirsin.ayrıca sende güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım :) görüşmek üzere...

herkese merhabalar

öncelikle erginsena ve topikte kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma inşallah diyerek bende katılmak isterim aranıza.

yaklaşık bir yıldır kk ya girmiyordum. gerçekten motivasyon olma anlamında bulunmaz bir site.
bende kilo verme ve tekrar alma serüvenimi anlatayım. 2005 yılında evlendim 61 kilo idim. ama kendimi bildim bileli 58-61 kiloları aralarında gezinirdim.boyum 171 ve sporlada eskiden çok uğraştığım için sıkı güzel bir vücudum vardı. (yine olacak)sonra hamile kalma sonra düşürme anlamında 3 tekrar ve 1 kürtaj yaşadım .sürekli iğne ve hormon tedavileriyla 3 yıl geçirdim ve sonuç 78 kilo olarak tekrar hamile kaldım yine düşük tehlikesi olduğu için ilk 6 ay hareketsiz yattım ve yine iğne vuruluyordum.derken allahıma bin şükür allah güzel bi kız nasip etti bize.(en son doğuma gitmeden 100 k,loydum bu arada) tabi benim gözüm ne kilo görüyor ne sen ne kadar kilo aldın diyenleri varsa yoksa kızım
derken kızım 1 yaşına geldiğinde tekrar çalışmaya başladım.insan evde eşofman modunda hiçbişeyi takmıyomuş kafaya.konu kıyafet bulma işe ne giyeceğim derdi başlayınca bende olmıcak böle dedim ve elmasirkesi ve balla vede öğünlerde yediğimin miktarı yarıya indirerek 100 kilodan 75kiloya inmeyi başardım. kızımın rahatsızlığı nedeniyle nisan 2011 de işi bıraktım. yine eşofman modu tabii :KK43: tabi ben yine farkında değilim ailem ve eşimin ödü patlar tabii bana kilo aldın demeye büyük bi kavga çıkardığım için (kabullenmek istemediğim için daha doğrusu hazmedemiyorum sanırım ama gerçekler acı tabikide .)3 gün önce doktoro gittim sağ tarafımda çoğalan ağrılarımdan dolayı gerekli tetkikler falan derken kolestrol karaciğer yağlanması baya bi artmış .bir poşet dolusu ilaç 3 gündür kolestrol düşürücü ilaçları kullanıyorum ama müthiş yan etkileri var ve radikal bir karar alarak ilacı bırakmaya sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu işin üstesinden gelmeye karar verdim .ve kk yı açtım ilk okuduğum topik burasıydı ve etkilendim katılmaya karar verdim. ve nisan 2011 den beri ilk defa tartıya çıktım . ve 88 kilo olduğumu gördüm. ki kendimi en fazla 5 kilo almışımdır 80 falan olmuşumdur diye kandırmaya devam ediyordum sürekli.

kahvaltıda

1 dilim çavdar ekmeği

arada bir elma

öğlende

şimdiden teşekkürler

merhaba berin,

öncelikle o kadar zorluklardan sonra kızını kucağına almışsın ne güzel çok sevindim senin adına :) Allah sağlık ve uzun ömür versin kızına..tabi herkesin çocuğuna inşallah..

sabah kalkınca 1 bardak su içmeni tavsiye ederim.kahvaltıda ekmeği 2 dilime çıkar bence.birde haşlanmış yumurta,zeytin fln da ekleyebilirsin..öğle ve akşam yemeğine yarım yağlı yoğurt eklersen yağ yakımına ve özellikle göbek yağlarına etkili oluyor diyetisyenim söylemişti ben faydasını çok gördüm.salata da yiyebilirsin ana öğünlerinde.birde günde 2-3 fincan yeşilçay buda metabolizmayı hızlandırıyor ve toksin ve yağ atımına yardımcı oluyor.benim aklıma gelenler bunlar..günlüğümede yazmıştım oradan da bakabilirsin..gerçi burada benden daha tecrübeli arkadaşlarımız var ama bende fikirlerimi söylemek istedim.diğer arkadaşlarımız ve sena arkadaşımızda zaten sana yardımcı olurlar..sana başarılar diliyorum canım :)

herkese merhabalar

kahvaltıda

1 dilim çavdar ekmeği

arada bir elma

öğlende

şimdiden teşekkürler
hosgeldin vede gecmis olsun canim insallah hepimuz basarip saglikli bi hayata adim aticaz beraber
bu arada sana onerbibicegim seyler erginsena ablamizin surekli tekrarladigi ogun atlamamak vede ogunlerin yerleriji degistirmemek ben bunlari yaparak iki haftami ziyan ettim arti gunde. mutlaka ikibucuk lt su beniiki lt iciyordum bundan sonra ikibucuk olacak
Bugunku menune baktigikda cok az buldum yediklerini
kahvaltida bir haslanmis yumurta olmaliydi
ogleyin ise sadece sebze yetersiz oncesinde bi corba olabilir veya bi porsiyon izgara et. gibi birseyler salata yogurt serbest
aksam ise sadece sebze yemegi veya corba salata gibi hafif yiyerek gecistiriyoruz
aralarda ise uc bes badem bir bardak sut veya bir meyve yiyoruz ama aksamdan sonra ara yok ekmek. gun boyu. sadece iki dilim oda tahilli

merhabalar... daha yeni kalkabildim.. gece reglm basladi agridan uyuyamadim ilac ictim onun bile faydasi olmadi. esim beni simdi zorla yataktan kaldirip zorla biseyler yedirdi.Karnimin agrisinin yanina basimda catliyor :KK5:

kahvaltimi cok gec yattim ondan adece 2 ana 2 ara ögün yapacagim bugün

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir

ara
1 incir kurusu

ara
2 kaysi kurusu

aksam
1 kase spezial k

Sebze veya et yok menüm de biliyorum ama canim hic bisey istemiyor. Sena Abla bu menüyle kilo alir miyim yani vücudum yediklerimi depolar mi.

herkese merhaba iyi hafta sonları hepinize

bugünkü menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
zeytin 4 tane
maydonoz bol limonlu
şekersiz 3 bardak çay
haşlanmış sosis soslu
birde 2 tane yağlı gevrek

ara:yeşil çay beşibiryerde
öğle:special k kırmızı meyveli

akşama meçhul eşim mesaiye kalacak uydururum birşeyler

bu arada birinci olan arkadaşa tebrikler ilk haftalarda güzel kilo veriliyor ama sonra duruyor bu ara bende durdum yine ne yapmalıyım..En Büyük KK

herkese merhabalar

kahvaltıda

1 dilim çavdar ekmeği

arada bir elma

öğlende

şimdiden teşekkürler

çok gecmiş olsun .
bende dün başladım .

fakat bu sefer içimde bir ufak umut oldu.başarıcam diye.

:KK9:
:KK9::KK9: kendimi degiştirme kararı aldım en az 5 kilo hedefim var.alımlı bir hatun oldugumu söylerler yaşımı göstermem de ama daha alımlı daha güzel olmak istiyorum .:21::21::21::21::21:yaza şöyle 42 bedenle girmek istiyorum.(boyum uzun oldugu için 38 hiç yakışmaz bana hayatımada zaten 40 bedenle başladım hiç 38 beden bir kıyafetim olmadı)
merhabalar... daha yeni kalkabildim.. gece reglm basladi agridan uyuyamadim ilac ictim onun bile faydasi olmadi. esim beni simdi zorla yataktan kaldirip zorla biseyler yedirdi.Karnimin agrisinin yanina basimda catliyor :KK5:

kahvaltimi cok gec yattim ondan adece 2 ana 2 ara ögün yapacagim bugün

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir

ara
1 incir kurusu

ara
2 kaysi kurusu

aksam
1 kase spezial k

Sebze veya et yok menüm de biliyorum ama canim hic bisey istemiyor. Sena Abla bu menüyle kilo alir miyim yani vücudum yediklerimi depolar mi.

geçmiş olsun dikkat et kendine :KK19:

çok gecmiş olsun .
bende dün başladım .

fakat bu sefer içimde bir ufak umut oldu.başarıcam diye.

:KK9:
:KK9::KK9: kendimi degiştirme kararı aldım en az 5 kilo hedefim var.alımlı bir hatun oldugumu söylerler yaşımı göstermem de ama daha alımlı daha güzel olmak istiyorum .:21::21::21::21::21:yaza şöyle 42 bedenle girmek istiyorum.(boyum uzun oldugu için 38 hiç yakışmaz bana hayatımada zaten 40 bedenle başladım hiç 38 beden bir kıyafetim olmadı)

geçmiş olsun dikkat et kendine :KK19:

cok tsk ederim :KK17:

sabah kalktıgımda 1 bardak su içtim

kahvaltım:yarım simit içine labne peynir sürdü yanına 4 zeyin bir kupa açık çay
ara :1 yeşil elma
öglenede 1 tabak kıymalı melemen diyeyim size.uyduruk bir yemek difrizde melemenlik garnitürümden az bişey kalmıştı birde yemek için yaptıgım soganla kıyma kavurmam vardı onları tencerede karıştırıp bir taşım kaynatmıştım atılmasın diye .1 tabak falan çıktı yanına 2-3 kaşık kendi yaptıgım yogurt ve 2 dilim kepekli ekmek.az kuru sogan (bugun evdeyim o yüzden böyle bir yemek oldu,)

şimdi karnım açıktı bu saate fir fincan tarcınlı süt içiyorum

arada bir muz yerim ufak başka ne yiyim bilmiyorum fazla diyceniz ama o tok tutar az bişey diye düşünüyorum.ilk günüm bugun unutmadan söleyim :):KK56:

akşama18de:taze fasulye (difrizden)ve etli patesli türlü pişirdim yanına mercimek çorbası yaptım birde yogurt koyarım herhal bunları yerim .

gecede bişey yemem gece 1.30 gibi yatıyorum sabah 7-8 arası kalkarım .

herkese merhaba kızlarrrrrr yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler hep beraber kurtulcaz kilolardan çıtır olcaz yaza kadar:KK16:

menüm...

kahvaltı:
-yarım porsiyn sucuklu yumurta
-2 dl çavdar
-3 zeyt,n
-2 dl kaşar
-az peynir

ara:
-5 badem

öğle:
-1 kase tarhana çorba
-1 tabak ıspanak yemeği
-yoğurt

ara:
-1 incir

akşam
-1 kase special k

2 lt su
...

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlarrrrrr yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler hep beraber kurtulcaz kilolardan çıtır olcaz yaza kadar:KK16:

menüm...

kahvaltı:
-yarım porsiyn sucuklu yumurta
-2 dl çavdar
-3 zeyt,n
-2 dl kaşar
-az peynir

ara:
-5 badem

öğle:
-1 kase tarhana çorba
-1 tabak ıspanak yemeği
-yoğurt

ara:
-1 incir

akşam
-1 kase special k

2 lt su
...

akşam 1 kase special k ile doycanmı acıkmıycanmı birdaha.peki faydası varmı akşamki special k nın

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba. Öğretmen olduğum için şubat tatilinde evimde yoktum yazamadım topiğe. Tabi tatil geldi diyette gitti. neyse ki 1,5 kilo almışım.20 günde. Ama hala çok iştahlıyım. Ama kararımı verdim ve irademe sahip olmalıyım. 1 senede 20 kilo vermiştim.. daha vermem gereken 15 kilo daha var. Şu saat itibari ile başlıyorum tekrar diyete.ve hedefim her hafta 1 kilo vermek.sizlerle çok daha kolay olacak herşey. iyi ki varsınız:):nazar::KK1:

akşam 1 kase special k ile doycanmı acıkmıycanmı birdaha.peki faydası varmı akşamki special k nın

canım ben akşam ki menülerimi

1-specıal k
2-bir kase çorba+yoğurt
3-bir kase çorba+salata

şeklinde yani bunlardan biriyle yaparsam kilo verebiliyorum yoksa yerinde sayıyo...

tabi yedikten 2-3 saat sonra acıkıyorum ama kilo vermek için akşamları azıcıkta aç yatmak gerekiyo gibi gelio bana:KK1:

Son düzenleme:
X